CoolDrawer

Fisher & Paykels CoolDrawer antaa sinun itse päättää, haluatko käyttää sitä jääkaappina, pakastimena, kylmiönä, viineille tai vain juomien jäähdyttämiseen. Tämä kaikki yhdessä laatikossa!

Viileä eleganssi ja joustava toiminnallisuus kohtaavat

Heitä hyvästit keittiön klassiselle ”tehokolmiolle”, jossa liikut altaan, keittotason ja jääkaapin välillä. Fisher & Paykelin uusi, ergonominen CoolDrawer -laatikkojääkaappi/-pakastin mullistaa modernin keittiösuunnittelun ja antaa sinulle ihanteellisen vapauden ja joustavuuden sijoittaa CoolDrawerisi juuri haluamaasi paikkaan. CoolDrawerin ansiosta voit suunnitella keittiöösi matalat, puhtaat linjat. Koko keittiö on helpommin hallittavissa ja sinne ilmavuutta ja tilan tuntua.

CoolDrawerilla luo myös ihanteelliset säilytysolosuhteet elintarvikkeillesi 5 eri säätömahdollisuutensa avulla: Tavallinen jääkaappi (3°C) on paras useimmille tuoreille elintarvikkeille. Kylmiö (12°C elintarvikkeille, jotka pitäisi säilyttää for viileässä, kuivassa tilassa). Pakastin (-18°C), jossa on 3 lisätoimintoa: Pullonjäähdytys, pikapakastus tai pakastus. Lisäksi saat ”Chill”-toiminnon (0,5°C), joka on loistava lihan, linnunlihan ja kalan säilytykseen, ja viinikaappi-asetuksella (7-15°C) voit varmistaa, että viinisi säilyvät ihanteellisessa lämpötilassa, valmiina tarjottavaksi. Ihanteellinen säilytys varmistaa mahdollisimman monien vitamiinien, kivennäisten ja ravintoaineiden säilymisen elintarvikkeissasi. CoolDrawerilla voit milloin tahansa vaihtaa näiden viiden eri lämpötila-alueen välillä, aina omien tarpeittesi mukaan.

CoolDrawer on kehitetty vaativalle, laatua ja muotoilua arvostavalle kuluttajalle. Tyylikäs muotoilu kätkee edistyksellisen teknologian, jota ohjaat vaivattomasti selkeällä ja helppokäyttöisellä käyttöpaneelilla. Se todellakin ON yhtä helppoa kuin napin painallus.

.