FISHER & PAYKEL TISKAREISTA

Me kuvittelimme mielessämme täydellisen astianpesukoneen... ja sitten me rakensimme sen!

Kuvittele astianpesukone, joka on riittävän pieni 1 hengelle – single DishDrawer – ja riittävän suuri kahdelletoista – tupla DishDrawer. Tupla DishDrawerissa saat kaksi erillistä laatikkotiskaria, jotka toimivat täysin toisistaan riippumattomina.

Astianpesukone, jota selkäsi rakastaa – voit seistä suorana, kun täytät ja tyhjennät sen – ja joka on helposti puhdistettava ilman koloja, jotka usein keräävät ruokajäämiä. Ihanteellinen ratkaisu on kaksi single DishDraweria, molemmat asennettuina hyvälle käyttökorkeudelle heti pöytätason alle.

Astianpesukone, joka on hellävarainen aroille laseillesi ja kuitenkin riittävän ronski irrottamaan kattiloistasi kiinnipalaneen ruoan. Ympäristöystävällinen astianpesukone, jonka veden- ja virran-kulutus on minimaalinen ja tilavampi kuin tavallinen tiskari – 2 laatikkoa selviävät jopa 24 ruokalautasesta sekä korkeista viinilaseista ja suurista kahvikupeista.

Astianpesukone, joka esteettisen ulkomuotonsa takana sisältää maailman edistyksellisintä teknologiaa ja silti maailman yksinkertaisimman rakenteen.