Vapaasti sijoitettavat mallit

Automaattinen SuperCool-toiminto laskee jääkaapin lämpötilan + 2ºC-asteeseen 6 tunnissa. Ihanteellinen ruoan nopeaan jäähdytykseen. Toiminto palautuu automaattisesti takaisin normaaliasetukseen.

Automaattinen SuperFrost-toiminto laskee pakastimen lämpötilan nopeasti ja varmistaa, että pakasteesi jäätyvät nopeasti ydintä myöten, joten tärkeät vitamiinit ja mineraalit säilyvät. Pakastin palautuu automaattisesti takaisin – 18 ºC-asteeseen, kun ruoka on jäätynyt. Näin säästyy sähköä.

Lämpötilahälyttimellä ja Frost-Controlilla varustetut jääkaappipakastimet säilyttävät pakasteesi ihanteellisesti ja varmasti. Lämpötilahälyttimen ääni kuuluu heti, kun pakastimen lämpötila nousee. FrostControl kertoo mahdollisista lämpötilan vaihteluista sähkökatkoksen yhteydessä.

Lapsilukko suojaa laitteen vääriltä käynnistyksiltä tai sammutuksilta.

BioFresh-laatikoissa ruokasi säilyy tuoreena merkittävästi pidempään kuin perinteisissä jää/pakastinkaapeissa. Kun lämpötila on juuri 0ºC:n yläpuolella ja kosteus säädetty oikealle tasolle, säilyy maku, väri, vitamiinit ja mineraalit. Ihanteellinen vihannesten, hedelmien, lihan ja kalan säilytykseen.

Täydellinen muotoilu ja käytön helppous – uusi elektroninen näyttö.

Liebherrin uusi elektroninen näyttö (CBNes 5057 ja 3857) ja sen innovatiivinen muotoilu, käyttäjäystävällisyys ja helppo ohjausvalikko takaavat laajemman informaation ja lisääntyneen mukavuuden.