Nofrost-jääkaappipakastimet

Liebherrin NoFrost-teknologian avulla varmistetaan elintarvikkeidesi tuoreus pitkäksi aikaa. Ruoka pakastetaan jääkylmällä kiertoilmalla, ja mahdollisesti syntyvä kosteus, johdetaan ulos kaapista. Tulos: Kaappiin ei muodostu huurretta eikä jäätä, elintarvikkeet eivät kiteydy, eikä sinun enää tarvitse miettiä kaapin sulattamista.

NoFrost

Käytännöllinen pakastustarjotin on ihanteellinen alusta hedelmien, marjojen ja yrttien pakastamiseen erilleen. Näin vältytään niiden tarttumiselta toisiinsa. Pakastettavat tuotteet säilyttävät muotonsa, ja on helpompi ottaa käyttöön juuri tarvittava määrä.

Uusi SlimLine-vedin integroidulla avausmekanismilla on ergonomisesti  sijoitettu oikeaan ovikorkeuteen. Avausmekanismi helpottaa oven vaivatonta avaamista.

Frysebakke

IceMaker on täysautomaattinen jääpalakone, joka tarvitsee kiinteän vesiliitännän. IceMaker takaa, että käytössäsi on aina hyvänmakuisia, korkealaatuisia jääpaloja joka tilaisuuteen – lämpimään kesäpäivään, suureen juhlaan tai ihan vain arkeen. IceMakerissä on tunnistin, joka varmistaa, että uusia jääpaloja syntyy tarvittaessa.

SwingLine-mallit ovat ajattomia ja tyylikkäitä ruostumattomine teräksineen. Harmoninen yksityiskohta on Liebherr-logo oven pinnassa.

IceMaker

Lasihyllyt ovat elegantteja ja huippulaatua. Hyllyt voi säätää korkeudessa ja näin ne mukautuvat juuri sinun tarpeisiisi. Sekä lasihyllyissä että ovihyllyissä on ruostumaton teräsreunus. Joissain kaapeissa on jaettava lasihylly, joka antaa tilaa korkeille pulloille tms.

Oven pullohyllyyn mahtuvat helposti 1,5 litraiset pullot. Pullohylly on käytännöllinen ja tyylikäs tapa pullojen säilytykseen. Sillä voi jäähdyttää jopa 5 pulloa kerrallaan.

Automaattinen SuperFrost-toiminto laskee lämpötilan pakastimessa nopeasti ja varmistaa sen, että pakasteesi pakastuvat nopeasti ytimiään myöten, joten tärkeät vitamiinit ja mineraalit säilyvät. Toiminto säästää energiaa palauttamalla pakkasen automaattisesti takaisin        -18ºC, kun elintarvikkeet ovat jäätyneet.

GlassLine

Hyvin muotoillut ja läpinäkyvät pakastuslaatikot ovat todella käteviä: ne ovat tavallista syvempiä, kokonaan suljettuja ja pois otettavia. Niistä saa helposti käsityksen, mitä pakastin sisältää, ja ne antavat optimaaliset säilytysmahdollisuudet. Laatikot on muotoiltu niin, että kaikki pakasteet, suurista lintupaisteista pizzoihin, sopivat loistavasti ja helposti laatikkoihin.

Fryseskuffer