Side-by-Side-ratkaisut

Liebherrin NoFrost-teknologian avulla varmistetaan elintarvikkeidesi tuoreus pitkäksi aikaa. Ruoka pakastetaan jääkylmällä kiertoilmalla, ja mahdollisesti syntyvä kosteus, johdetaan ulos kaapista. Tulos: Kaappiin ei muodostu huurretta eikä jäätä, elintarvikkeet eivät kiteydy, eikä sinun enää tarvitse miettiä kaapin sulattamista.

NoFrost

IceMaker on täysautomaattinen jääpalakone, joka tarvitsee kiinteän vesiliitännän. IceMaker takaa, että käytössäsi on aina hyvänmakuisia, korkealaatuisia jääpaloja joka tilaisuuteen – lämpimään kesäpäivään, suureen juhlaan tai ihan vain arkeen. IceMakerissä on tunnistin, joka varmistaa, että uusia jääpaloja syntyy tarvittaessa.

IceMaker

BioFresh-laatikoissa ruokasi säilyy merkittävästi pidempään kuin perinteisessä jääkaapissa. Kun lämpötila on juuri 0ºC asteen yläpuolella ja kosteustaso säädettävissä säilyy ruoan maku, väri ja tärkeät vitamiinit ja mineraalit. Erilaiset ruoat vaativat erilaisen säilytyksen. Liebherrin BioFresh-teknologia antaa sinulle ne olosuhteet, jonka elintarvikkeesi tarvitsevat säilyttääkseen laatunsa.

DrySafe: Ihanneilmasto lihalle, kalalle ja maitotuotteille, jotka säilyvät parhaiten, kun ilmankosteus on matala.

HydroSafe: Ihanneilmasto hedelmille ja vihanneksille, jotka säilyvät parhaiten, kun ilmankosteus on korkea.

Helppo säätää. Uusi SBS-ratkaisujen sokkelinsäätö auttaa entistä helpompaan kaappien korkeuden säätöön. Säätöruuveihin pääsee helposti käsiksi kaapin etupuolelta, joten Side-by-Side-yhdistelmien jää- ja pakastinkaapin korkeus voidaan säätää, kun kaapit seisovat paikallaan.

BioFresh