Vapaasti sijoitettavat BioFresh-jääkaappipakastimet (2 jäähdytysjärjestelmää)

Hyviä neuvoja terveelliseen elämään!

Tämän päivän ravintoasiantuntijoiden hyvin yksinkertainen hyvinvoinnin ja terveyden resepti on terveellinen ravinto – sillä luonto tarjoaa meille suuren joukon tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Erityisen tärkeää on, miten ruoka säilytetään. Ruoka pitää säilyttää juuri oikeassa lämpötilassa ja ilmankosteudessa, muuten se menettää makunsa, värinsä, painoaan, vitamiineja ja mineraaleja. Liebherrin BioFresh-teknologia parantaa terveyttäsi, koska se säilyttää ruokasi tuoreena merkittävästi pitempään kuin perinteinen jää-/pakastinkaappi.

BioFresh1

Tuoreessa kalassa on runsaasti kaikkea sitä, mikä pitää kropan kunnossa: proteiinia, jodia ja rautaa. Kuha, hauki ja punakampela ovat erityisen vähärasvaisia, mutta ravintoarvoltaan rikkaita. Rasvaa on vähän, mutta ovat hyvin proteiinipitoisia ja samalla niissä on hyviä aminohappoja, jotka ovat ruumiimme tärkeimpiä rakennuskiviä. Kalojen ja äyriäisten solurakenteeseen pesiytyy helposti vahingollisia mikro-organismeja. Siksi on hyvin tärkeää, että kala ja äyriäiset säilytetään paikassa, jonka lämpötila on mahdollisimman matala ja ilma mahdollisimman kuiva.

Tuoreet hedelmät sisältävät monia tärkeitä vitamiineja: ne ovat helposti sulavia ja vähäkalorisia. Korjuun jälkeen hedelmät jatkavat kypsymistä ja käyttävät siksi joka päivä itse vitamiineja ja mineraaleja. Tehokkain tapa pysäyttää kypsyminen ja estää maun menetys on säilyttää ne tilassa, jonka lämpötila on juuri 0 ºC:n yläpuolella ja ilmankosteus korkea. BioFresh HydroSafe-laatikko takaa juuri sellaisen ilmaston.

Vihannekset eivät sisällä vain vitamiineja, mineraaleja ja terveellisiä hiilihydraatteja vaan myös paljon hyödyllisiä kasviaineita. Nämä vahvistavat vastustuskykyä ja verenkiertoa. Se, miten terveellisiä vihannekset ovat ja miten hyvältä ne maistuvat, riippuu myös säilytyksestä, koska tärkeät vitamiinit ja mineraalit säilyvät parhaiten matalassa lämpötilassa ja korkeassa ilmankosteudessa. Erityisesti tärkeät C-vitamiinit säilyvät hyvin HydroSafen ihanteellisissa olosuhteissa.

Hyviä neuvoja terveelliseen elämään! Tämän päivän ravintoasiantuntijoiden hyvin yksinkertainen hyvinvoinnin ja terveyden resepti on terveellinen ravinto – sillä luonto tarjoaa meille suuren joukon tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Erityisen tärkeää on, miten ruoka säilytetään. Ruoka pitää säilyttää juuri oikeassa lämpötilassa ja ilmankosteudessa, muuten se menettää makunsa, värinsä, painoaan, vitamiineja ja mineraaleja. Liebherrin BioFresh-teknologia parantaa terveyttäsi, koska se säilyttää ruokasi tuoreena merkittävästi pitempään kuin perinteinen jää-/pakastinkaappi.

BioFresh