Klikkaa kuvaa ja tutustu WMF pienkoneisiin 

”Life tastes great.” Filosofia, johon WMF on aina suhtautunut intohimoisesti ja sitoutuneesti. Olemme tehneet ruoan ja juoman valmistuksesta juhlaa viimeisen 160 vuoden ajan. Etsimme aina uteliaasti uusia trendejä ja tavoitteenamme täydellinen nautinto. Maailma muuttuu ja tuotteemme kehityksen mukana.  Siksi ei ole mikään ihme, että innovaativisuus on osa historiaamme. Vuodesta toiseen tuotteemme voittavat kansainvälisiä palkintoja, ja mikä tärkeintä, asiakkaamme rakastavat ja arvostavat tuotteitamme niiden korkean laadun ja modernin teknologian ansiosta. Nauti elämästä ja kaikista sen herkuista WMF:n kanssa. Inspiroidu ja koe, kuinka WMF:n tunnettua muotoilua edustavat innovatiiviset keittiövälineet ja breakfest-sarja tekevät elämästäsi entistä hauskempaa.

Ruoanlaiton asiantuntemusta vuosien kokemuksella

Vuodesta 1853 lähtien olemme maailmanlaajuisesti tehneet ruoanlaitosta ja juomien valmistuksesta elämyksen. WMF brändi on ennen kaikkea takuu asiakkaillemme. Takuu ainutlaatuisesta kokemuksesta ja poikkeuksellisista tuotteista. Koska WMF:n ostajat ymmärtävät hyvän laadun ja innovaatioiden päälle.

WMF:n kasvavan suosion syy löytyy historiasta. Innovatiiviset tuotteet kuten painekattilat ja isot elektroniset kahvinkeittimet jo 1900-luvun alusta sekä Cromargan® keksiminen ovat WMF:n kehityksen ja laajentumisen virstanpylväitä. Markkinoille on tuotu viime vuosina monia innovatiivisia tuotteita. Maailman ensimmäinen Cromargan® -kapselikeitin, LINEO breakfast  -sarjan uusi muotoilustandardi sekä maailman ensimmäinen Cromargan® -sarja My WMF.

WMF on jatkuvasti kehityksessä mukana ja tarjoaa tuotteita, jotka tekevät ruoan- ja juomien valmistuksesta, tarjoilusta sekä säilytyksestä miellyttävän elämyksen.

Useat isot toimijat luottavat meihin. Me teemme yhteistyötä FC Bayern Münchenin kanssa. Meidät löytää Berliinin elokuvajuhlilta sekä muista tärkeistä paikoista maailmalla.