TARINA

Witt A/S:n tarina alkaa jo vuonna 1993, jolloin ”mies kaiken takana” teki sukunimestään yritysnimen ja aloitti toiminnan yksityiskotinsa ylimääräisessä huoneessa. Kaikki alkoi kodinkoneiden maahantuonnista, myynti ja jakelu tapahtui siihen aikaan kodinkone- ja keittiökalusteliikkeiden kautta Tanskassa. Sen jälkeen Witt on laajentunut voimakkaasti, ja tänään sille luonteenomaista on laaja, innovatiivinen ja kiinnostava tuotevalikoima.

Pääkonttorin tilat ovat luonnonkauniissa ympäristössä Gødstrupin järven rannalla – lähellä Herningiä Jyllannin niemimaalla. Tänne on viiteen suureen rakennukseen yhdistetty hallinto, näyttelytilat, kokoustilat, varasto ja kehitysosasto. Koska kaikki on kytketty lähelle toisiaan, muodostavat työntekijät voimakkaan ketjun, joka vahvistaa Witt-teamia, ja luo hyvän sosiaalisen verkon, joka on jokaiselle yritykselle hyvin tärkeä rakennuskivi. 130 iloisen, taitavan ja kyvykkään työntekijänsä kanssa Witt on aina valmis uusiin haasteisiin.

Tanskan pääkonttorin lisäksi Witt on perustanut yritykset Ruotsiin, Norjaan, joissa parin viime vuoden aikana olemme laajentuneet voimakkaasti ja joissa myyntiryhmään on lisätty miehitystä, joka vahvistaa päivittäin Wittin asemaa näillä markkina-alueilla. Uudet tytäryhtiöt on nyt perustettu myös Suomeen ja Englantiin.

Witt on aina panostanut laajaan tuotevalikoimaan, ja on suuren tuotetuntemuksensa ansiosta voittanut sekä pienempien että suurempien asiakkaiden luottamuksen koko Pohjolassa. Meillä on jatkuvasti nenä ulkona, ja etsimme aina seuraavaa suurta hittituotetta.Viimeinen verso uusien agentuurien rungossa on Dyson. Mutta Wittillä on paljon muutakin tarjottavaa ja toimitamme Liebherrin, Fischer&Paykelin, Brandtin, De Dietrichin, iRobotin, Kenwoodin, De’Longhin ja Grandhallin korkealaatuisia tuotteita. Lisäksi Witt on koonnut aivan oman ohjelmansa, joka koostuu mielenkiintoisista, innovatiivisista ja käyttäjäystävällisistä tuotteista sinulle, joka panostat laatuun ja moderniin teknologiaan.

Wittin arki on nimestä huolimatta hyvin värikäs, ja pidämme kunnia-asiana olla aina ajan hermolla ja askel muita edellä. Ponnistelemme antaaksemme asiakkaillemme parhaan palvelun, ja taitavat työntekijämme ovat aina valmiina auttamaan.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.