Klikkaa kuvaa ja tutustu Witt keittotasot

Klikkaa kuvaa ja tutustu Witt keittökuvasto

Klikkaa kuvaa ja tutustu Witt tuulettimet

 
 

WITT-valikoima koostuu joukosta laatutuotteita sisältäen mm. induktiokeittotasoja, liesituulettimia sekä kalusteuuneja.  Tuotteiden kriteereinä on kauniiseen muotoon pakattu korkea laatu ja kekseliäät ratkaisut.

Witt keittotasot

Keittotasovalikoimassa on useita eri sarjoja. Yhteistä kaikille keittotasoillemme on se, että ne on kehitetty ajatellen skandinaavista muotoilua. Kaikki kehitystyö on tehty Länsi-Euroopassa ja kaikki mallit edullisimmasta tavallisesta keraamisesta tasosta kalleimpaan induktiotasoon tuotetaan täällä.

Mallimme vaativat vain kaksi senttiä tilaa tason alle ilmankiertoa varten, eikä mitään sokkelisäleikköjä, ilmatilaa laatikoiden takana tai kaapinrungon ja pöytätason väliin tarvita. Tämä auttaa sinua asentamaan Witt keittotasosi helposti, tinkimättä muotoilusta tai toiminnallisuudesta keittiössäsi.

Huippusarjaamme kuuluvat älykkäät induktiotasot, jotka voivat olla täysin mustia ilman mitään merkintöjä. Keittotasoissa on käytetty myös kaksitehoista valkoista valoa, joka ohjaa sinut helposti koko ruoanlaiton läpi. Tämän sarjan keittoalueet ovat suorakulmaiset, ja ne on asennettu aivan lähekkäin niin, että siltatoiminto mahdollistaa alueiden yhdistäminen suuriksi induktioalueiksi.  Kaikkiin malleihin on asennettu keitto- ja kypsennyssensorit, joiden avulla voit säätää kunkin keittoalueen joko 42°, 70° tai 94° asteiseksi. Ei enää suklaan sulatusta vesihauteessa; ei enää käristynyttä voisulaa eikä pohjaanpalanutta riisipuuroa, ei enää kattilassa rikki poksahtaneita nakkeja eikä ylikiehunutta perunankeittovettä. Kaiken tämän hoidat helposti ja mukavasti sensoreiden avulla.  

Tässä keittotasosarjassa on saatavana 60, 70, 78, 90 og 100 cm leveitä tasoja joko ylellisellä valkoisella valolla tai perinteisemmällä punaisella valolla.

Witt liesituulettimet

Wittin liesituuletinvalikoimasta löytyy tuulettimia jokaiseen makuun. Olkoon kysymyksessä sitten viisto pystymalli, lampputyyppinen, kattoon integroitava, kaappiin asennettava tai pöytätuuletin, tässä valikoimassa on monia mahdollisuuksia..

Liesituuletin on tuote, jonka avulla sinulla on parhaat mahdollisuudet antaa keittiöösi oman leimasi. Olisiko se hienostunut kattoon upotettu tuuletin, vai lamppumainen katseenvangitsija, joka tekee koko keittiöön tyylikkään ilmeen.  Valinnanvaraa on paljon, ja Wittin mallisto on tarkkaan valittu ajatellen sinun mahdollisuuttasi löytää juuri se oikea malli omaan keittiöösi.

Valtaosaan Wittin valikoiman malleista on päivitetty parhaat suodattimet, parhaat moottorit ja uusin teknologia. Tämä takaa sinulle energialuokaltaan ihanteellisen, korkealuokkaisen tuulettimen siitä riippumatta, minkä mallin valitset.

Uusi Witt Precious sarja on täysin ainutlaatuinen. Kaikki mallit ovat käsintehtyä keramiikkaa ja saatavana messinkisenä, hopeaisena, kuparisena tai valkoisena. Precious on jo sinänsä huonekalu missä tahansa keittiössä. Mallin saa myös valaisimena, joten sinulla voi saarekkeen päällä olla keittotason yläpuolella liesituuletin ja toisessa päässä saman näköinen valaisin.

Witt uuni

Wittin uusi pyrolyysiuuni sopii siihen minimalistiseen muotoiluun, joka on ominaista Wittin keittotasoille ja liesituulettimille. Kun uuni on sammutettu, se on täysin musta hienostuneessa teräskehyksessään. Näyttö on piilossa ja edusta on kokonaan mustaa lasia, mikä tekee lähes mahdottomaksi uuniin näkemisen. Uunin ollessa päällä näkyy tyylikäs ja selkeä, valkovaloinen näyttö, joka tekee uunin käyttöpanelista tyylipuhtaan ja ajattoman.

Uunissa on pyrolyysi, joka puhdistaa uunin automaattisesti, keraaminen katalysaattori, joka puhdistaa ilman ennen kuin se palaa keittiöön, suuri 70-litrainen uunikammio tarjoaa runsaasti tilaa ruoanlaittoon useilla eri tasoilla, valaistus kahdella tasolla auttaa näkemään uuniin, ja teleskooppikiskot, joten pelti tai uunipannu  voidaan vetää kokonaan ulos ja näin helpottaa ruoan-valmistusta.

Uuni on läpikotaisin elegantti ja hienostunut ja sopii mihin tahansa keittiöön.