witt_design-aviator

Witt A/S esittelee ainutlaatuisen maailmanuutuuden, jossa maskuliininen laatu on asetettu etusijalle. Uusi ylellinen Spitfire-kaappi edustaa retro-jääkaappipakastimien huippua

Kaappi on muotoilultaan rustiikki, mutta samanaikaisesti ylellinen taottuine ja niitattuine alumiinilevyineen, jotka muistuttavat hienolla tavalla vanhoja hävittäjä- ja pommikoneita. Spitfire-kaappi on käsityötä ja juuri oikea valinta Sinulle, joka olet aina toivonut yksilöllistä designtuotetta. Ei ole kahta 100 prosenttisesti samanlaista kaappia. Voit toisin sanoen olla varma siitä, ettei naapurillasi tule koskaan olemaan samanlaista kaappia kuin sinulla.

Witt A/S haluaa keskittyä laatuun, luksukseen ja ainutlaatuisiin design-tuotteisiin, ja Spitfire-kaappi sopii siksi täydellisesti Wittin missioon toteuttaa kuluttajien toiveet muotoilun ja trendien suhteen. Inspiraatio kaapin muotoiluun on haettu toisen maailmansodan ajalta. Pyöristettyjen muotojen ja niitatun alumiinin yhdistelmä vie sinut takaisin 1940-luvulle ja senaikaisen hävittäjälentäjien tuntemuksiin.

Palaa ajassa takaisin, kaiva esiin sisäinen hävittäjälentäjäsi ja koe voitontunne Spitfiren puhtaan luksuksen kanssa.

Spitfire_stemning