WITTIN KEITTOTASOISTA

Wittin lasikeraamiset keittotasot edustavat modernin tuotekehittelyn huippua. Kyseessä on Finger-Touch keittotasojen ehdoton kärki, varustettu uusimmalla teknologialla ja laadultaan kiistattomasti parasta luokkaa.

Tasot ovat täynnä hienoja ja käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten ”Keep Warm”-toiminto, joka pitää kattilan lämmön 45oC- tai 70oC-asteisena, ja ”Stop & Go” – toiminto, joka toimii aivan niin kuin CD- tai DVD-soittimen taukonäppäin. Jos sinun täytyy hetkeksi keskeyttää ruoanlaitto, painat vain ”Stop & Go”, jolloin kaikki keittoalueet sammuvat. Kun tulet takaisin, painat merkkiä uudestaan samanaikaisesti toisen hipaisunäppäimen kanssa, ja kaikki keittoalueet jatkavat saman tien sillä teholla, jolla ne olivat ennen kuin suljit ne. Helpompaa se ei voi olla.

Muotoilu on yksinkertaista ja ajatonta ja tietoisesti kehitetty sopimaan jokaiseen keittiöön vetämättä liiaksi jatkuvaa huomiota itseensä. Ohjauspaneelit on kehitetty selkeiksi, helppokäyttöisiksi ja samalla yksinkertaisiksi ja tyylikkäiksi. Ohjaus on täysin integroitu lasipintaan, ja näin ollen kaikki keittotasot ovat uskomattoman helposti puhdistettavia. Useimmat tasot saa joko tavallisella lasireunalla, suunniteltu tasoliimattaviksi samaan tasoon pöytälevyn kanssa, tai kauniilla fasettihiotulla reunalla, tarkoitettu perinteiseen pöytätasoasennukseen. Domino-moduulit täydentävät keittotasovalikoiman. Vaihtoehtoina ovat wok ja teppan-yaki-paistotaso, joka niin ikään käyttää uusinta induktioteknologiaa. Näillä voit rakentaa keittosaarekkeestasi aasialaisen ruoanvalmistuksen pisteen.

TÄYSINDUKTIO

Täysinduktio täyttää nykyaikaisen käyttäjän tarpeet useammista ja suuremmista keittoalueista. Esimerkiksi WIF70-5 tarjoaa 4 x 21 cm keittoalueen. Riippumatta siitä, minkä kokoista pohjaltaan 13,5 ja 21 cm väliltä olevaa kattilaa on juuri käyttämässä, on tarjolla sopivan kokoinen keittoalue, koska alueet sopeutuvat automaattisesti keittoastian kokoon.

VALLANKUMOUKSELLINEN MUSTA LASI

Keraamisten keittotasojen lasi on tähän asti ollut läpinäkyvää, kun liesituulettimen halogeenivalot loistavat tietystä kulmasta. Tämä tarkoitti, että lasin läpi voi nähdä keittoalueet, johdot ja tekniikkaboksit, mikä on saattanut ärsyttää kovasti loppukäyttäjää. Wittin keittotasot on nyt maalattu alta mustaksi niin, että niiden lasi on täysin läpinäkymätön, mikä antaa niille entistä ylellisemmän ulkonäön. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kokonaisvaikutelmasta, kun keittotasosi on liesituulettimen valossa, koska tekniikka on täysin piilossa.

FASETTIREUNA

Tyylikästä 33 mm:n fasettihiottua etureunaa täydentää nyt sivureunoilla kaunis 5 mm:n viistous, joka antaa lasille elegantin ja viimeistellyn ilmeen. Kaikissa WIF- ja WHF-keittotasoissa on fasettihiottu reuna. Kaikissa WIP- ja WHP-malleissa on tavallinen reunahionta ilman fasettihiontaa.

LIUKUSÄÄDIN + LIGHT GUIDE

Osa keittotasoista toimitetaan nyt aivan ainutlaatuisella liukusäätö-ohjauksella, jolla säädetään lämpötila ja ajastin. Toiminto on uskomattoman helppo käyttää – valitse keittoalue ja vedä sitten sormea liukusäätimellä siihen lämpötilaan, jonka haluat valita.

Keittotasot on varustettu myös  Direkt Access-toiminnolla, mikä tarkoittaa, että voit yhdellä liukusäätimen hipaisulla valita lämpötilan. Ajastus tapahtuu nopeasti ja helposti liukusäätimellä. Valitse alue, liu’uta tai käytä Direkt Accessia ajan asettamiseen ja vahvista – ajastus kytkeytyy päälle. Aivan uutta on se, että liukusäädin-ohjauspaneeleissa on lisäksi Light Guide, kiilamainen LED-valoalue, joka näyttää selvästi lämpötilavalinnan.

KEEP WARM – 45OC + 70 OC

Tällä toiminnolla voit jatkaa valmistusta hauduttamalla / pitää lämpötilan 45OC tai 70 OC asteessa. Toimintoa voi käyttää itsenäisesti kaikilla neljällä keittoalueella. Yhdellä Keep Warm-merkin hipaisulla keittoalueen lämpö asetetaan 45 asteeseen. Tämä on ihanteellinen esimerkiksi suklaan sulattamiseen.Kun lämpimänäpitoa kosketetaan kahdesti, tulee alueen pysyväksi lämpötilaksi

70 °C.Jos sinun täytyy lähteä keittotason luota, muttet halua sammuttaa levyjä, ja tahdot välttää ylikiehumisen, voit käyttää Keep Warm-toimintoa. Älykäs elektroniikka laskee, milloin kattilassa on 70 OC ja pitää tämän lämpötilan. Toiminnon aktivoimisella kattila pysyy lähellä kiehumispistettä, joten voit palattuasi aloittaa nopeasti jatkovalmistuksen, ja samalla vältät ylikiehumisen.

STOP & GO

Tällä toiminnolla voit kaikilla keittoalueilla pitää tauon ja aloittaa uudelleen samoilla asetuksilla. Jos sinun täytyy tilapäisesti sammuttaa keittotaso ja lähteä sen luota, voit yhdellä Stop & Go -merkin painalluksella, pitää tauon kaikilla keittoalueilla. Kun olet valmis jatkamaan ruoanvalmistusta, painat uudelleen Stop & Go:ta sekä yhden keittoalueen nuolta ylös tai alas, ja taso jatkaa keittämistä samoilla asetuksilla. Liukusäätimellisissä keittotasoissa painat Stop & Go –symbolia sekä jonkun keittotason valitsinta. Perinteisillä keittotasoilla sinun pitäisi tässä tilanteessa sammuttaa kaikki keittoalueet ja myöhemmin aloittaa valinnat alusta.

MINUUTTIKELLO / AJASTINTOIMINTO

Keittotasot voidaan kellon avulla ajastaa sammumaan automaattisesti 1-99 minuutin kuluttua. Kaikkia neljää/ viittä keittoaluetta voidaan ohjata kellolla samanaikaisesti.

MARKKINOIDEN ÄÄNETTÖMIN

Sisäänrakennettu jäähdytyspuhallin aktivoituu automaattisesti tarpeen mukaan. Se EI siis ole käynnissä vain siksi, että joku keittoalueista on toiminnassa. Puhaltimella on 2 nopeutta.

BOOSTERITOIMINTO

Induktiokeittotasojen kaikilla keittoalueilla on yksilöllinen tehostaja, jolla kiehumispiste saavutetaan salamannopeasti. Boosteria voidaan käyttää tason kaikilla 4 tai 5 alueella. 1850W:n alue tehostuu 3000W:iin, 2300 W:n teho nousee 3700W:iin ja 2600W nousee 3700 W:iin vain yhdellä symbolin hipaisulla. Boosteri sammuu automaattisesti 10 minuutin kuluttua. Lisävarotoimenpiteenä boosteritoiminto sammutetaan automaattisesti, mikäli keittoastia ylikuumenee.

TUPLABOOSTERI

Induktiomallit WIF64-5/WIP64-5, WIF70-5/WIP70-5 ja WIF80-5/WIP80-5 on varustettu myös tuplatehostajalla. Boosterin ensimmäisellä hipaisulla teho lisääntyy kyseisen keittoalueen mukaisesti 1850W / 2300W / 2600W:sta  2300W  / 2900W / 3200W:iin ja ”P” tulee näyttöön. Boosterin lisäpainalluksella teho lisääntyy 3000W / 3700W:iin ja ”P” sekä pystypalkit vilkkuvat näytöllä.

SILTATOIMINTO

Uutuutena jotkut keittotasoistamme on nyt varustettu toiminnolla, joka yhdistää tai ”rakentaa sillan” kahden keittoalueen välille niin, että kumpaakin aluetta ohjataan samanaikaisesti vain yhdellä paneelin painalluksella. Tämä toiminto on erityisen käytännöllinen käytettäessä pitkiä kalapannuja.

TURVASAMMUTUS

Keittotasoissa on peräti 11 tilannetta varten turvasammutus:

 1. Mikäli kattila kiehuu kuivaksi ja ylikuumenee
 2. Jos keittoalue on päällä poikkeavan pitkän ajan samalla lämpötilalla
 3. Jos taso rekisteröi niin runsaan ylikiehumisen, että nestettä tulvii ohjauspaneelille.
 4. Jos keittotaso sytytetään valitsematta lämpötilaa
 5. Jos keittotaso sytytetään eikä päällä ole keittoastiaa. (Vain induktiot)
 6. Jos keittoastia otetaan pois levyltä. (Vain induktiot)
 7. Jos käytetään ei-magnetisoivaa keittoastiaa. (Vain induktiot)
 8. Jos keittoalueet ylikuumentavat elektronisen virtapiirin
 9. Jos taso rekisteröi keittoastiaa pienemmän magnetisoivan esineen – esimerkiksi lusikan. (Vain induktiot)
 10. Jos sähköliitäntä on toteutettu väärin. (400V 230 V:n sijaan – vain induktio)
 11. Jos jännite on liian matala. (Vain induktio)