Witt LIESITUULETTIMET

Tyylipuhdasta muotoilua joka keittiöön

Witt-Beehive_free_black

Witt on nyt tuonut markkinoille uuden, mielenkiintoisen ja innovatiivisen liesituuletinvalikoiman. Tyypillistä kaikille tuulettimille on se, että niissä on käytetty modernia teknologiaa, joka varmistaa sinulle tehokkaan tuulettimen ja ainutlaatuisen, uutta suuntaa näyttävän tai perinteisemmän muotoilun.

Valikoimaamme kuuluu hyvin erilaisia tuulettimia, ja siksi sieltä löytyy joka makuun sopiva, riippumatta siitä pidätkö tyylipuhtaasta keittiöstä, jossa kodinkoneet eivät pistä silmään, vai uniikista designkeittiöstä, johon haluat vielä sen pisteen i:n päälle.

Kattotuuletinta käytettäessä tuuletin on keittiössä lähes näkymätön, mutta tuo silti samalla valoa ja antaa näkyvyyttä. Tila tuntuu suuremmalta, ja tuulettimen voimakkaat moottorit poistavat ruoan käryn ja höyryn tehokkaasti.

Integroitavilla tuulettimilla saat keittiöösi hillityn kokonaisuuden. Piilossa, mutta älykkäällä teknologialla varustettuna. Valaisintuulettimet sopivat sinulle, joka haluat keittiöösi uniikin leiman, mielellään erilaisen kuin naapurilla. Arvostat keittiössäsi riippuvaa, jännittävää ja toiminnallista designtuotetta.

Tutustu valikoimaan ja nauti uudesta esitteestämme. Löydät varmasti juuri omaan tyyliisi sopivan liesituulettimen.