iRobot presenterar robotdammsugarna Roomba® i5 och i5+

Tack vare funktionen Imprint Smart Mapping ger dessa robotar dig en kraftfull dammsugning som anpassas efter dina behov. En robotdammsugare som gör rengöringen enkel på riktigt.

Stefan Bernard, General Manager för iRobot EMEA, säger: ”Med Roomba i5 och i5+ utökar vi inte bara sortimentet av robotar i mellanklassen, som alla kännetecknas av enastående intelligens, kraftfull rengöringsprestanda och stort värde för pengarna. Vi utökar med två helt nya robotar som, tack vare iRobots Home Intelligence-programvara, erbjuder större personanpassning och kontroll.”

Bed Roomba i5/i5+ rengøre de rum, du ønsker
Med Imprint Smart Mapping kan du skapa anpassade Smart Maps, vilket innebär att du kan be roboten att dammsuga specifika rum* via iRobot Home-appen eller din föredragna röstassistent. Du kan också få uppskattade rengöringstider samt skapa rengöringsrutiner baserat på dina föredragna scheman, rum och automatiseringar.

Automatisk tömning av robotens dammbehållare
Du kan glömma bort dammsugningen helt i flera månader åt gången med Clean Base® extern dammbehållare. Robotdammsugaren Roomba i5+ tömmer automatiskt sin dammbehållare i en AllergenLock™-påse som fångar upp 99 % av allt pollen och mögel. Dammsugarpåsen kan innehålla smuts och skräp från upp till 60 dagars rengöring.

Navigerar målmedvetet och logiskt
Robotdammsugaren Roomba i5/i5+ navigerar i raka linjer tack vare avancerade golvsensorer. Med funktionen Ladda och återuppta laddas Roomba i5/i5+ automatiskt, och om den inte blev klar med jobbet återvänder den dit där den avbröt dammsugningen för att avsluta den.

Intelligent och effektiv rengöring
Upplev en omfattande rengöring med Dual Multi-Surface-gummiborstar och 10x Power-Lifting Suction**, som ser till att smuts, skräp och djurhår inte har några gömställen. Väl kompletterad med sidoborsten som rengör längs väggar och i hörnen.

Din robot blir smartare och smartare
Roomba i5 och i5+ har iRobots nyaste programvara Home Intelligence, som ger dig intelligenta kart-, röst- och appfunktioner. Detta innefattar barn- och husdjurslås, stör ej och rumsspecifika rengöringspreferenser. Med automatiska programvaruuppdateringar vet du att din Roomba i5/i5+ kommer att bli smartare efterhand som den får nya funktioner och funktionaliteter.

Fungerar med röststyrning
Du kan starta ett rengöringsjobb med ljudet av din röst via Google Assistant, Alexa och Siri***. Det finns cirka 600 kommandon som stöds av Alexa® och Google Assistant®, och för Siri-integrationer kan du konfigurera användardefinierade fraser och bara säga ”Hej Siri, be Roomba städa överallt”.

Better together
För att uppnå optimala resultat inom robotdammsugning och golvmoppning använder iRobot Roomba i5/i5+ Imprint® Link-teknik för att samarbeta med robotgolvmoppen iRobot Braava jet® m6. Det innebär att Braava jet®-roboten automatiskt börjar att moppa genast då Roomba i5/i5+ avslutar sin dammsugning.

--

Om iRobot Corp.
iRobot®, världens ledande varumärke inom hushållsrobotar, designar och bygger robotar som inspirerar människor att hinna mer i och utanför hemmet. iRobot® skapade kategorin av hushållsrobotar i och med introduktionen av robotdammsugaren Roomba år 2002. I dag är iRobot® ett företag som har sålt fler än 40 miljoner hushållsrobotar över hela världen. iRobots produktlinje, inklusive Roomba®-robotdammsugarna och Braava®-robotgolvmopparna, är utrustade med egenutvecklad teknik och avancerade koncept inom städning, kartläggning och navigering. Ingenjörerna hos iRobot® bygger ett ekosystem av robotar och tekniker för att möjliggöra det smarta hemmet. För mer information om iRobot® besök www.irobot.se

--

*Roomba i5/i5+ kan skapa Smart Maps, men stöder inte Tillgång förbjuden-zoner eller Clean-zoner.
**Jämfört med rengöringssystemet i Roomba® 600-serien.
***Röstassistent säljs separat. Siri är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA samt andra länder och regioner. Google Assistant är ett varumärke som tillhör Google LLC, och Alexa är ett registrerat varumärke som tillhör Amazon Technologies, Inc.

Tillgänglighet och rek. försäljningspris

  • Roomba i5: 4 999 SEK
  • Roomba i5+: 7 999 SEK

iRobot Roomba i5 och i5+ finns tillgängliga från och med september 2022

 

Dela det på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

22. marts 2022

Jag sprider leenden och glädje

Robotdammsugaren iRobot Roomba j7+ fortsätter att skörda framgångar på marknaden och skapar leenden och glädje hos recensenter, konsumenter och ja, till och med hos husdjuren. Det kan nämligen något som inga andra kan …Läs mer

28. juni 2022

iRobot lanserar iRobot OS – det mest genomtänkta intelligenta operativsystemet hittills

iRobot OS erbjuder fler husdjursfunktioner, förstår fler röstkommandon och har identifierat fler föremål än någon annan robot.Läs mer