Glöm turen till gymmet – och förvandla ditt vardagsrum till hemmaträningscenter med Witt Homegym och bench

Let’s face it; I en hektisk vardag där både jobb, fritid och familjeliv måste kombineras kan det ärligt talat vara ohanterligt att finna tid för att packa ihop sakerna och komma i väg till gymmet… Men tänk om du fick gymmet att komma till dig? Med Witt HOMEGYM och Witt Homegym BENCH från vår nya produktserie Witt Sport, får du möjlighet att träna hela kroppen och alla muskelgrupper – helt utan transporttid och i din egen takt, i ditt eget vardagsrum.

Witt Homegym 

Säg adjö till ”old school” träningsutrustning med en fitnessdesign som innehåller helt ny teknik. Witt Homegym är din intelligenta hemmaträningsstation och din personliga väg till toppform. 
Du får en hel värld av träningsmöjligheter för hela kroppen, så du själv kan välja vilka muskelgrupper du önskar att fokusera på.  
Witt Homegym har tre huvudprogram (Standard, Eccentric och Isokinetic) som var och en låter kroppen arbeta på olika sätt, med variationer av motstånd och tempo. 
Witt Homegym är en suverän kvalitetsprodukt från Witt Sport och riktar sig till den kräsna konsumenten för vilken tid är en faktor och som vill träna för styrka, flexibilitet och livskvalitet. 
Witt Homegym har dessutom en praktisk design, som gör att du enkelt kan fälla ihop och ställa undan den för förvaring. 

Witt Homegym Bench 

Få ut ännu mer av din träning med Witt Bench som är ett tillbehör till Witt Homegym. Bänken kan justeras från 98–180 grader och har fem inställningsnivåer.  
Bänken är tillverkad av konstläder och stål.  

Genomför mer än 100 olika träningsövningar – med eller utan träningsbänken – och ta del av möjligheten att anpassa träningen till din vardag, där inget medlemskap, transporttid eller paketavgifter krävs. 
Till hemmaträningsstationen medföljer olika användbara tillbehör som gör träningen effektiv och rolig, häribland:  skivstång, handtag, ankelband, magbälte och en trådlös kontrollknapp till maskinen. Det enda som inte medföljer, är en bra ursäkt för att inte träna, men det behöver du inte heller, för vi garanterar, att det blir kul att komma i form med ditt eget ”fitnesscenter” med Witt Homegym och Witt Homegym bench. 

Psst… glöm inte att ladda ner Witt Sport-appen
Bli inspirerad, lägg upp din egen träningsplan och upptäck nya träningsmöjligheter i appen Witt Sport. 


Ha det så trevligt!

Se mer på: www.wittsverige.se 

Rekommenderat försäljningspris Witt Homegym, SEK 24.999, - 

Rekommenderat försäljningspris Witt Bench, SEK 4.999, -

Del på:
Witt Sverige AB
Kontakta vår pressavdelning
+46 08 5250 8480

17. august 2022

Be smart – og boost din løpetrening med en Smart Run-løpemølle fra Witt Sport

Vår helt nye produktserie Witt Sport lanserer nå Witt Smart Run og Witt Smart Run Pro; to løpemøller i et trendsettende design, spekket med funksjoner og med alle de mulighetene en moderne løpemølle skal ha. Witt Smart Run og Smart Run Pro gir løpe ... Les mer

24. august 2022

Når det skal være vakkert å gå på vekten…

Witt A/S utvider sortimentet av personvekter, som ikke bare ”gjør jobben”, men som også pynter opp på baderommet.Les mer