Heitämme pois jopa 23 kg ruokaa henkeä kohti joka vuosi

Tuhlaamme siis täysin syömäkelpoista ruokaa. Se on sääli, sillä asialle olisi helppo tehdä jotain. Yksi parhaista investoinneista, jonka voit tehdä keittiöösi, on hankkia BioFresh-teknologialla varustettu Liebherr-jääkaappi. Se vähentää ruokahävikkiä ja säästää rahaa.

Liebherrin BioFresh-teknologialla varustetut korkealaatuiset jääkaapit tarjoavat elintarvikkeillesi optimaaliset olosuhteet, minkä ansiosta elintarvikkeet säilyvät pidempään, ruoan maku pysyy hyvänä, ruokahävikkiä tulee vähemmän ja säästät selvää rahaa. What’s not to like?

Mutta eikö Liebherr-jääkaappi ole kalliimpi kuin tavallinen jääkaappi? ”Kyllä, ostohetkellä se on hinnakkaampi. Toisaalta tavallinen jääkaappi, jossa ei ole vastaavaa teknologiaa, tulee vuosien myötä huomattavasti kalliimmaksi –ja kun sinulla on Liebherr-jääkaappi, huomaat joka päivä, että elintarvikkeesi pysyvät tuoreempina ja säilyvät pidempään”, Dennis Juelsgaard, Witt A/S:n Liebherr-tuotteista vastaava Product Manager selittää. ”Itse asiassa säästät myös rahaa, koska sinun ei tarvitse käydä yhtä usein ruokaostoksilla.” Tiesitkö muuten, että kaikki Liebherr-kylmälaitteiden toiminnalliset osat testataan 15 vuoden käyttöikää ajatellen?

Torstaina 29.9. vietetään kansainvälistä ruokahävikkipäivää, ja sen yhteydessä Liebherr haluaa kiinnittää huomion patentoituun BioFresh-järjestelmäänsä, joka auttaa vähentämään ruokahävikkiä merkittävästi.

Faktaa ruokahävikistä:

  • Nelihenkinen suomalaisperhe heittää pois ruokaa keskimäärin 400 euron edestä vuosittain.
  • Jokainen suomalainen heittää pois noin 23 kg ruokaa vuosittain
  • Jos ruokahävikki olisi maa, se olisi maailman 3. suurin ilmastonmuutoksen aiheuttaja heti Yhdysvaltojen ja Kiinan jälkeen.  

Liebherr: Liebherr on jo yli 65 vuoden ajan valmistanut korkealaatuisia kylmäsäilytyslaitteita, jotka ovat nousseet testivoittajiksi kaikkialla maailmassa. Yksi menestyksen syistä on laitteiden ainutlaatuiset integroidut teknologiat, jotka pitävät ruoan tuoreena mahdollisimman pitkään. 

BioFresh on Liebherrin patentoitu teknologia, jonka tasainen 0 °C:n lämpötila ja täydellinen ilmankosteus pitävät elintarvikkeet tuoreina huomattavasti pidempään kuin tavallisessa jääkaapissa. Useimpien hedelmien ja vihannesten säilyvyyttä ja tuoreutta voidaan pidentää säilyttämällä niitä BioFresh-laatikossa (tomaatteja lukuun ottamatta). On jopa todistettu, että hedelmien ja vihannesten vitamiinipitoisuus voi kasvaa.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

perjantai 1. heinäkuuta 2022

Kypsytyskaappi tekee lihasta mureampaa ja maukkaampaa

Suurin osa nykyään myytävästä lihasta pakataan pian teurastamisen ja leikkaamisen jälkeen. Ja siksi sitä raakakypsytetään vain hyvin lyhyesti tai ei lainkaan. Kypsyttämättömästä lihasta puuttuu maku. DryAge-kaappi eli lihan raakakypsytyskaappi vapaut ... Lue lisää

maanantai 12. joulukuuta 2022

Haaveiletko kotitekoisista suklaasuukoista?

Silloin tämä liesi on sinun valintasi! Syksy innostaa kokkailuihin ja kokeiluihin, eikä suklaasuukkojen ja macaronien loihtiminen kotikeittiössä ole koskaan ollut näin helppoa. De Dietrich on suunnitellut induktioliesitason, joka mahdollistaa ääri ... Lue lisää