Nauti viiniä testivoittaja Zalton lasista

Rekisteröi Liebherr-viinikaappisi osto ja saat 2 kpl Zalto Burgundy -viinilaseja, joiden arvo on €77,-

Koskee ainoastaan 15.3.–23.5.2021 välisenä aikana tehtyjä ostoja

 

Viinikaapit

Viinin lämpötila vaikuttaa viininautintoon. Liebherr-viinikaappi sopii ihanteellisesti viinin säilyttämiseen, koska siinä sellaiset tekijät kuin lämpötila, ilmankosteus ja valo eivät pääse vaikuttamaan viinin laatuun. Sisätilassa on riittävän suuri ilmankosteus ja sisältö on suojassa UV-valolta sekä tärinöiltä. Lisäksi lämpötilaa voidaan säädellä yksilöllisesti – sen mukaan, onko pullot tarkoitus nauttia pian vai säilyttää pitkään.

Katso lisää

Upotettavat viinikaapit

Oikea lämpötila on keskeinen osa viininautintoa. Tämä koskee sekä pitkäaikaisen säilytyksen lämpötilaa että myös juontilämpötilaa. Liebherrin viininsäilytyskaappi tai temperointikaappi on täydellinen säilytyspaikka. Viini säilytetään siinä täsmävalvotuissa oloissa ja suojassa haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Eri kokojen ja erilaisten oviratkaisujen ansiosta Liebherrin upotettavat viinikaapit on helppo liittää osaksi keittiökalusteita tai hyllystöjä.

Katso lisää

Zalto-viinilasi

Kun nostat Zalto-lasia, tunnet sen! Kädessäsi oleva lasi on täysin poikkeuksellinen. Kokonaan suupuhallettu lasi on täydellisen tasapainoinen sekä huokuu eleganssia ja ylivertaista funktionalisuutta, joihin vain harva kykenee.

Kaunis Burgundy-viinilasi, jonka voit saada omaan viinikaappiisi täältä, kuuluu Zalton hurmaavaan Denk'Art-sarjaan, jonka viinilasit on arvioitu maailmanlaajuisesti parhaiksi lukuisissa testeissä. Sarjalle on ominaista, että lasit ovat erittäin herkkiä, ohuita ja kevyitä. Viinilasi on täysin tasapainossa, ja sitä tuntuu uskomattoman luonnolliselta ja helpolta pyörittää kädessä, lasin olematta kuitenkaan liian hauras.

Samoin kaikilta valtuutetuilta Liebherr-jälleenmyyjiltä