Brandt - yksi Euroopan suurimmista ja kokeneimmista kodinkonevalmistajaista.

Brandt on tunnettu ranskalainen kodinkonevalmistaja, joka aloitti toimintansa vuonna 1924. Sittemmin Brandt on levinnyt muuallekin Eurooppaan ja on nykyisin yksi Euroopan suurimmista ja kokeneimmista kodinkonevalmistajaista. Valikoimassa on uunit, mikroaaltouunit, liedet, astianpesukoneet, jääkaapit/pakastimet ja paljon muuta.

Brandt on luonut läheisen ja lujan suhteen kuluttajiin yli 60 vuoden ajan. Perustamisestaan lähtien Brandtin idea on ollut yksinkertainen: olla kuluttajien käytettävissä läpi elämän tarjoamalla innovatiivisia, käyttökelpoisia ja merkityksellisiä kodinkoneita.

Jokainen Brandtin innovatiivinen tuote heijastaa vahvaa osaamista ja tietämystä ympäristöasioissa. Brandt pyrkii olemaan sosiaalisesti vastuullinen tuotemerkki, joka asettaa etusijalle ihmisten väliset suhteet, olennaiset innovaatiot, laadun ja kestävyyden samalla ympäristövaikutukset huomioiden.

Olipa kyseessä astianpesu, ruoanlaitto tai ruoan viilennys, Brandt on ollut myyntilistojen kärjessä vuosikymmenten ajan ja tulee jatkossakin olemaan vahva brändi, johon olet tyytyväinen.

Witt A/S on Brandt-tuotteiden virallinen maahantuoja Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Belgiassa, Luxemburgissa ja Alankomaissa.