Ura Wittillä

Wittillä kaikki työntekijämme tekevät parhaansa tuottaakseen korkeatasoista palvelua. Määritämme arvomme sen perusteella, miten luomme menestystä muille. Visiomme toteuttamiseksi etsimme uteliaita ja kunnianhimoisia henkilöitä mukaan tiimiimme.

Suomi

Witt etsii tarkkaa ja asiakaspal­veluhenkistä myyntiassistenttia

Haaveiletko työstä, jossa hoidat alan kiinnostavimpien ja innovatiisimpien tuotteiden myynnin tukitoimia?

Witt etsii ulospäinsuuntautuvaa ja huumorintajuista myyntiassistenttia jonka tehtäviin kuuluvat tilausten vastaanotto ja Suomen asiakaspalvelun hoitaminen. Markkinoinnin tukitoimet kuuluvat haetun henkilön toimenkuvaan.

Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Toimitilamme ja työpiste sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pasilassa . Työsi on itseohjautuvaa ja toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin , Tanskan pääkonttorin ja tuotepäälliköiden kanssa. Työkavereinasi Suomessa on 6 hengen tiimi.

Sinä olet

 • energinen, sympaattinen ja järjestelmällinen
 • englannin- ja ruotsinkielentaitoinen. Tanskan kielitaito on etu.
 • asiakaspalveluhenkinen niin sisäisissä kuin ulkoisissa asiakaspalvelutehtävissä
 • paineensietokykyinen ja omaat hyvät organisointitaidot
 • itsenäinen ja osaat järjestää päiväohjelmasi tärkeysjärjestykseen
 • palat halusta luoda menestystä.

Me tarjoamme kiinnostavan, itsenäisen aseman kasvuyrityksestä, jolla on vauhtia ja katto korkealla.
Sinulla on hyvät mahdollisuudet työsi sisällön painotukseen, vastuuseen ja tulevaisuuden kehitysmahdollisuuksiin.

Palkka ja muut ehdot neuvotellaan henkilökohtaisesti tasolle, joka vastaa pätevyyttä, työn sisältöä ja vastuualueita. Tarjoamme käyttöösi tarvittavat työvälineet.

Läheta englanninkielinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi 4.6.2021 mennessä sähköpostiin jap@witt.fi 

Työ alkaa 19.7.2021. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Kysymyksiä ja lisätietoja varten voit ottaa yhteyttä Suomen myyntipäällikköön Janne Poutiaiseen: jap@witt.fi tai +358 40 530 5091 


Danmark

Online specialist

Er du kreativ og brænder for at optimere online markedsføring? Er du skarp i SEO og har et godt blik for grafisk udtryk og branding? Så er du måske vores nye kollega.

Du vil komme til at arbejde med både den analytiske og kreative del af vores digitale tilstedeværelse. Videoredigering kan også komme på tale.

Som person er du kreativ, omstillingsparat, kvalitetsbevidst og kan lide at blive udfordret i din dagligdag. Vi forestiller os, at du har en bred online fundering. Du kommer til at indgå i vores marketingafdeling, der p.t. består af 11 dedikerede medarbejdere med forskellige profiler.

Dine primære opgaver

 • SEO-optimering og indsigt.
 • Google AdWords.
 • Design og planlægning af SoMe-kampagner.
 • Implementering og optimering af Review-opsætninger på vores hjemmesider.
 • Influencer-/affiliate-marketing.

Hvem er den ideelle kandidat?

 • Erfaring med SEO-planlægning og teknisk SEO-optimering.
 • Du skal være velformuleret på skrift, da velskrevne og sælgende tekster er en stor del af SEO.
 • Arbejder scenevant på tværs af sociale medier.
 • Erfaring med Google marketing-værktøjer (Analytics, Adwords m.m.).
 • Et godt overblik over teknikker og trends inden for digital markedsføring.
 • Arbejder selvstændigt, struktureret og overholder deadlines.
 • Du har en høj stresstærskel, og kan holde mange bolde i luften samtidigt.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling i en vækstvirksomhed, hvor der er fart på hver dag, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Med base på hovedkontoret i Herning kommer du til at indgå i et større dynamisk fællesskab med gode kolleger, en uformel omgangstone, smukke omgivelser og i det hele taget ’højt til loftet’. Vi tilbyder desuden frokostordning. Løn og øvrige personlige vilkår efter kvalifikationer.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Kandidaterne vurderes løbende. Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt.

For spørgsmål og yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til Marketing & Sales Coordinator Louisa Toft Vester på tlf. 7025 2323.


iRobot

Tulevaisuuden siivous on muotoutumassa

Roomba®-robottipölynimuri kartoittaa kotisi ja tyhjentää itse pölysäiliön. Braava®-lattianpesurobotilla voit unohtaa perinteisen moppaamisen. Koe Roomba®:n ja Braava®:n saumaton yhteistyö, jossa moppaus alkaa heti imuroinnin jälkeen.

Liebherr

Muotoilua jokaiseen makuun

Kun kylmälaitteesi on Liebherriltä, voit olla varma sen pitkästä käyttöiästä, ja laajasta valikoimasta (esim. klassinen ruostumaton teräs, elegantti BlackSteel tai tyylikäs lasiovi) löydät helposti kaapin, joka sopii saumattomasti omaan keittiöösi.

Witt

Vahva osaaminen - laadukkaat tuotteet

Witt A/S myy ja kehittää ainutlaatuisia, innovatiivisia ja haluttuja kodinkoneita ja laitteita asiakkaille koko Pohjolassa. Myymme sekä korkean että matalan hintasegmentin tuotteita ja olemme alan johtaja innovatiivisten huipputuotteiden kehittämisessä.

Sage

Ylivoimaiset keittiölaitteet

Palkitut keittiölaitteet on suunniteltu inspiroimaan ja auttamaan sinua saavuttamaan keittiössä täydelliset tulokset. Olipa kyseessä espressokoneet, monitoimikoneet tai vohveliraudat, kaikki Sage®-laitteet ovat innovatiivisia, toimintakykyisiä, käyttäjäystävällisiä ja uusimmalla tekniikalla varustettuja.

De Dietrich

MasterChef omassa keittiössä

De Dietrichin tarkkuusteknologialla hallitset valmistusta täydellisesti ja saat upeita tuloksia. De Dietrichin avulla pystyt kokkaustaitotasostasi riippumatta luomaan keittiössäsi todellista taikuutta.

Everdure

Everdure by Heston Blumenthal

Grillisarja vertaansa vailla. Hestonin tehtävänä oli luoda tiiviissä yhteistyössä muotoilijoiden ja insinöörien kanssa täydellinen, moderni grilli. Yhdistäen älykkäästi huipputekniikan ja esteettisen muotoilun helppokäyttöisyyteen hän loi grillit, joiden tarkkuudesta olet aina haaveillut.

Segway-Ninebot

Koe liikkumisen tulevaisuus

Voit käyttää segwaytäsi missä tahansa - työmatkaan, hauskanpitoon, muiden kanssa tai maastossa. Segway on henkilökohtainen kulkuneuvosi, joka mukautuu tarpeisiisi - energiaa tuhlaamatta!

Brandt

Muotoilu - Toiminnallisuus - Suorituskyky

Uusi Brandt-mallisto koostuu tyylikkäästi muotoillusta innovatiivisesta tuotevalikoimasta. Kun keittiössäsi on Brandt, saat täydellisen vapauden elää kulinaarisia fantasioitasi.

TEMINISTERIET

Gourmet-laatuista erikoisteetä

Ainutlaatuinen luomutee. Itämaisen teeperinteen vanhat tavat yhdistetään pohjoismaiseen kulttuuriin, minimalismiin ja muotoiluun. Tuloksena suurenmoiset aromit, monikulttuurisuutta skandinaavisella vivahteella.

Robomow

Helpompaa arkea ja enemmän aikaa perheelle

Robomow-robottiruohonleikkuri sopii jokaiseen perheeseen ja kaikenlaiseen arkeen. Se mukautuu sinun, perheesi ja pihasi tarpeisiin. Tämä ruohonleikkuri on suunniteltu leikkaamaan nurmi parhaiten ja nopeiten.

BESV

Älykkäät mallit, jotka tuovat arvoa

BESV on sitoutunut kehittämään huippuluokan sähköpyöriä ja lisävarusteita, joissa yhdistyvät edistynyt tekniikka, tuotantoinnovaatiot ja uniikki muotoilu. Jokainen malli takaa asiakkaalle uskomattoman käyttökokemuksen.

VBreathe

Helt naturlig renser og afgifter luften

VBreathe designes, udvikles og samles i Australien og kombinerer HEPA-filtrering med deres vigtige VActive Gel-teknologi, for at give verden den mest intelligente, bærbare og effektive indendørs luftrenser, der findes inden for dens kategori.

HYGGE!

HYGGE!

HYGGE!ssä on kyse lämmöstä, mukavuudesta ja läheisyydestä - kaikista niistä tunteista, joita täydellinen kupillinen kaakaota tai chai lattea sinussa herättää. Tämä herkullinen sarja HYGGE!ltä sisältää luomu chai latten ja kaakaovariantteja jännittävillä makuyhdistelmillä.

ESPRO

Murutonta kahvia ja teetä Espron pressopannulla

Espron pressopannut on suunniteltu huolehtimaan tarkoin suosikeistasi - kahvista tai teelehdistä - ja yhdistämään ne täydelliseen uuttoympäristöön.

Witt Dome

Uskomaton kokemus luonnonkauniissa ympäristössä

Gødstrupin alueelle on rakennettu kaksi kaunista Dome-taloa, joista toinen tarjoaa mahdollisuuden erinomaisiin makuelämyksiin yhteistyössä Møller & Damgaard Gastron kanssa ja toinen hyvinvointiin ja harmoniaan yhteistyössä Wessel Yogan kanssa.

Fisher&Paykel

Tasapaino, harmonia ja selkeys.

Siinä Fisher&Paykelin ajatustavan perusta. Tuotteilla on oltava merkitys – helpottamalla jokapäiväistä elämää, jotta ajan voi käyttää todella tärkeään: perheeseen ja ystäviin.

ROIDMI

Anna pölylle vastustaja

ROIDMI edustaa johdottomien pölynimurien uusinta tekniikka. Erittäin helppokäyttöinen, tehokas imukyky ja tyylikäs muotoilu. Tästä muotoilusta he ovat voittaneet useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja.

BEABA

Henkilökohtainen vauvanhoitoasiantuntijasi

Usein sanotaan, että vanhemmuus ei ole helppoa ... Miksi emme siis tekisi siitä yksinkertaisempaa? BÉABA®:n päämääränä on jo 30 vuoden ajan ollut tukea vanhempia ja rauhoittaa heitä kaikissa tilanteissa. Innovatiivinen muotoilu, kätevyys ja monet vaihtoehdot helpottavat uusien vanhempien elämää.

Red Castle

Anna vauvallesi paras alku elämään

Red Castlen unipesät on kehitetty yhteistyössä sairaaloiden ja klinikoiden kanssa. Tutkimuksiin perustuva innovatiivinen tuote!

Vtech

Markkinoiden parhaat itkuhälyttimet ja videomonitorit

Halusitpa perinteisen itkuhälyttimen tai edistyksellisemmän ratkaisun, jossa on rauhoittava yötaivas, tuutulauluja, kaksisuuntainen viestintä, videomonitori ja IR-yökamera, vtech on sinulle juuri oikea tuote.

iWeech

Ensimmäinen tekoälyä hyödyntävä sähköpyörä

iWeechin muotoilu on modernia, minimalistista ja kompaktia ja sen puhtaat linjat houkuttelevat. Mitä vähemmän painikkeita ja kahvoja on hallittavana, sitä vapaammin pystyy nauttimaan kaupungista ja keskittymään ajamiseen ja liikenteeseen.

tex–lock

Innovatiiviset ja varmat pyöränlukot

tex-lock on tekstiilipohjainen lukko, joka muodostuu useista kerroksista huippuluokan materiaalia, mikä tekee siitä joustavan ja kevyen teräksen varmuudella. Jokainen kerros lisää turvallisuutta liekkejä, pulttileikkureita ja sahoja vastaan.

Cosmo Connected

Turvallisuus luo vapautta

Cosmo Connected Helmet -lisävaruste on ensimmäinen sovellukseen liitettävä jarruvalo, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi pyörään, kypärään tai sähköpotkulautaan. Laite yhdistää visuaalisuuden turvallisuuteen ja osaa yhdistää onnettomuushetkellä suoraan hätäkeskukseen ja hätäyhteyshenkilöille sekä lähettää GPS-koordinaatit.

Swandoo

Omistettu lasten turvallisuudelle ja perhe-elämän ratkaisuille

SWANDOO auttaa perheitä saavuttamaan tasapainoisemman ja onnellisemman elämäntyylin. Ensiluokkaiset tuotteet, jotka on valmistettu suurella rakkaudella. Vanhemmilta vanhemmille.

Overade

Pyöräile liikenteessä vaivatta

Sinun ei enää tarvitse valita vapauden ja turvallisuuden väliltä. Overade on suunnitellut kypärän, joka mahtuu laukkuun - voit nauttia matkastasi täysin vaivatta.

Ooni

Kaikki mitä tarvitset täydellisen kotitekoisen pizzan valmistamiseen

Ooni-pizzauuni on täydellinen ulkokeittiöön. 2012 maailman ensimmäisen puupelleteillä lämmitettävän kannettavan pizzauunin lanseeraamisen jälkeen on Ooni toimittanut pizzauuneja, jotka tekevät jokaisesta ammattitasoisen pizzakokin.

 

LawnExpert

Täydelliset nurmikot juuri oikeaan hintaan

Uuden LawnExpert-robottiruohonleikkurin avulla voit toteuttaa unelmasi omasta puutarhurista. Täydellisesti leikattu nurmikko on taattu - juuri oikeaan hintaan.

Coboc

Motion engineering

Sähköpyörä, joka ei näytä sähköpyörältä. Tämän vision perusteella luotiin Coboc. Uteliaisuus, luovuus ja intohimo ovat ohjanneet Cobocia alusta alkaen, kuten mottomme Motion Engineering.

nomadiQ

nomadiQ tekee grillaamisesta helpompaa - kaikkialla!

Avaa ja kytke kaasun tulo auki ja olet valmis! Kevyen muotoilun (5,6 kg) ja mukavan olkahihnan ansiosta nomadiQ on helppo ottaa mukaan mihin vain. Minne sinä haluaisit ottaa nomadiQin mukaan?