Cosmo Connected on ranskalainen start-up, joka keskittyy IoT (Internet of Things) -tuotteisiin, jotka luovat turvallisuutta tien päälle.

Cosmo Connected Helmet -lisävaruste on ensimmäinen sovellukseen liitettävä jarruvalo, joka kiinnitetään kypärään. Laite yhdistää visuaalisuuden turvallisuuteen ja osaa yhdistää onnettomuushetkellä suoraan hätäkeskukseen ja hätäyhteyshenkilöille sekä lähettää GPS-koordinaatit.

Cosmo Connectedin muotoilu on Las Vegasin CES 2016 -tapahtumassa palkitun Ellum Studion kädenjälkeä. Cosmo Connected -kypärävalo on patentoitu 151 maassa.

Cosmo Connected -tekniikka on suunniteltu kaikenlaisiin ajoneuvoihin: se sopii moottoripyörien, polkupyörien ja skoottereiden lisäksi myös mm. hiihtoon, ratsastukseen ja extreme-lajeihin. Se sopii myös ammatteihin, joissa vaaratilanteet ovat arkipäivää: rakennustyöntekijät, poliisit ja logistiikkatyöntekijät. Saatavana on monenlaisia valoja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi vilkkuvalon ansiosta pyöräilijät näkyvät paremmin tiellä ja hiihtäjillä on parempi näkyvyys rinteissä huonoilla säillä.

Witt A/S on Cosmo-tuotteiden virallinen maahantuoja Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.