iRobot esittelee maailman edistyksellisimmän 2-in-1-robotti-imurin ja -mopin älykkäällä iRobot OS 5.0 -käyttöjärjestelmällä

Ensimmäinen aidosti ilman käsiä käytettävä 2-in-1-malli mopilla, joka nousee kokonaan irti matoista. Roomba Combo™ j7+ imuroi ja moppaa samanaikaisesti – mattoja kastelematta. iRobot OS 5.0 -käyttöjärjestelmän ansiosta j7-sarjan robotit väistävät entistä useampia esineitä, siivoavat entistä tarkemmin määritettyjä alueita, tarjoavat entistä paremman ääniohjauksen ja mahdollistavat siivoustöiden yksilöllisen mukauttamisen.

Suomi, 27.9.2022 – Kotitalousrobottien markkinajohtaja iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT) lanseeraa tänään Roomba Combo™ j7+:n, maailman edistyksellisimmän robotti-imurin ja -mopin älykkäällä iRobot OS 5.0 -käyttöjärjestelmällä. Robotti-imurin ja mopin yhdistelmä on suunniteltu kiireiseen kotiin (jossa on sekä mattoja että kovia lattioita) ja kaikille, jotka haluavat robotti-imurinsa huolehtivan myös lattioiden moppaamisesta. Roomba Combo j7+ imuroi ja moppaa samalla kertaa, mikä säästää aikaa ja pitää lattiat puhtaina ja raikkaina. Uusi mopillinen robotti-imuri on ensimmäinen 2-in-1-malli, joka nostaa moppinsa kokonaan ylös havaitessaan maton ja estää siten märkien sotkujen syntymisen. iRobot OS 5.0 tarjoaa uusia toimintoja ja digitaalisia kokemuksia, jotka tekevät iRobotin WiFi -yhteydellä varustetuista kotitalousroboteista entistäkin älykkäämpiä ja yksilöllisemmin mukautettavia. Lisäksi se tuo mukanaan hyödyllisiä päivityksiä lemmikkieläinten omistajille, kiireisille perheille ja kaikille, jotka haluavat hallita robottien siivousominaisuuksia paremmin.

”iRobot OS on robottiemme aivot. Se auttaa meitä luomaan perusteellisesti harkittuja ja älykkäitä kotitalousrobotteja, jotka kunnioittavat ja ymmärtävät käyttäjän kotia ja elämäntyyliä. Sen avulla robotista voi tulla arvostettu ja luotettu osa kotia”, kertoo Colin Angle, iRobotin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. "Roomba Combo j7+ -robotti-imurissa ja -mopissa yhdistyvät iRobotin käyttöjärjestelmän ylivertainen älykkyys ja tyylikäs muotoilu. Tuloksena on imurointi- ja moppausratkaisu, jollaista ei ole ennen nähty. Se pitää matot ja kovat lattiat puhtaina ja raikkaina joka päivä, jolloin asiakkaillemme jää aikaa keskittyä siivoamisen sijasta hauskempaan tekemiseen. Roomba, joka viettää tänä vuonna 20-vuotissyntymäpäiväänsä, saa lahjan myös iRobot OS 5.0:n muodossa. Uusi käyttöjärjestelmä on entistäkin älykkäämpi ja tarjoaa asiakkaiden nykyisille roboteille mahdollisuuden siivota uusilla tavoilla.”

Maailman edistyksellisin robotti-imuri ja -moppi – Roomba Combo j7+
”Tähän asti monet 2-in-1-robotti-imurit ja -mopit ovat tarjonneet melko huonon käyttäjäkokemuksen. Ne ovat joko vaatineet aikaa vieviä valmisteluja tai jättäneet jälkeensä märkiä sotkuja, koska moppi ei ole noussut riittävän korkealle mattojen kohdalla. Roomba Combo j7+ tarjoaa ratkaisun kumpaankin ongelmaan”, kertoo Keith Hartsfield, iRobotin tuotepäällikkö. "iRobot OS -käyttöjärjestelmän ansiosta Roomba Combo j7+ tulee ajan myötä vain älykkäämmäksi, sillä se lataa automaattisesti uudet toiminnot sitä mukaa kun julkaisemme niitä. Kun uusia ominaisuuksia kehitetään, robottisi ottaa ne saman tien käyttöön – kuin taikaiskusta.”

Toisin kuin muut 2-in-1-mallit, Roomba Combo j7+ imuroi ensin matot ja sen jälkeen imuroi ja moppaa kovat lattiat samanaikaisesti. Tämä säästää aikaa, kun koko alue tulee siivotuksi yhdellä kertaa. Edistyksellisten antureiden avulla robotti pystyy tunnistamaan erilaiset lattiatyypit. Kun Roomba Combo j7+ lähestyy mattoa, sen täysin sisäänvedettävä moppivarsi nostaa kostean moppaustyynyn pois tieltä robotin päälle – vähän samaan tapaan kuin avoauto nostaa kattonsa. Näin matot eivät pääse kastumaan.

iRobot OS -käyttöjärjestelmän ja PrecisionVision-navigoinnin ansiosta sinun ei tarvitse siivota tavaroita lattialta ennen kuin robotti voi aloittaa siivoustyönsä. Roomba Combo j7+ tunnistaa yli 80 tavallista esinettä1 ja voi siksi siivota käskystä tarkempia alueita, kuten kissanhiekkalaatikon, WC-pöntön tai astianpesukoneen ympäristön. Lisäksi robotti havaitsee ja osaa kiertää monenlaiset esteet, kuten johdot, vaatteet, kengät, sukat, reput, lemmikkien ruoka- ja vesiastiat, lemmikkien lelut ja jopa lemmikkien kiinteät jätökset. Jos haluat tehdä siivoamisesta vieläkin helpompaa, voit yhdistää robotin ääniavustajaasi ja komentaa sitä siivoamaan tietyt huoneet tai tietyt alueet kodissasi, jolloin se tottelee käskyäsi välittömästi2. Roomba Combo j7+ ymmärtää noin 600 erilaista äänikomentoa, enemmän kuin yksikään muu 2-in-1-robotti. Voit mukauttaa Roomba Combo j7+ -robotin tekemän siivoustyön iRobot Home -sovelluksessa valitsemalla, mitkä huoneet imuroidaan ja mopataan ja mitkä vain imuroidaan. Lisäksi voit halutessasi määrittää jopa mopin käyttämän puhdistusaineen määrän.

Ainoa 2-in-1-malli, jonka moppi nousee riittävän korkealle ja pitää matot kuivina
Muut 2-in-1-mallit nostavat moppinsa vain muutaman millimetrin korkeudelle – jos sitäkään – ja voivat jättää jälkeensä märän maton. Roomba Combo j7+ on ainoa 2-in-1-malli, jonka moppi nousee ylös robotin päälle kokonaan irti matoista. Kun robotti havaitsee maton, sen kaksi kiinteää, täysin sisäänvedettävää metallista moppivartta nostaa moppaustyynyn ylös, mikä estää märkien sotkujen syntymisen.

Ensimmäinen aidosti ilman käsiä käytettävä robotti-imuri ja moppi
Roomba Combo j7+ on helppokäyttöinen. Kun moppaustyyny on paikallaan ja puhdistusainesäiliö on täynnä, robotti siirtyy automaattisesti moppaustilaan. Muissa 2-in-1-malleissa moppi on kiinnitettävä manuaalisesti imuroinnin jälkeen, mikä lisää työtä ja vie aikaa. Roomba Combo j7+ -robotissa moppi on aina kiinni ja valmiina käyttöön. Lisäksi se on varustettu ulkoisella Clean Base® -pölysäiliöllä, johon robotti tyhjentää itse automaattisesti oman pölysäiliönsä. Voit siis unohtaa siivoamisen kuukausiksi kerrallaan, sillä Clean Basen suljettuun pölypussiin mahtuvat jopa 60 päivän pölyt ja roskat.

iRobot OS 5.0 Home Intelligence: siivoa miten haluat ja milloin haluat
iRobot OS tarjoaa ensiluokkaisen ja käyttäjäystävällisen käyttökokemuksen kaikille – niin lemmikkieläinten omistajille kuin kiireisille perheille ja niille, jotka haluavat hallita robottien siivousominaisuuksia paremmin. Osana iRobot OS ‑käyttöjärjestelmän jatkuvaa kehitystä iRobot tarjoaa uusia toimintoja ja digitaalisia kokemuksia, jotka tekevät sen WiFi -yhteydellä varustetuista Roomba-robotti-imureista ja Braava jet™ -robottimopeista entistäkin älykkäämpiä ja mahdollistavat paremman hallinnan ja yksilöllisten asetusten määrittämisen3. Laajennettu kyky tunnistaa erilaisia esineitä mahdollistaa äänikomentojen käyttämisen ja älykkään navigoinnin talon kaikissa kerroksissa, minkä lisäksi uusi malli tarjoaa enemmän lemmikkeihin liittyviä toimintoja kuin mikään muu robotti3.

  • Siivoaa entistäkin tarkemmin määriteltyjä alueita käskystä – iRobot OS laajenee uusilla Clean Zone ‑suosituksilla. Jo aiemmin käytössä olleiden kohteiden, kuten sohvien, pöytien, lipastojen ja joulukuusen lisäksi Imprint® Smart Mapping -ominaisuudella varustetut Roomba-robotti-imurit ja Braava jet m6 -robottimopit pystyvät nyt havaitsemaan ja suosittelemaan automaattisesti uusia Clean Zone -vyöhykkeitä astianpesukoneen, WC-pöntön, uunin/lieden, kissanhiekkalaatikon sekä lemmikkien ruoka- ja vesiastioiden ympärille3. Smart Map ‑karttaa voi myös mukauttaa määrittämällä omia tarkkoja Clean Zones -vyöhykkeitä. Alexa- tai Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kautta voit pyytää robottia siivoamaan nämä alueet esimerkiksi sanomalla: “Alexa, käske Braava jet m6 -robottimoppia moppaamaan WC-pöntön ympäriltä.”2
  • Osaa väistää entistäkin useampia esineitä – Roomba j-sarjan robotti-imurit osaavat tunnistaa ja väistää entistäkin useampia esineitä, joten voit luottaa siihen, että siivoustyö tulee varmasti hoidetuksi. Roomba j-sarjan robotit tunnistavat nyt myös lemmikkieläinten lelut ja ruoka- ja vesiastiat, kissanhiekkalaatikot ja reput aiemmin tuettujen esineiden, kuten kenkien, sukkien, johtojen, kuulokkeiden, vaatteiden, pyyhkeiden ja lemmikkien kiinteiden jätösten lisäksi.

  • Hyppää halutessasi huoneen yli – Asiat eivät aina mene suunnitelmien mukaan, eivätkä siivousrutiinit ole poikkeus. Nyt voit ohittaa haluamasi huoneen käynnissä olevan siivouksen aikana ja välttää näin ei-toivotut keskeytykset. Kun painat iRobot Home -sovelluksen "Ohita"-painiketta tai annat äänikomennon, robotti ohittaa huoneen tai alueen, jossa se parhaillaan työskentelee. Se siirtyy sen sijaan seuraavaan huoneeseen tai seuraavalle alueelle, ja sinä voit jatkaa päivääsi keskeytyksettä.

  • Entistäkin enemmän Siri-pikakomentoja – iOS-käyttäjät voivat nyt määrittää Siri-pikakomentoja huoneiden välitöntä siivousta ja iRobot Home -sovellukseen tallennettuja ”suosikkeja” varten. Voit pyytää Siriä siivoamaan tietyn alueen, kuten olohuoneen tai ruokailuhuoneen. Äänikomennolla on mahdollista myös aloittaa siivoustyö iRobot Home -sovellukseen tallennettujen suosikkien joukosta. Voit sanoa esimerkiksi: ”Hei Siri, siivoa illallisen jälkeen”, jolloin Roomba tai Braava jet m6 siivoaa ne huoneet, jotka olet valinnut suosikiksi.

iRobotin asiakastietoja, yksityisyyttä ja turvallisuutta koskeva sitoumus
iRobot on sitoutunut varmistamaan kaikkien iRobot-tuotteiden ja iRobot OS -käyttöjärjestelmän käyttäjien yksityisyyden ja tietoturvan. Kaikkia tietoja säilytetään turvallisesti alusta loppuun asti, ja iRobotin robottien, pilvipalvelujen ja sovellusten tietoturvallisuus taataan moniportaisella suojauksella. iRobot käsittelee asiakastietoja tiukimpien yksityisyydensuojaa koskevien standardien mukaisesti, ja siksi sille on myönnetty maailmanlaajuisesti tunnustettu TRUSTe Certified Privacy Seal -sertifikaatti. Voit päivittää asetuksiasi sovelluksessa milloin tahansa ja määrittää, mihin tietoihin iRobotilla on pääsy. iRobot ei myy eikä tule koskaan myymään asiakastietoja.

"Asiakkaiden tietojen ja yksityisyyden suojaaminen on iRobotille ensisijainen prioriteetti tutkiessamme kotitalousrobottien ja kodin tulevaisuuden mahdollisuuksia", Colin Angle sanoo. "Asiakkaat toivottavat meidät tervetulleeksi koteihinsa, koska he luottavat siihen, että tuotteemme ovat heille hyödyllisiä ja että kunnioitamme heidän tietosuojaansa. Otamme tämän luottamuksen vakavasti.”

iRobot on myös ensimmäinen kuluttajarobotiikkayritys, joka on saanut TÜV SÜD Cyber Security Mark ‑sertifiointimerkin Roomba j7/j7+ -robotti-imureille. iRobot hakee parhaillaan saman tason sertifiointia Roomba Combo j7/j7+ -robotti-imureille ja -mopeille.

--

1 Robottimallista riippuen.
2Toimii Alexa- ja Google Assistant -yhteensopivien laitteiden sekä Sirin kanssa. Alexa ja kaikki siihen liittyvät logot ovat Amazon.com -yrityksen tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC:n tavaramerkki. Siri on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja muilla alueilla.
3Tietyt digitaaliset iRobot OS -ominaisuudet toimivat vain Imprint® Smart Mapping -robottien, kuten Roomba i-sarjan, Roomba s-sarjan ja Roomba j-sarjan robotti-imurien sekä Braava jet m6 -robottimoppien kanssa. iRobot OS -toimintojen ajoitus ja saatavuus voivat vaihdella mallista riippuen.

--

iRobot Corp.
iRobot on maailmanlaajuinen kuluttajarobotiikkayritys, joka suunnittelee ja valmistaa älykkäitä robotteja ja elämänlaatua parantavia kodin innovaatioita. iRobot® lanseerasi kotitalousrobottien tuotekategorian jo vuonna 2002 esitellessään Roomba-robottipölynimurin. Tänä päivänä iRobot® on myynyt miljoonia kotitalousrobotteja ympäri maailman. iRobotin tuotesarjat, joihin kuuluvat Roomba®-robotti-imurit ja Braava®-robottimopit, hyödyntävät siivouksen, kartoituksen ja navigoinnin edistyksellisimpiä konsepteja ja teknologioita. iRobotin® insinöörit rakentavat robotteja, jotka tekevät kodinhoidosta helpompaa ja puhdistavat kodin sisäilmaa. Lisätietoa iRobot®-tuotteista löytyy osoitteesta www.irobot.fi

Witt
Witt A/S on Pohjoismaiden vahvin bränditalo. Toimimme edustajana useille kansainvälisille brändeille, mutta kehitämme ja myymme tuotteita myös omalla nimellämme. Monille eri tuotemerkeillemme on yhteistä se, että ne valmistavat laadukkaita tuotteita ja laitteita kotiin ja panostavat tyylikkääseen muotoiluun. Witt A/S:llä on aina monta rautaa tulessa, ja koko yritystä ohjaa uteliaisuus siitä, mitä uusia ja mielenkiintoisia tuotteita voimme tarjota asiakkaillemme – ja viime kädessä loppukäyttäjälle. Pääkonttorimme sijaitse Tanskan Gødstrupissa, mutta kansainvälinen myyntimme suuntautuu kaikkiin Pohjoismaihin, Isoon-Britanniaan, Irlantiin ja Benelux-maihin.

iRobot-sijoittajille
Tietyt lausunnot tässä lehdistötiedotuksessa ovat ennakoivia eivätkä pohjaudu historialliseen tietoon. Tällaiset lausunnot ovat Yhdysvaltain PSLRA-lain (Private Securities Litigation Reform Act of 1995) tietosuojasopimusta (safe harbor) koskevien määräysten mukaisia. Tämä lehdistötiedote sisältää nimenomaisia tai implisiittisiä ennakoivia lausuntoja koskien iRobot Corporationin odotuksia uusien tuoteominaisuuksien, kuten tuotteen suorituskykyä ajan myötä parantavien toimintojen suhteen. Nämä lausunnot eivät ole lupauksia tai takuita, vaan ne sisältävät joukon riskejä ja epävarmuuksia, joista monet eivät ole meidän hallinnassamme. Tämän seurauksena todelliset tulokset voivat poiketa huomattavasti näissä ennakoivissa lausunnoissa mainituista tuloksista. Olemassa olevia ja mahdollisia sijoittajia varoitetaan luottamasta kohtuuttomasti näihin ennakoiviin lausuntoihin, jotka perustuvat tämänhetkisiin näkemyksiin. iRobot ei ole velvollinen päivittämään tai tarkistamaan tällaisia tulevaisuutta koskevia lausumia esiin tulevien uusien tietojen, tilanteen muutosten tai muiden seikkojen vuoksi. Lisätietoja näistä ja muista iRobot-yritystä koskevista riskitekijöistä on raporteissa, jotka olemme toimittaneet julkiseen arkistoon Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissiossa (Securities and Exchange Commission), mukaan lukien mutta ei ainoastaan yrityksen viimeisimmässä vuosikertomuksessa 10-K-raportissa.

 

Hinnat ja saatavuus

  • Ohjevähittäishinta, Roomba Combo j7: 799 €
  • Ohjevähittäishinta, Roomba Combo j7+ (Clean Base® -pölysäiliöllä): 999 €

Roomba Combo j7 ja j7+ tulevat myyntiin lokakuun alussa 2022.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Robot lanseeraa iRobot OS:n – kehittyneimmän älykkään käyttöjärjestelmän tähän mennessä

iRobot OS tarjoaa enemmän lemmikkiominaisuuksia, ymmärtää enemmän äänikomentoja ja on tunnistanut enemmän esineitä kuin mikään muu robotti.Lue lisää

maanantai 3. huhtikuuta 2023

Sotkusta siistiksi – automaattisesti vai käsivoimin?

iRobot laajentaa yhdistelmärobottivalikoimaansa Roomba Combo® i8+:n myötä. Uusi robotti hoitaa sekä imuroinnin että moppauksen puolestasi, ja sinun tehtäväksesi jää vain nauttia raikkaista, puhtaista lattioista. Lue lisää