Imuroi itsellesi parempi sisäilma

Roidmi on julkaissut juuri huippumallinsa langattomissa pölynimureissa. RS60 on uutuuslaite, joka sekä imuroi että moppaa lattian. Tässä pölynimurissa suorituskyky ja monipuolisuus nousevat uudelle tasolle.

Roidmin uudella RS60-lippulaivapölynimurilla siivous sujuu omassa luokassaan. Sillä voit imuroida ja pyyhkiä laittain samanaikaisesti. Laitteen imuteho on aiempaa suurempi ja siinä on täysin uusi, antibakteerinen V-kirjaimen muotoinen harja, jonka muotoilu sekä estää hiusten sotkeutumisen harjaan että poistaa pölyn loistavasti pienimmistäkin raoista ja nurkista. Uusi pölynimurimalli on hiljainen ja käyttäjäystävällinen ja siinä on pitkäkestoinen akku. OLED-värinäyttö antaa mainion kuvan laitteen kaikista toiminnoista ja kertoo akun jäljellä olevan käyttöajan.

Roidmi-älysovelluksen avulla voit tarkistaa suodattimen kapasiteetin, nähdä milloin suodatin vaatii pesua tai vaihtamista, päivittää imurin ohjelmiston, tarkistaa akun tilan sekä joukon muita laitteen ominaisuuksia. 

Puhtaan sisäilman näkökulmasta Roidmi RS60 on todennäköisesti yksi tehokkaimmista pölynimureista tähän mennessä. Yhdessä uuden innovatiivisen harjan kanssa laitteen tehokas 6-kerroksinen suodatin poistaa 99,95% kaikista poistoilman hiukkasista.

Tekniset tiedot

  • 3 imutehoa
  • 5 vuoden takuu moottorilla
  • Kevyt / paino 2,7 kg
  • Tyylikäs muotoilu
  • Älykäs OLED-värinäyttö
  • Valoon reagoivat LED-valot
  • 2500 mAH / 72Wh akkukapasiteetti
  • Asetukset ja ilmoitukset sovelluksella
  • Magneettinen seinäkiinnike, johdoton
  • Latausaika 2,5 tuntia
 

OVH

ROIDMI RS60 €669,-
 
 

ROIDMI - langattomien pölynimureiden laatumerkki
Roidmi on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotteista on tullut suosittuja yli 60 maassa ympäri maailmaa. Roidmi on erikoistunut siivoustuotteiden valmistukseen ja tähän mennessä yritys on saanut kuusi muotoilupalkintoa. Kaikille Roidmin tuotteille on yhteistä helppokäyttöisyys, tehokas imuteho ja tyylikäs muotoilu. Suunnittelustaan Roidmi on saanut useita maailmanlaajuisia muotoilupalkintoja.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 10. syyskuuta 2020

Pölynimuri, joka mahtuu laukkuun

ROIDMI Nano P1 Pro innovatiivinen, kätevä ja pieni rikkaimuri, jonka voit ottaa mukaan mihin tahansa. Se pelastaa kiireisen päiväsi, sillä saat sen nopeasti esille, kun vahinko tapahtuuLue lisää

torstai 26. marraskuuta 2020

Maailman helpoin automatisoitu siivous

Uuden iRobot Home -sovelluksen avulla voit luoda suosikkeja, jotka sopivat täydellisesti sinun siivoustarpeisiisi. Pelkän ääniohjauksen avulla kerrot robotille, missä sen pitää siivota – ja työ tulee tehdyksi ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään ... Lue lisää