22. august 2018

Witt A/S ostaa osan TEMINISTERIETISTÄ

Witt investoi teehen. Yritys on juuri ostanut 30 % TEMINISTERIETISTÄ – luonnollinen laajennus yhtiön tuotevalikoimaan ja terveyttä edistävä keskipiste.

Siitä on jo kauan aikaa, kun Witt oli tekemisissä vain isojen kodinkoneiden kanssa. Nykyään Witt myy, kehittää ja jakelee myös liesituulettimia ja keittotasoja, keittiön pienkoneita, slowjuicereita, robotti-imureita ja -ruohonleikkureita, sähköpyöriä, vauvanvarusteita ja paljon, paljon muuta. Yhteisenä nimittäjänä ovat innovaatiot, hyvä muotoilu ja korkea laatu.

Terveys, hyvinvointi ja luonto ovat viimeaikoina nousseet Wittillä uudeksi keskipisteeksi. Terveyttä edistävät toiminnot ja elämykset. Esimerkkinä hyvinvointiklinikka WittClinic, jossa saa vakuumiterapiaa, kauneudenhoitoa ja joogatunteja sekä gourmet pop up -ravintola Dining in the Dome kuuluvat tähän kategoriaan.

Niin kuin nyt myös Teministeriet. Teministeriet on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa erikoisteetä. Tavoitteena on yhdistää Itämaiden vanha ja tunnettu teeperinne skandinaaviseen kulttuuriin, minimalismiin ja muotoiluun.

Wittin liiketoiminnan kehityspäällikkö Kim Simonsen selittää hankinnan taustoja: "Pyrimme jatkuvasti laajentamaan tuotevalikoimaamme, ja silloin on luonnollista katsoa jotain, joka sopii välittömästi jatkoksi niille tuotteille, joita meillä jo on valikoimassamme. Olemme pitkään miettineet portfoliomme laajentamista myös valmisruokatuotteisiin, joihin teekin kuuluu, ja Teministerietissä kohtasimme täydellisesti omaan liiketoimintatapaamme sopivan yrittäjähenkisyyden.” 

Kim Simonsen selventää: ”Me toimitamme jo teen haudutukseen käytettäviä laitteita, ja seuraava vaihe on itse tee, joka haudutetaan. Teministerietin muotoilu ja tapa lähestyä makua ja laatua innovatiivisesti sopii hyvin liiketoimintatapaamme, ja olemme tietysti iloisia siitä, että saamme jatkossa olla osa tätä yritystä. Teministerietin jatkuvaan kansainvälistymiseen Witt tuo asiantuntemuksensa logistiikasta ja jakelusta, joita pystymme osaltamme edistämään.”

Teministerietin perustaja Ole Johnsen näkee selviä etuja Wittin ryhtymisessä osaomistajaksi. ”Olemme viime vuoden aikana käyneet Wittin kanssa hyviä keskusteluja Teministerietin kansainvälistymisestä ja tuotekehittelystä, ja olemme ylpeitä ja iloisia siitä, että löysimme Wittin kanssa ratkaisun Teministerietin yhteisomistuksesta.

Witt kumppaninaan Teministerietin kaltainen nuori yritys pystyy vahvistamaan organisaatiotaan. Wittillä on se kokemus ja osaaminen, jota Teministeriet tarvitsee tulevaan kansainvälistymiseensä, missä he voivat hyödyntää Wittin monivuotista kokemusta korkealuokkaisten tuotteiden jakelusta.

Halutessasi lisätietoja, ota yhteys Wittin liiketoiminnan kehityspäällikkö Kim Simonseniin sähköpostilla ksi@wittcare.com

Witt A/S

Witt A/S on Pohjoismaiden vahvin bränditalo. Meillä on monia agentuureja ja  edustamme laajaa valikoimaa kansainvälisiä tuotemerkkejä, mutta kehittämme ja jakelemme tuotteita myös omalla nimellämme. Yhteistä moninaisille eri brändeillemme on, että ne kehittävät hyvään muotoiluun keskittyen ylellisiä kodinkoneita ja laitteita koteihin. Witt on muun muassa kehittänyt oman valikoimansa kodinkoneita virtaviivaiseen, pohjoismaiseen tyyliin sekä sarjan palkittuja  slowjuicereita.

Witt Babycare on ainutlaatuinen innovatiivisten lastentarvikkeiden osasto, ja Wittin viimeisin laajennus ovat sähköpyörät, sähkölaudat ja segwayt – Witt E-commute -kategoria; henkilökohtaisen liikkuvuuden tulevaisuus. WittClinic-hyvinvointiklinikalla tarjotaan uusimpia kosmeettisia hoitoja, joogatunteja ja -retriittejä sekä hoitoa verenkiertohäiriöihin. 

TEMINISTERET

Perustettu Malmössä, Ruotsissa. Yksi yrityksen perustajista, Kathryn Brown on todennut, että hänen unelmansa oli ottaa kaikki, mitä hän oppi teestä kasvaessaan Taiwanissa ja luoda se uudelleen lisäten makua ja design-estetiikkaa Skandinaviasta, jossa hän nyt asuu ja jota hän rakastaa. 

Niinpä Teministerietin valikoimissa on kaikkea kiinalaisesta, tunnetusta seljankukan ja shampanjan tuoksuisesta Bai-Mu-Dan valkoisesta teestä, pohjoisen luonnonvaraisilla marjoilla maustettuun vihreään Senchaan. Jokainen teelaatu heijastaa monikulttuurista inspiraatiota.