Se on vain toast…

Witt A/S on valmiina esittelemään upouuden voileipägrillin, joka tekee herkullisia toasteja ilman valuvasta sulaneesta juustosta tai nesteistä aiheutuvaa sotkua.

Witt Premium -voileipägrilli on varustettu kevyesti liukuvilla ja tavallista syvemmillä paistolevyillä, joiden ansiosta sulanut juusto tai nesteet eivät pääse valumaan.

Syvät ja kevyesti liukuvat paistolevyt eivät pelkästään ​​helpota ja nopeuta herkullisten lämpimien toastien nostamista grillistä lautaselle, vaan ne myös takaavat, että laite on erittäin helppo puhdistaa.

Älykkään muotoilunsa ansiosta Witt Premium -voileipägrilli voi seistä pystyssä kaapissa tai laatikossa. Sitä on helppo käsitellä, eikä se vie paljon tilaa.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen, kokoa kaikkein herkullisin toast ja anna Witt Premium -voileipägrillin hoitaa loput.

Ovh WPSM900B:

69 €

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

4. august 2022

Witt Classic Ice Cube Maker – sataa jääpaloja…

Kesä on täällä – se tarkoittaa aurinkoa, mukavia hetkiä ja jääkahvia. Mutta mitä olisi jääkahvi ilman jäätä? Witt Classic Ice Cube Maker -jääpalakoneella saat jääpaloja nopeasti – virkistävää jääkahvia, raikasta limonadia tai kylmiä juomia varten.Lue lisää

23. august 2022

Säästä matka kuntosalille – muuta oma olohuoneesi kotikuntosaliksi Witt Homegymin ja treenipenkin avulla

Let’s face it, kiireisessä arjessa, jossa työn, vapaa-ajan ja perhe-elämän yhteensovittaminen on yhtä jonglöörausta, voi rehellisesti sanottuna olla lähes mahdotonta, että ehdit pakata treenivarusteesi ja löydät tiesi kuntosalille asti… Mutta entä j ... Lue lisää