Se on vain toast…

Witt A/S on valmiina esittelemään upouuden voileipägrillin, joka tekee herkullisia toasteja ilman valuvasta sulaneesta juustosta tai nesteistä aiheutuvaa sotkua.

Witt Premium -voileipägrilli on varustettu kevyesti liukuvilla ja tavallista syvemmillä paistolevyillä, joiden ansiosta sulanut juusto tai nesteet eivät pääse valumaan.

Syvät ja kevyesti liukuvat paistolevyt eivät pelkästään ​​helpota ja nopeuta herkullisten lämpimien toastien nostamista grillistä lautaselle, vaan ne myös takaavat, että laite on erittäin helppo puhdistaa.

Älykkään muotoilunsa ansiosta Witt Premium -voileipägrilli voi seistä pystyssä kaapissa tai laatikossa. Sitä on helppo käsitellä, eikä se vie paljon tilaa.

Päästä mielikuvituksesi valloilleen, kokoa kaikkein herkullisin toast ja anna Witt Premium -voileipägrillin hoitaa loput.

Ovh WPSM900B:

69 €

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 4. elokuuta 2022

Witt Classic Ice Cube Maker – sataa jääpaloja…

Kesä on täällä – se tarkoittaa aurinkoa, mukavia hetkiä ja jääkahvia. Mutta mitä olisi jääkahvi ilman jäätä? Witt Classic Ice Cube Maker -jääpalakoneella saat jääpaloja nopeasti – virkistävää jääkahvia, raikasta limonadia tai kylmiä juomia varten.Lue lisää

keskiviikko 11. tammikuuta 2023

Uusi mullistava tapa herkutella jäätelöllä

Jäätelö on aina hyvää, mutta TUORE jäätelö on vastustamatonta! Italialainen jäätelö on aina ollut omaa luokkaansa. Italialaisen TooA:n uudella mullistavalla jäätelökoneella voit nyt valmistaa aitoa italialaista gelatoa annoksittain. Aina tuoretta. Ei ... Lue lisää