iRobot

Tulevaisuuden siivous on muotoutumassa

Roomba®-robottipölynimuri kartoittaa kotisi ja tyhjentää itse pölysäiliön. Braava®-lattianpesurobotilla voit unohtaa perinteisen moppaamisen. Koe Roomba®:n ja Braava®:n saumaton yhteistyö, jossa moppaus alkaa heti imuroinnin jälkeen.

Liebherr

Muotoilua jokaiseen makuun

Kun kylmälaitteesi on Liebherriltä, voit olla varma sen pitkästä käyttöiästä, ja laajasta valikoimasta (esim. klassinen ruostumaton teräs, elegantti BlackSteel tai tyylikäs lasiovi) löydät helposti kaapin, joka sopii saumattomasti omaan keittiöösi.

Witt

Vahva osaaminen - laadukkaat tuotteet

Witt A/S myy ja kehittää ainutlaatuisia, innovatiivisia ja haluttuja kodinkoneita ja laitteita asiakkaille koko Pohjolassa. Myymme sekä korkean että matalan hintasegmentin tuotteita ja olemme alan johtaja innovatiivisten huipputuotteiden kehittämisessä.

Sage

Ylivoimaiset keittiölaitteet

Palkitut keittiölaitteet on suunniteltu inspiroimaan ja auttamaan sinua saavuttamaan keittiössä täydelliset tulokset. Olipa kyseessä espressokoneet, monitoimikoneet tai vohveliraudat, kaikki Sage®-laitteet ovat innovatiivisia, toimintakykyisiä, käyttäjäystävällisiä ja uusimmalla tekniikalla varustettuja.

De Dietrich

MasterChef omassa keittiössä

De Dietrichin tarkkuusteknologialla hallitset valmistusta täydellisesti ja saat upeita tuloksia. De Dietrichin avulla pystyt kokkaustaitotasostasi riippumatta luomaan keittiössäsi todellista taikuutta.

Everdure

Everdure by Heston Blumenthal

Grillisarja vertaansa vailla. Hestonin tehtävänä oli luoda tiiviissä yhteistyössä muotoilijoiden ja insinöörien kanssa täydellinen, moderni grilli. Yhdistäen älykkäästi huipputekniikan ja esteettisen muotoilun helppokäyttöisyyteen hän loi grillit, joiden tarkkuudesta olet aina haaveillut.

Segway-Ninebot

Koe liikkumisen tulevaisuus

Voit käyttää segwaytäsi missä tahansa - työmatkaan, hauskanpitoon, muiden kanssa tai maastossa. Segway on henkilökohtainen kulkuneuvosi, joka mukautuu tarpeisiisi - energiaa tuhlaamatta!

Brandt

Muotoilu - Toiminnallisuus - Suorituskyky

Uusi Brandt-mallisto koostuu tyylikkäästi muotoillusta innovatiivisesta tuotevalikoimasta. Kun keittiössäsi on Brandt, saat täydellisen vapauden elää kulinaarisia fantasioitasi.

 

TEMINISTERIET

Gourmet-laatuista erikoisteetä

Ainutlaatuinen luomutee. Itämaisen teeperinteen vanhat tavat yhdistetään pohjoismaiseen kulttuuriin, minimalismiin ja muotoiluun. Tuloksena suurenmoiset aromit, monikulttuurisuutta skandinaavisella vivahteella.

Robomow

Helpompaa arkea ja enemmän aikaa perheelle

Robomow-robottiruohonleikkuri sopii jokaiseen perheeseen ja kaikenlaiseen arkeen. Se mukautuu sinun, perheesi ja pihasi tarpeisiin. Tämä ruohonleikkuri on suunniteltu leikkaamaan nurmi parhaiten ja nopeiten.

BESV

Älykkäät mallit, jotka tuovat arvoa

BESV on sitoutunut kehittämään huippuluokan sähköpyöriä ja lisävarusteita, joissa yhdistyvät edistynyt tekniikka, tuotantoinnovaatiot ja uniikki muotoilu. Jokainen malli takaa asiakkaalle uskomattoman käyttökokemuksen.

VBreathe

Helt naturlig renser og afgifter luften

VBreathe designes, udvikles og samles i Australien og kombinerer HEPA-filtrering med deres vigtige VActive Gel-teknologi, for at give verden den mest intelligente, bærbare og effektive indendørs luftrenser, der findes inden for dens kategori.

HYGGE!

HYGGE!

HYGGE!ssä on kyse lämmöstä, mukavuudesta ja läheisyydestä - kaikista niistä tunteista, joita täydellinen kupillinen kaakaota tai chai lattea sinussa herättää. Tämä herkullinen sarja HYGGE!ltä sisältää luomu chai latten ja kaakaovariantteja jännittävillä makuyhdistelmillä.

ESPRO

Murutonta kahvia ja teetä Espron pressopannulla

Espron pressopannut on suunniteltu huolehtimaan tarkoin suosikeistasi - kahvista tai teelehdistä - ja yhdistämään ne täydelliseen uuttoympäristöön.

Witt Dome

Uskomaton kokemus luonnonkauniissa ympäristössä

Gødstrupin alueelle on rakennettu kaksi kaunista Dome-taloa, joista toinen tarjoaa mahdollisuuden erinomaisiin makuelämyksiin yhteistyössä Restaurant domæne kanssa ja toinen hyvinvointiin ja harmoniaan yhteistyössä Wessel Yogan kanssa.

Fisher&Paykel

Tasapaino, harmonia ja selkeys.

Siinä Fisher&Paykelin ajatustavan perusta. Tuotteilla on oltava merkitys – helpottamalla jokapäiväistä elämää, jotta ajan voi käyttää todella tärkeään: perheeseen ja ystäviin.

ROIDMI

Anna pölylle vastustaja

ROIDMI edustaa johdottomien pölynimurien uusinta tekniikka. Erittäin helppokäyttöinen, tehokas imukyky ja tyylikäs muotoilu. Tästä muotoilusta he ovat voittaneet useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja.

Vtech

Markkinoiden parhaat itkuhälyttimet ja videomonitorit

Halusitpa perinteisen itkuhälyttimen tai edistyksellisemmän ratkaisun, jossa on rauhoittava yötaivas, tuutulauluja, kaksisuuntainen viestintä, videomonitori ja IR-yökamera, vtech on sinulle juuri oikea tuote.

tex–lock

Innovatiiviset ja varmat pyöränlukot

tex-lock on tekstiilipohjainen lukko, joka muodostuu useista kerroksista huippuluokan materiaalia, mikä tekee siitä joustavan ja kevyen teräksen varmuudella. Jokainen kerros lisää turvallisuutta liekkejä, pulttileikkureita ja sahoja vastaan.

Overade

Pyöräile liikenteessä vaivatta

Sinun ei enää tarvitse valita vapauden ja turvallisuuden väliltä. Overade on suunnitellut kypärän, joka mahtuu laukkuun - voit nauttia matkastasi täysin vaivatta.

Coboc

Motion engineering

Sähköpyörä, joka ei näytä sähköpyörältä. Tämän vision perusteella luotiin Coboc. Uteliaisuus, luovuus ja intohimo ovat ohjanneet Cobocia alusta alkaen, kuten mottomme Motion Engineering.

nomadiQ

nomadiQ tekee grillaamisesta helpompaa - kaikkialla!

Avaa ja kytke kaasun tulo auki ja olet valmis! Kevyen muotoilun (5,6 kg) ja mukavan olkahihnan ansiosta nomadiQ on helppo ottaa mukaan mihin vain. Minne sinä haluaisit ottaa nomadiQin mukaan?

PowUnity

GPS-varkaussuoja sähköpolkupyörille

BikeTrax on tähän mennessä paras GPS-varkaussuoja – ja se on kätevästi piilossa sähköpyöräsi moottorissa.

YBell Fitness

Vinder af Design Award YBell Fitness

YBell er omhyggeligt designet af eksperter i fitness og industrielt design for at gøre det nemt og tilgængeligt. Det er blevet designet og redesignet for at få det rigtigt

Verdens førende, multiprisvindende, 4-i-1 fitnessværktøj til studie-, klub-, personlig-, gruppe- og udendørstræning.

Schrader Airsistant

Lisää turvallisuutta - lisää mukavuutta

Schrader Airsistant er lette og slitesterke dekktrykksensorer montert på dekkventilen som overvåker lufttrykket og temperaturen på sykkeldekkene og overfører sanntidsdata via Bluetooth lavenergiteknologi til den eksisterende sykkelskjermen, en kompatibel sykkelcomputer eller en mobil APP (iOS eller Android).

Shapeheart

A unique magnetic smartphone mount

Shapeheart has developed a unique concept of magnetic smartphone mounts that can offer the most simple and compatible mounting for bicycles, scooters and running.

by KlipKlap

Møbler der stimulerer børns motoriske udvikling

by KlipKlap skaber møbler og tilbehør, der stimulerer den motoriske udvikling hos børn, ligesom de inviterer til leg og nærvær mellem børn og deres forældre.

mill·one

The uncompromising manual coffee grinder

mill·one is German design made with heart and soul. The collection comprises two basic models which are tailored to different user preferences without compromising on function and quality.

Brita

Enjoy tasty, BRITA-filtered water

BRITA is a leader in filtration of tap water. Our popular filtration jugs remove limescale, chlorine and impurities for a better taste. Soft and good. With over 50 years of experience, BRITA knows more than anyone what healthy and fresh tasty water should contain – and not contain.

Aiper

Intelligent and cordless pool robots from Aiper

Aiper is a leading manufacturer of advanced robotic pool cleaners dedicated to delivering outstanding quality and innovation to pool enthusiasts worldwide. With a passion for technological advancement and customer satisfaction, Aiper has established itself as a reliable partner in pool care.

TRX

High-quality functional training products

TRX is the world's leading brand in high-quality functional training products. In addition to delivering premium equipment, they also provide and develop programming and education. Today, TRX is a well-known brand worldwide, used by commercial fitness providers, athletes, military personnel, healthcare professionals, and private users.

Witt Promo 2024

SUURIMMAT JÄLLEENMYYJÄT

Witt A/S myy ja kehittää ainutlaatuisia, innovatiivisia ja haluttuja kodinkoneita ja laitteita asiakkaille koko Pohjolassa.

Näytä jälleenmyyjät

HUOLTO 

Tarjoamme kattavan palvelun ja ammattitaitoista apua, jotta saat kaiken irti tuotteistasi.


Mene palveluun

Tietoja meistä

Witt A / S myy ja kehittää ainutlaatuisia, innovatiivisia ja kysyttyjä kodinkoneita sekä pieniä laitteita asiakkaille kaikkialla Pohjoismaissa.

Lue lisää Wittistä