De Dietrich - tinkimätöntä asiantuntemusta, joka herättää innon ruoanlaittoon.

De Dietrich on tarjonnut perustamisestaan lähtien 1700-luvulta uusia keksintöjä sekä innovatiivisia ja ainulaatuisia tekniikoita, kuten pyrolyysi- ja höyryuunin. De Dietrich kehitti ensimmäisen induktiolieden vuonna 1990. Vuonna 2010 kehitettiin Piano - ensimmäinen vyöhykkeetön induktioliesi. Vuonna 2013 lanseerattiin HoriZone Chef -induktioliesi, jossa on 4 erilaista ruoanlaitto-ohjelmaa sekä monia uusia innovatiivisia ominaisuuksia.

Asiantuntemus siirtyy sukupolvelta toiselle, jotta De Dietrich pystyy tarjoamaan ennennäkemätöntä täydellisyyttä. Heidän oma historiansa ja perintönsä sekä sukupolvien saatossa kerätty tieto innoittaa uutta De Dietrich -mallistoa ja yhdistyy perinteiseen ranskalaiseen elämäntapaan.

De Dietrich tavoittelee kestävää täydellisyyttä ja luovuutta sekä korkealaatuisten materiaalien käyttämistä. Tämä on taannut heille menestyksen, koska puhdas muotoilu, innovaatiot ja korkealaatuiset materiaalit on pystytty yhdistämään. Tinkimätöntä asiantuntemusta, joka herättää innon ruoanlaittoon.

De Dietrich on ylpeä heille myönnetystä Origine France Garantie -merkistä. Tämän myönsi heille Ranskan teollisuusministeriö vuonna 2011 ja se edustaa läpinäkyvyyttä ja tarkkuutta tuotteiden taustaa ja valmistusprosessia koskevissa asioissa. Se on vertailukohta kuluttajille, joiden vaatimukset ovat korkealla ja jotka etsivät erinomaisia ja arvostettuja huippuluokan tuotteita.

Witt A/S on De Dietrich -tuotteiden maahantuoja Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.