Vahva osaaminen - laadukkaat tuotteet

Witt A/S myy ja kehittää ainutlaatuisia, innovatiivisia ja haluttuja kodinkoneita ja laitteita asiakkaille koko Pohjolassa. Myymme sekä korkean että matalan hintasegmentin tuotteita ja olemme alan johtaja innovatiivisten huipputuotteiden kehittämisessä.

Wittistä

Witt A/S on perustettu vuonna 1993, jolloin "mies kaiken takana" päätti käyttää sukunimeään yrityksen nimenä ja käyttää kotinsa ylimääräistä tilaa myyntitoimistona.

Yritys aloitti myymällä kodinkoneita Tanskassa, mutta ajan myötä usean tuoteryhmän tuotteita on alettu myydä ympäri maailman.

Tuotteita myydään edelleen suurimpiin kodinkone- ja keittiöliikkeisiin, mutta se ei enää rajoitu Tanskaan. Maahantuonti on ajan myötä levinnyt kaikkiin Pohjoismaihin, Englantiin, Irlantiin ja 2020 alkaen myös Benelux-maihin. Meillä työskentelee yli 139 innokasta ja lahjakasta työntekijää, jotka toimittavat tuotteita ja palvelevat asiakkaita korkealla tasolla.

Olemme ylpeitä siitä, että kaikki yrityksen asiat hoidetaan talon sisällä.

Muotoilu, laatu ja innovaatio

Witt on niille, jotka odottavat tuotteilta huippuluokan toiminnallisuutta, laatua ja muotoilua. Pysymme ajan tasalla uusimmista trendeistä ja olemme aina askeleen edellä innovatiivisten tuotteiden hankkimisessa ja kehittämisessä.

— Allan Witt, TJ ja omistaja

Kaikki talon sisällä

Witt A/S:n perusrakenne on tukeva ja kaikki olennainen toiminta ja osaaminen tulee talon sisältä. Tämä mahdollistaa uusien tuotemerkkien ja tuotteiden vastaanottamisen nopeasti sekä sopeutumisen niiden luomiin vaatimuksiin.

Myyntikoulutus

Koulutamme keittiö- ja kodinkonemyyjiä ympäri Tanskaa hallitsemaan laajan tuotevalikoimamme ja tarjoamme käytännön kokemusta demokeittiössämme sekä noin 2600 m2:n esittelytilassamme.

Markkinointi

Sisäinen markkinointiosastomme työskentelee laaja-alaisesti ja huolehtii graafisista materiaaleista, kuten esitteistä, messu- ja myyntimateriaaleista sekä verkkosivujen markkinointimateriaaleista.

Huolto

Huoltomme vastaa teknisestä tuesta ja varaosista. 800 m2:n varaston ja korjauspajan huoltohenkilöstö huolehtii tuotteiden kunnosta ja korjauksista.

Varasto

Meillä on 9500 m2:n modernit varasto- ja logistiikkatilat, joissa varmistamme tuotteiden laadukkaan ja nopean toimituksen.

Korjauspaja

Ammattitaitoiset työntekijämme huolehtivat vaikuttavista myymälä- ja messurakenteista sekä tarkasti suunniteltujen esittelytilojen kalusteista, jotta tuotemerkit erottuvat edukseen parhaalla mahdollisella tavalla.

Esittelytilat

Esittelytiloistamme löytyvät kaikki tuotemerkkimme ja täällä varmistamme, että jokainen tuote esitellään ansaitsemallaan tavalla. Huoneet ovat tilavia, ja ne antavat tuotteesta täydellisen yleiskuvan. Ylellisen ja tyylikkään sisustuksen ansiosta tuotteiden esillepano on optimaalinen.

Hinnat ja luottokelpoisuus

Succesvirksomhed 2021
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Luottokelpoisuus perustuu Tanskan kauppa- ja yritysviraston tietoihin ja CVR-rekisteriin. Kaikki tiedot analysoidaan sääntöjen mukaisesti ja esitetään luokituksen mukaisessa muodossa AAA:sta (paras) C:hen (huonoin). Witt A/S:lle on myönnetty neljänä peräkkäisenä vuotena arvostettu Gazelle, joka myönnetään vain sellaisille yrityksillä, jotka ovat kasvaneet vähintään neljä tilikautta peräkkäin ja jotka ovat myös kaksinkertaistaneet myyntinsä tänä aikana. Vuonna 2012 vain 50 yritystä valituista 930:sta yrityksestä saivat Gazelle-nimityksen kolmena peräkkäisenä vuotena. Gazelle-palkinto myönnetään noin 65 prosentille vain kerran.