Robomow on paras tiimipelaajasi

On hienoa vapautua arjen tehtävistä. Robomow antaa sinulle enemmän aikaa itsellesi tärkeisiin asioihin.

Robomow-robottiruohonleikkuri sopii jokaiseen perheeseen ja kaikenlaiseen arkeen. Se mukautuu sinun, perheesi ja pihasi tarpeisiin. Tämä ruohonleikkuri on suunniteltu leikkaamaan nurmi parhaiten ja nopeiten. Latausasema voidaan asettaa nurmialueen ulkopuolelle ja sitä voidaan valvoa Robomow-sovelluksessa.
Robomow on paras tiimipelaajasi.

Robottiruohonleikkuri on moderni tapa korvata perinteinen käsikäyttöinen ruohonleikkuri, bensiini- tai sähkökäyttöinen ruohonleikkuri sekä puutarhatraktori. Itseohjautuvat ja lähes äänettömät robottiruohonleikkurit on suunniteltu ajan ja rahan säästämistä varten, jotta voit nauttia vapaa-ajasta perheen ja ystävien kanssa. Robottiruohonleikkurit kehittyvät jatkuvasti ja niistä tulee yhä älykkäämpiä. Robottiruohonleikkurimme löytävät itse takaisin latausasemaan, joten sitä ei juurikaan tarvitse ohjata. Voit ohjelmoida sen suoraan älypuhelimestasi. Fun fact: robottiruohonleikkurit kuuluvat nykyisin toiseksi suosituimpaan luokkaan kotitalousrobottien keskuudessa.

Witt A/S on Robomow-tuotteiden virallinen maahantuoja Tanskassa, Englannissa, Suomessa, Irlannissa, Norjassa ja Ruotsissa.