Avoin hakemus

Oletko ammatillisesti vahva ja haluat näyttää taitosi elinvoimaisessa ja kasvavassa yrityksessä? Lähetä hakemuskirje ja tarvittavat asiakirjat, joissa kerrot, kuinka sinä voit olla mukana Wittin toiminnassa.

Saamme paljon avoimia hakemuksia, joten toivomme, että kuvaat mahdollisimman tarkasti, millä alueella haluat työskennellä. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli meillä on tarjota sinulle taitojasi ja mielenkiintojasi vastaavia työtehtäviä.

Säilytämme hakemustasi kuusi kuukautta, minkä jälkeen se poistetaan. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, ota yhteys osoitteeseen job@witt.dk

Lähetä avoin hakemus

Miksi Witt?

Witt A/S myy ja kehittää ainutlaatuisia, innovatiivisia ja haluttuja kodinkoneita ja laitteita asiakkaille koko Pohjolassa. Myymme sekä korkean että matalan hintasegmentin tuotteita ja olemme alan johtaja innovatiivisten huipputuotteiden kehittämisessä.

142

innostuneet työkaverit

Meillä työskentelee yli 139 innokasta ja lahjakasta työntekijää, jotka toimittavat tuotteita ja palvelevat asiakkaita korkealla tasolla. Olemme ylpeitä siitä, että kaikki yrityksen asiat hoidetaan talon sisällä.

28

vuotta kokemusta

Witt A/S on perustettu vuonna 1993, jolloin "mies kaiken takana" päätti käyttää sukunimeään yrityksen nimenä ja käyttää kotinsa ylimääräistä tilaa myyntitoimistona.

15

eri maata

Nykyään Witt myy tuotteita 15 eri maasta. Tuotteita myydään edelleen Pohjoismaiden, Ison-Britannian, Irlannin ja Benelux-maiden suurimpiin kodinkoneliikkeisiin.