Ei ole toista Everdure by Heston Blumenthalin kaltaista grillisarjaa. Hestonin tehtävänä oli luoda täydellinen, moderni grilli yhdessä muotoilijoiden ja insinöörien kanssa.

Hän yhdisti uusimman tekniikan ja kauniin muotoilun helppokäyttöisyyteen ja huolellisuuteen ja loi sarjan, joka vie käyttäjän kohti uusia kokemuksia.

Kaikki suunniteltiin alusta alkaen uudelleen, aina helposti syttyvästä hiiligrillistä kaasugrillin mukavuuteen – ja tämä muutti käsityksesi grillaamisesta ikuisiksi ajoiksi.

Heston Blumenthal on yksi maailman tunnetuimmista kokeista. Hän ei koskaan valmista mitään suoraan ohjeesta, vaan lisää mukaan ripauksen seikkailua inspiroiden siten kaikkia ruoan ystäviä.

Hänen Englannin Berkshiressä sijaitseva The Fat Duck -ravintolansa on saanut kansainvälistä tunnustusta ja sille on myönnetty 3 Michelin-tähteä. Kuningatar Elisabet II myönsi Hestonille kunniapalkinnon englantilaisen gastronomian eteen tehdystä työstä.

Heston on The Royal Society of Chemistry- ja The Royal Academy of Culinary Arts -järjestöjen jäsen. Hän haastaa ruoanlaiton perinteiset kulinaariset rajat. Nyt Heston on luonut yhteistyössä Everduren kanssa taianomaisen ja innovatiivisen grillisarjan, joka antaa jokaiselle grillaajalle mahdollisuuden loistaa.

Witt A/S on Everduren virallinen maahantuoja Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Thomas Rode

Gourmetkokki Thomas Rodelle grillaaminen on kaikkein autenttisin tapa valmistaa ruokaa, sillä grillin kesyttämätön kuumuus asettaa ruoanlaitolle erilaisia vaatimuksia keittiöön verrattuna. Tutustu Thomasin parhaisiin grillivinkkeihin ja nosta grilliateriasi tarjoamat makuelämykset kokonaan uusiin sfääreihin!

Mattias Hundebøll

Mattias Hundebøll on toimittaja ja podcastaaja, jolle on tärkeää saada arkiruoasta enemmän irti. Kesäisin se on helpompaa, kun perhe kokoontuu grillin ympärille. Tässä artikkelissa Mattias antaa kolme hyvää vinkkiä siihen, miten voit loihtia grilliateriastasi entistäkin herkullisemma.

Jon Daniel Edlund

Leivonta- ja ruokaharrastajalle Jon Daniel Edlundille on kesä – ja erityisesti ruoanlaitto ulkona – jotakin hyvin erityistä: ”Minulle keittiö on aina mukavin paikka kokoontua yhteen vieraiden kanssa, ja ulkona grilli toimii täydellisesti kokoontumispaikkana, missä tuoksu on aivan fantastinen.”

 

Thomas Rode

För gourmetkocken Thomas Rode är att grilla det mest autentiska sättet att tillaga mat, eftersom grillens råa värme ställer helt andra krav på matlagningen än vad vi annars är vana vid från köket. Möt honom här och få hans bästa tips på hur du kan ta din grillmat till en helt ny nivå.

Mattias Hundebøll

För journalist och podcaster Mattias Hundebøll är det viktigt att göra något extra med vardagsmaten. Det är lättare på sommaren, när familjen är samlad i trädgården kring grillen. Möt honom här, och få tre gåda råd, hur du kan skapa magi med din grillmiddag.

Jon Daniel Edlund

För matlagnings- och baknings-entusiasten Jon Daniel Edlund är sommaren – och speciellt detta med att laga mat utomhus – något helt speciellt. ”För mig är köket alltid den mysigaste platsen att mötas på, när jag har gäster, och grillen fungerar perfekt som samlingspunkt utomhus, där det doftar helt fantastiskt.”