Ei ole toista Everdure by Heston Blumenthalin kaltaista grillisarjaa. Hestonin tehtävänä oli luoda täydellinen, moderni grilli yhdessä muotoilijoiden ja insinöörien kanssa.

Hän yhdisti uusimman tekniikan ja kauniin muotoilun helppokäyttöisyyteen ja huolellisuuteen ja loi sarjan, joka vie käyttäjän kohti uusia kokemuksia.

Kaikki suunniteltiin alusta alkaen uudelleen, aina helposti syttyvästä hiiligrillistä kaasugrillin mukavuuteen – ja tämä muutti käsityksesi grillaamisesta ikuisiksi ajoiksi.

Heston Blumenthal on yksi maailman tunnetuimmista kokeista. Hän ei koskaan valmista mitään suoraan ohjeesta, vaan lisää mukaan ripauksen seikkailua inspiroiden siten kaikkia ruoan ystäviä.

Hänen Englannin Berkshiressä sijaitseva The Fat Duck -ravintolansa on saanut kansainvälistä tunnustusta ja sille on myönnetty 3 Michelin-tähteä. Kuningatar Elisabet II myönsi Hestonille kunniapalkinnon englantilaisen gastronomian eteen tehdystä työstä.

Heston on The Royal Society of Chemistry- ja The Royal Academy of Culinary Arts -järjestöjen jäsen. Hän haastaa ruoanlaiton perinteiset kulinaariset rajat. Nyt Heston on luonut yhteistyössä Everduren kanssa taianomaisen ja innovatiivisen grillisarjan, joka antaa jokaiselle grillaajalle mahdollisuuden loistaa.

Witt A/S on Everduren virallinen maahantuoja Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.