GPS-varkaussuoja sähköpolkupyörille

BikeTrax on tähän mennessä paras GPS-varkaussuoja – ja se on kätevästi piilossa sähköpyöräsi moottorissa. Sovellus lähettää sinulle hälytyksen, jos pyöräsi liikkuu. Siksi varkaat vihaavat meitä. Entä sinä? Tulet rakastamaan BikeTraxia yhtä paljon kuin pyörääsikin.

Witt toimii BikeTraxn jakelijana Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Lue lisää

Pieni paikannin, jolla on suuri vaikutus.

BikeTrax kiinnitetään sähköpyörän moottorikoteloon, ja se saa virtansa suoraan akusta. Voit seurata GPS:llä ajamiasi reittejä kaikkialla Euroopassa. Varkailla ei ole mitään mahdollisuuksia.

Turvallisuus kätesi ulottuvilla.

BikeTrax kertoo sovelluksen kautta, onko sähköpyöräsi paikallaan vai liikkeessä. Se paikantaa pyörän sijainnin hyvin tarkasti (5 m) ja reaaliajassa. GPS-paikannin ja varkaussuoja ovat käytettävissäsi vain yhdellä nopealla pyyhkäisyllä. Fiksua, vai mitä?

* Maksuton tiedonsiirto ensimmäisen vuoden ajan, sen jälkeen 3,95 euroa kuussa. Ei sitoutumista, voidaan aktivoida kuukausittain.

Paikoillanne, valmiit, nyt!

BikeTrax asennetaan sähköpyörän moottorikoteloon ja kytketään akkuun. Oikealla työkalulla asennus onnistuu helposti ja nopeasti. Voit tehdä asennuksen joko itse tai pyytää polkupyöräkauppiasta tekemään sen puolestasi. Tämän jälkeen lataat vain ilmaisen sovelluksen ja yhdistät puhelimesi pyörääsi. Oletko valmis? Hienoa!

PowUnity GPS-Tracking

GPS-paikannus Euroopassa

Bevægelsesalarm på din telefon

Liikehälytin puhelimessasi

Tilsluttet cyklens batteri

Tilsluttet cyklens batteri

Let at samle, med få instruktioner

Helppo asentaa

Skjult inde i cyklen

Piilossa pyörän sisällä

Gratis smartphone-app

Ilmainen älypuhelinsovellus