Brandt - yksi Euroopan suurimmista ja kokeneimmista kodinkonevalmistajista

Brandt on tunnettu ranskalainen kodinkonevalmistaja, joka aloitti toimintansa vuonna 1924. Sittemmin Brandt on levinnyt muuallekin Eurooppaan ja on nykyisin yksi Euroopan suurimmista ja kokeneimmista kodinkonevalmistajista. Valikoimassa on uunit, mikroaaltouunit, liedet, astianpesukoneet, jääkaapit/pakastimet ja paljon muuta.

Brandt on luonut läheisen ja lujan suhteen kuluttajiin yli 60 vuoden ajan. Perustamisestaan lähtien Brandtin idea on ollut yksinkertainen: olla kuluttajien käytettävissä läpi elämän tarjoamalla innovatiivisia, käyttökelpoisia ja merkityksellisiä kodinkoneita.

Jokainen Brandtin innovatiivinen tuote heijastaa vahvaa osaamista ja tietämystä ympäristöasioissa. Brandt pyrkii olemaan sosiaalisesti vastuullinen tuotemerkki, joka asettaa etusijalle ihmisten väliset suhteet, olennaiset innovaatiot, laadun ja kestävyyden samalla ympäristövaikutukset huomioiden.

Olipa kyseessä astianpesu, ruoanlaitto tai ruoan viilennys, Brandt on ollut myyntilistojen kärjessä vuosikymmenten ajan ja tulee jatkossakin olemaan vahva brändi, johon olet tyytyväinen.

Witt A/S on Brandt-tuotteiden virallinen maahantuoja Tanskassa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Belgiassa, Luxemburgissa ja Alankomaissa.

Liebherrin uusimmat lehdistötiedotteet

keskiviikko 1. kesäkuuta 2022

Pitkäkestoinen tuoreus jääkaapissa on Liebherr-tekniikkaa

Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så øEt tee kompromisseja tehdessäsi ostoksia. Laadukkaat tuoretuotteet löytävät tiensä ostoskoriisi. Siksi haluat, että tuotteet myös säilyvät mah ... Lue lisää

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Liebherr on valittu 3 x testivoittajaksi

Jos joku edelleen epäilee, sanotaan se vielä kerran: Liebherr on yksinkertaisesti paras. Olipa kyse sitten jääkaapeista, pakastimista tai jääkaappipakastimista. Liebherr valmistaa markkinoiden eniten energia- ja laatutietoisia vaihtoehtoja – edullise ... Lue lisää

torstai 10. syyskuuta 2020

Korkeimman tason luksusta

Liebherrin Monolith edustaa uutta, valikoitujen ja ylellisten jääkaappien, pakastinten sekä viinikaappien aikakautta. Innovatiivinen, kantaaottava mallisarja mahdollistaa uusia dimensioita upotettaville kodinkoneille Lue lisää