Liebherr

Liebherr on erikoistunut korkealaatuisiin jääkaappeihin, pakastimiin ja viinikaappeihin jo yli 60 vuoden ajan. Nykyään se on edelläkävijä mm. BioFresh-, HydroBreeze- ja InfinitySpring-ominaisuuksien kehittäjänä. Ajaton ja tyylikäs muotoilu - 100 % perusteellisesti testattu laatu. Uudet ideat ja parannetut tekniikat takaavat optimaalisen laadun ja täydellisen säilytyksen.

Liebherr varmistaa tuotteiden luotettavuuden käyttämällä tuotannossa ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja ja komponentteja. Jokaisen tuotteen laatu ja toiminta tarkastetaan perusteellisesti jo tuotantoprosessin aikana. Tuotteita kehitetään jatkuvasti ja komponentteja optimoidaan yksityiskohtaisesti, joten Liebherrin tunnettu laatu on taattu.

Uusinta elektroniikkaa ja tehokkaita jäähdytysjärjestelmiä hyödyntämällä Liebherr tarjoaa kaikkien tuoteryhmien lisäksi houkuttelevat ja erittäin taloudelliset ratkaisut parhaissa energiatehokkuusluokituksissa. Se on hyväksi sekä ympäristölle että lompakolle.

Witt A/S on Liebherr-tuotteiden maahantuoja Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa.

Nykyiset ylennykset

Ei artikkeleita

Liebherrin uusimmat lehdistötiedotteet

perjantai 12. maaliskuuta 2021

Liebherr on valittu 3 x testivoittajaksi

Jos joku edelleen epäilee, sanotaan se vielä kerran: Liebherr on yksinkertaisesti paras. Olipa kyse sitten jääkaapeista, pakastimista tai jääkaappipakastimista. Liebherr valmistaa markkinoiden eniten energia- ja laatutietoisia vaihtoehtoja – edullise ... Lue lisää

torstai 10. syyskuuta 2020

Korkeimman tason luksusta

Liebherrin Monolith edustaa uutta, valikoitujen ja ylellisten jääkaappien, pakastinten sekä viinikaappien aikakautta. Innovatiivinen, kantaaottava mallisarja mahdollistaa uusia dimensioita upotettaville kodinkoneille Lue lisää