Pitkäkestoinen tuoreus jääkaapissa on Liebherr-tekniikkaa

Et tee kompromisseja tehdessäsi ostoksia. Laadukkaat tuoretuotteet löytävät tiensä ostoskoriisi. Siksi haluat, että tuotteet myös säilyvät mahdollisimman pitkään kotona jääkaapissa.

Jääkaappi- ja pakastinvalmistaja Liebherr on maailmankuulu innovatiivisista teknologioistaan. Ne varmistavat eri elintarvikkeiden säilytyksen ihanteellisissa olosuhteissa, jotta arvokkaat vitamiinit ja täyteläiset makuelämykset säilyvät. Ruoka säilyy pidempään ja ruokahävikki pienenee.

Nyt Liebherr tuo tarjolle upouuden valikoiman vapaasti seisovia jääkaappipakastimia. Tapansa mukaan uskoen erittäin hienostuneeseen ja ajattomaan muotoiluun sekä poikkeuksellisen korkeaan laatuun.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Näin saat viinin maistumaan paremmalta

Monet arvostavat lasillista hyvää viiniä, myös ihan tavallisena arkipäivänä. Elämys voi kuitenkin helposti jäädä keskinkertaiseksi, jos viiniä on esimerkiksi säilytetty keittiön hyllyssä. Viinikaappi tekee kaikista viineistä – niin kalliista kuin hal ... Lue lisää

perjantai 1. heinäkuuta 2022

Kypsytyskaappi tekee lihasta mureampaa ja maukkaampaa

Suurin osa nykyään myytävästä lihasta pakataan pian teurastamisen ja leikkaamisen jälkeen. Ja siksi sitä raakakypsytetään vain hyvin lyhyesti tai ei lainkaan. Kypsyttämättömästä lihasta puuttuu maku. DryAge-kaappi eli lihan raakakypsytyskaappi vapaut ... Lue lisää