BBQ Everywhere!

Maailman älykkäin kannettava kaasugrilli

nomadiQ-kaasugrilli on älykäs, tyylikäs ja käytännöllinen ja sitä voidaan käyttää missä tahansa; leirintäalueella, puistossa, viikonloppumatkoilla tai parvekkeella. nomadiq on kevyt, kannettava ja kompakti - silti tarpeeksi suuri 12-henkiselle grilliväelle.

Käyttövalmis alle minuutissa!

nomadiqQ-kaasugrilli on käyttövalmis alle minuutissa. Käännä jalka, avaa lukitus ja kansi ja sytytä - olet valmis grillaamaan.

Enemmän kuin pelkkä grilli

nomadiQ on ainutlaatuinen muihin kannettaviin grilleihin nähden. Grillaamisen lisäksi voit valmistaa muitakin ruokia. Innovatiivisen ja taitettavan grillin päällä on kaksi keittotasoa, joiden lämpötilaa voidaan säätää erikseen. Voit grillata lihaa toisella puolella ja keittää vihanneksia tai pastaa toisella puolella.

Kompakti ja kevyt

nomadiQ-kaasugrilli on helppo ottaa mukaan ja varastoida. Ainutlaatuisen taitettavan muotoilun ansiosta grilli on kompakti. Se on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, joten se on uskomattoman kevyt. Grilli painaa vain 5,6 kg. nomadiQissä on ergonominen kahva ja olkahihna, joiden avulla sitä on helppo kuljettaa mukana kaikkialla. Ota mukaan autoon, asuntovaunuun tai vaikka pyörän selkään.

Witt A/S on nomadiQin virallinen maahantuoja Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Siirry nomadiQin verkkosivustolle

nomadiq Letvægtsdesign

Kevyt

Materiaalina on käytetty pääasiassa valettua alumiinia, joten nomadiQ painaa ainoastaan 5,6 kg. Sopii kaikkien kannettavaksi.

nomadiq Hurtig og let

Nopea ja helppo

Avaa grilli, käännä kaasun tulo päälle ja olet valmis. Jos tässä kestää yli minuutin, teet jotain väärin.

nomadiq gastilslutning

Kaasuliitäntä

nomadiQ voidaan liittää kaasusäiliöön sekä suuttimella että ruuviliitoksella. Voidaan myös käyttää suurempia kaasupulloja, joissa on standardikokoinen 1/4 tuuman liitäntä.

nomadiq temperaturjustering

Lämmönsäätö

Kaksi erikseen säädettävää grilliritilää. Ihanteellinen ruoanvalmistukseen eri lämpötiloissa. Voit tietenkin halutessasi käyttää vain yhtä grilliritilää.

Keittiöliikkeet

 

nomadiq transportabel

Kannettava

Ensisijainen tehtävämme on ollut luoda mahdollisimman pieni kaasugrilli. Kokoontaitettuna nomadiQ on vain 40 cm leveä, 36 cm korkea ja 15 cm syvä. Tämän kannettavammaksi ei grilli muutu!

 

nomadiq grilloverflade

Grillauspinta

Grillauspinta on molemmilta puolilta 720 cm2 eli yhteensä 1460 cm2. Tämän enempää harvemmin tarvitaankaan.

nomadiq Let at rengøre

Puhdistaminen

Ritilässä on vahva tarttumaton pinnoite ja se voidaan puhdistaa sekä astianpesukoneessa että käsin. Grillin kaikki kulmat ja reunat on myös erittäin helppo puhdistaa.

nomadiq Sund madlavning

Terveellistä ruoanlaittoa

Kaasugrillissä grillaaminen on yksi terveellisimmistä tavoista valmistaa ruokaa. Tehokas ja suora kuumennus ilman öljyä tai voita valmistaa ruoan hetkessä.

Helppo käyttää ja säilyttää

 

Aseta paikalleen
nomadiQ on valmis erittäin nopeasti. Aseta se paikalleen ja taita jalat. Grillin voi avata vain silloin, kun jalat on taitettu ulos.

Avaa
Avaa nomadiQ vetämällä sivussa olevat nupit ulos ja kääntämällä niitä. Sen jälkeen voit avata grillin kahvasta. Lukitse nomadiQ kääntämällä nuppeja molemmilta puolilta, jolloin se pysyy tukevasti.

Sytytä
Kiinnitä Y:n muotoinen kaasuletku grilliin ja käännä kaasupullon paineensäädintä. Voit käyttää grillissä sekä pientä että suurta kaasupulloa. Kaasu syttyy sytytyspainiketta painamalla.

Hyvää ruokahalua!
Kun grilli on sytytetty, grilliritilä kuumenee oikeaan lämpötilaan muutamassa minuutissa. Lämpötilaa voidaan säätää erikseen kummaltakin puolelta. Juhlat saavat alkaa. Hyvää ruokahalua!

Tekniset tiedot

 • Tuotetyyppi: Kannettava kaasugrilli
 • Väri: Mattamusta
 • Grillauspinta: 1460 cm2
 • Teho: 3,2kW
 • Pikasytytin: 2 kpl
 • Materiaali: Alumiini
 • Ritilän materiaali: Emaloitu teräsritilä
 • Sertifiointi: EN498/LPG, EN521 Portable LPG, AS2658, CA21.89/21.58

 

 • BTU: 5450/puoli
 • Total BTU: yhteensä 10900
 • Kaasutyyppi: Butaani/propaani
 • Paino: 5,6 kg
 • Korkeus: Taitettuna 36 cm / avattuna 19 cm
 • Leveys: Taitettuna 41 cm / avattuna 41 cm
 • Syvyys: Taitettuna 13 cm / avattuna 65 cm