Witt

Huikea makuelämys luonnonkauniissa ympäristössä

Käy verkkosivuillamme ja inspiroidu – ja varaa pöytä tila jo nyt. Takaamme sinulle upean kokemuksen kauniissa ympäristössä.

Lue lisää ravintolasta täältä

Yoga in the Dome

Wessel Yoga

Yoga in the DOME

Dome 2 on rakennettu ylelliseksi pop-up-ravintolaksi, mutta Dome 1 on hyvinvoinnille ja harmonialle tarkoitettu tila. Tarjoamme upeaa ja rentouttavaa joogaa Domen hienoissa puitteissa yhteistyössä Wessel Yogan joogaopettaja Eva Wesselin kanssa.

Lue lisää Yoga in the Domesta

Witt Dome

Witt Dome on uskomattoman helppo rakentaa

Witt Dome on prototyyppi, joka on rakennettu 80 kappaleesta esivalmistettuja puuelementtejä, kattolaatoista ja puupalkeista. Kupoli on rakennettu saksalaisen German Passive House Standardin mukaisesti, joka on maailman korkein matalan energiankulutuksen rakennuksia koskeva standardi ja ensimmäinen yksityisasumusta koskeva sertifiointi Kiinassa.

Kupolin sisusta on luonnollinen ja kotoisa ja se muistuttaa lämmintä ja viihtyisää luolaa. Kierreportaat vievät sinut kerrosta ylöspäin, jossa pyöristetty katto muistuttaa katedraalia. Mihin tahansa katsot, näe tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, kulmia ja kaaria. Maalaistyyli ja karut puupinnat saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.