Dining in the Dome

Møller & Damgaard Gastro Witt

Nauti upea makuelämys luonnonkauniissa ympäristössä.

Dining in the Dome on gourmet-ravintola pop-up-tapaan ja se on auki valittuina päivinä (noin 30-40 kertaa vuodessa) sekä ylellinen juhlatila, joka on varattavissa vuoden ympäri. Vieraile verkkosivustollamme, inspiroidu ja varaa pöytä/tila heti. Takaamme sinulle upean kokemuksen kauniissa ympäristössä.

Varaa pöytä/tila täältä

Dining in the Dome avasi ovensa ensimmäisen kerran marraskuussa 2017. Menestys oli uskomaton. Konseptin takana on Møller & Damgaard Gastro ja Witt A/S. Tapahtuma- ja juhlatila sekä pop-up-ravintola sijaitsee Gødstrupin upeassa Witt Dome -kupolitalossa.

Ei ole sattumaa, että Dining in the Dome sijaitsee juuri Herningissä. Møller & Damgaard Gastron kokoonpanoon kuuluu Herningissä kasvanut Thomas Damgaard A Hereford Beefstouw -perheen kolmannesta sukupolvesta ja tuntee kaupungin kuin omat taskunsa sekä Jacob Møller, joka toimi aikaisemmin Wassim Hallalin Michelin-ravintola Frederikshøjn pääkokkina Aarhusissa.

Vaikka Møller & Damgaard Gastro kuuluu pop-up-muotoisten huipputason gourmet-elämysten kärkeen, Witt A/S tarjoaa tarjoaa siihen mahdollisuuden ainutlaatuisessa Dome-talossa. On suuri ilo päästä vaikuttamaan Herningin asemaan elämyskaupunkina ja tarjota ihmisille huippulaatuinen ruokakokemus upeassa ympäristössä ennen konserttiin tai messuille menemistä.

Yoga in the Dome

Wessel Yoga

Yoga in the DOME

Dome 2 on rakennettu ylelliseksi pop-up-ravintolaksi, mutta Dome 1 on hyvinvoinnille ja harmonialle tarkoitettu tila. Tarjoamme upeaa ja rentouttavaa joogaa Domen hienoissa puitteissa yhteistyössä Wessel Yogan joogaopettaja Eva Wesselin kanssa.

Lue lisää Yoga in the Domesta

Witt Dome

Witt Dome on uskomattoman helppo rakentaa

Witt Dome on prototyyppi, joka on rakennettu 80 kappaleesta esivalmistettuja puuelementtejä, kattolaatoista ja puupalkeista. Kupoli on rakennettu saksalaisen German Passive House Standardin mukaisesti, joka on maailman korkein matalan energiankulutuksen rakennuksia koskeva standardi ja ensimmäinen yksityisasumusta koskeva sertifiointi Kiinassa.

Kupolin sisusta on luonnollinen ja kotoisa ja se muistuttaa lämmintä ja viihtyisää luolaa. Kierreportaat vievät sinut kerrosta ylöspäin, jossa pyöristetty katto muistuttaa katedraalia. Mihin tahansa katsot, näe tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, kulmia ja kaaria. Maalaistyyli ja karut puupinnat saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi.