Witt Sous Vide

Ravintoloiden salainen tekniikka kotonasi!

Sous vide (lausutaan suu-viid) on valmistusmenetelmä, jossa raakoja raaka-aineita kypsennetään tiiviisti suljetussa muovipussissa pitkään ja tavallisia valmistusmenetelmiä matalammassa lämmössä – yleensä 45-85°C asteessa.

Witt EasySousVide tai Witt SmartSousVide, jossa WiFi-yhteys, saat omassa kodissasi helposti aikaan ammattimaisen, todella mehukkaan tuloksen – joka kerta!

Täytä kattila vedellä, laita ainekset pussissa veteen ja kiinnitä Witt SousVide kattilan reunaan kätevällä puristimella.

Kun olet asettanut lämpötilan, voit tehdä jotain muuta ja jättää turvallisesti Witt SousViden huoleksi ruokasi valmistamisen täydelliseksi – tasaisesti kypsyneeksi, mureaksi, mehukkaaksi ja maukkaaksi!

Lämpötilat

Kun ruokaa valmistetaan sous videllä, raakoja, tyhjiöpakattuja ruoka-aineita uppokeitetään hitaasti perinteistä ruoanlaittoa matalammassa lämpötilassa – yleensä 45 ja 80 °C asteen välillä. Alempana näet esimerkkejä valmistusajoista ja -lämpötiloista. Älypuhelinsovelluksestamme löydät omaan MySousVideesi lisää lämpötila-asetuksia.

Entrecôte

54°C

2 tuntia (250 grammaa / 2 cm paksu)

Luuton ankanrinta

62°C

3 tuntia

Perunat

84°C

Suuret: 2 tuntia
Pienet: 1 tunti

Lohi

48°C

2-300 grammaa: 25 minuuttia

No product found

WITT VACUUM SEALER

Tyhjiöpakkaamalla elintarvikkeesi voit merkittävästi pidentää säilyvyyttä ja siten vähentää ruokahävikkiä. Voit pakata lihan marinadin tai mausteiden kanssa ja tehdä arkiruoastasi jotain ihan fantastista. 

Voit myös kypsentää vakuumipakkaamasi elintarvikkeet hitaasti Witt Sous Vide -kypsentäjällä, aivan kuten ammattikokit, ja nauttia gourmet-elämyksestä omassa kodissasi.

Markkinoiden monista muista malleista poiketen Witt Vacuum Sealeria voidaan ohjata manuaalisesti. Tämä tekee siitä erittäin sopivan marinoidun lihan tyhjiöpakkaamiseen, kun taas tavallisessa laitteessa neste valuu helposti pilaten sauman tiivistämisen. 

Laitteen vahvistettu etuosa tekee siitä kestävän ja varmistaa tasaisen paineen. Sen ansiosta saumaus on parempi ja voit turvallisin mielin aloittaa sousvide-kypsennyksen pelkäämättä veden tunkeutumista pussiin

Tallenna nesteisiin!

Kun tyhjiöpakkaat elintarvikkeitasi, pidennät niiden säilyvyyttä huomattavasti. Lisäksi ruoat mahtuvat paljon pienempään tilaan ja voit myös laittaa vakuumipakkaukset suoraan pakastimeen, joten sinulla on itsetehtyjä kotiruoka-annoksia kiireisen päivän varalle.

Maksimoi maku!

Käytä mukana toimitettua tyhjiökalvoa ja vakumoi ruokatarvikkeet mausteiden, yrttien tai marinadin kanssa. Näin saat annoksiisi paljon enemmän makua.

Kypsennä se täydelliseksi!

Kun olet tyhjiöpakannut lihan, kalan tai kasvikset, voit hienosti kypsentää ruokasi hitaasti Witt SousVide-kypsentäjällä aivan ammattikokkien tavoin.

Witt Premium Easy Vacuum Sealer (harmaa)

  • Alipaine: -0.8 Bar
  • Pumppu: 12 litraa per. minuutti
  • Mukana 5 tyhjiöpussia (20x30 cm) ja 1 kalvorulla (20x200 cm)
  • 1 kumiletku
  • 110 wattia

Witt Premium Vacuum Rolls

  Mitat Määrä
Witt Premium Vacuum Rolls 28x500 cm 2 kpl
Witt Premium Vacuum Rolls 20x500 cm 2 kpl

Witt Premium Vacuum Bags

  Mitat Määrä
Witt Premium Vacuum Bags 28x40 cm 30 kpl
Witt Premium Vacuum Bags 20x30 cm 50 kpl