Liebherr on valittu 3 x testivoittajaksi

Jos joku edelleen epäilee, sanotaan se vielä kerran: Liebherr on yksinkertaisesti paras. Olipa kyse sitten jääkaapeista, pakastimista tai jääkaappipakastimista. Liebherr valmistaa markkinoiden eniten energia- ja laatutietoisia vaihtoehtoja – edulliseen hintaan.

Norjalainen testisivusto Anbefaler.com* on vastikään valinnut Liebherrin parhaaksi 3 testissään. Tarkemmin sanottuna kyse on näistä tuotteista:

  1. Jääkaappi Liebherr KB4330
  2. Pakastin Liebherr SGN4335
  3. Jääkaappipakastin Liebherr CNP4313

Testivoittajat sisältävät useita Liebherrin tavaramerkkiteknologioita:

  • BioFresh: Liebherr on edelläkävijä teknologiassa, joka pitää hedelmät, vihannekset, lihan, kalan ja maitotuotteet tuoreena pidempään kuin perinteisissä jääkaapeissa.
  • DuoCooling: Kaksi erillistä jäähdytysjärjestelmää CNP 4313 -yhdistelmäkaapissa, jotta jääkaapin ja pakastimen ilma ei vaihdu kahden lokeron välillä. Ruoat eivät kuivu eikä hajuja kulkeudu osastolta toiselle.
  • NoFrost-teknologia pitää pakastimessa ruoan tuoreena pidempään. Ruoka pakastetaan jääkylmällä kiertoilmalla ja mahdollinen kosteus johdetaan ulos kaapista. Pakastimen sulatus on historiaa.

*) Mikä on ’Anbefaler.com
Vertaamme ja arvioimme markkinoiden parhaita, suosituimpia ja edullisimpia tuotteita. Nimeämme kodinkoneiden, kotitaloustuotteiden ja keittiötoimittajien testivoittajat. Kaiken sisällön tuotamme itse valmistajien, vähittäiskauppiaiden ja ammattilaisten avustuksella.”

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

18. december 2020

Säilytä keittiösi avarana hillityllä liesituulettimella

Lisää keittiöösi ylellinen designelementti. Korkea putken muotoinen liesituuletin, joka on tulvillaan hyödyllisiä ominaisuuksia ja yksityiskohtia.Lue lisää

1. juni 2022

Pitkäkestoinen tuoreus jääkaapissa on Liebherr-tekniikkaa

Du går ikke på kompromis, når du køber ind. Friske varer i høj kvalitet finder vej til din indkøbsvogn. Så øEt tee kompromisseja tehdessäsi ostoksia. Laadukkaat tuoretuotteet löytävät tiensä ostoskoriisi. Siksi haluat, että tuotteet myös säilyvät mah ... Lue lisää