Pizzaan aito kiviuunin maku – nam!

Sage on valmistanut ainutlaatuisen sisällä käytettävän pizzauunin, joka älykkäällä ja hallitulla lämpötekniikallaan onnistuu tuottamaan aidon kiviuunimaun. Sage Smart Oven Pizzaiolo on pieni, hyvän näköinen, kompakti tuote, jossa voit kypsentää kaiken aidosta italialaisesta rapeasta pizzasta amerikkalaiseen pannupizzaan. 400°C-asteessa saat täydelliset pizzat 2 minuutissa!

Pizza! Onko mitään sen parempaa? Pala rapeaa leipää, täytettynä juuri niillä aineksilla, joista pidät eniten. Optimaalinen pizza paistetaan puulämmitteisessä kiviuunissa. Italialaiset mestarit käyttävät juuri näitä uuneja, mutta hyvin harvalla on keittiössään tilaa (tai halua) sellaiselle jättiläiselle.

Sage on keksinyt uuden lämmitysjärjestelmän (Elements IQ*), joka "kopioi" kiviuunin tekniikkaa. Pizzauuni kuumenee peräti 400°C-asteiseksi ja lisäksi lämpöä syötetään useista eri suunnista – pizzatyypistä riippuen. Esimerkiksi viistosti johdettu lämpösäteily on rapean kuoren salaisuus.

Kun avaat luukun, pizzakivi tulee esiin uunista - ei paljon, mutta tarpeeksi, jotta voit ottaa pizzan uunista poltattamatta itseäsi. Kun luukku suljetaan, kivi työntyy takaisin. Todella fiksu yksityiskohta! 

Sage Smart Oven Pizzaiolo on kaiken kaikkiaan äärettömän helppokäyttöinen. Voit valmistautua nostamaan pizzanpaiston aivan uusiin ulottuvuuksiin … eikä sinun enää tarvitse palata entiseen.

OVH

Sage Pizzaiolo € 799,-

*) Element IQ -järjestelmän algoritmit säätelevät lämpöä ja lähettävät sen eri suunnista. Innovatiivinen tekniikka, joka käyttää antureita ja PID-lämpötilasäätöä valitun pizzatyypin kypsentämiseen täydelliseksi.
Jaa uutinen:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

torstai 28. toukokuuta 2020

Parempi joustavuus, näkyvyys ja turvallisuus liikenteessä

Cosmon älyvalojen avulla luot helposti ja nopeasti itsellesi lisäturvaa liikenteessä – ajatpa sitten potkulaudalla, polkupyörällä, mopolla, skootterilla tai moottoripyörällä. Asenna valot kypärään ja ”menoksi”…Lue lisää

tiistai 20. lokakuuta 2020

Just blend it...

Yksinkertainen, tyylikäs ja tehokas tehosekoitin – toiminnolla, joista todella pidät. Joka kerta!Lue lisää