Säilytä keittiösi avarana hillityllä liesituulettimella

Lisää keittiöösi ylellinen designelementti. Korkea putken muotoinen liesituuletin, joka on tulvillaan hyödyllisiä ominaisuuksia ja yksityiskohtia. Pyöreä ja yksinkertainen muoto vie vähemmän tilaa kuin perinteinen neliönmuotoinen malli ja antaa keittiöön enemmän avaruutta ja päivänvaloa.

Witt Tube on vapaasti riippuva liesituuletin, jonka yksinkertaisen ja tyylikäs muotoilu sopii täydellisesti moderniin keittiöön. Liesituulettimessa on NoTouch-toiminto, toisin sanoen sitä voi käyttää täysin koskettamatta ja välttää rasvaiset sormenjäljet. 

Liesituuletin on varustettu neljällä imunopeudella ja LED-valoilla, jotka antavat erinomaisen ja mukavan työvalon, kun laitat ruokaa. Melutaso on matala, vain 40 dB (mitattuna pienimmällä nopeudella). Lisäksi liesituulettimessa on automaattinen virrankatkaisu.

Witt Tube on hillitty statement keittiöösi! Saatavana mustana, valkoisena tai messinkisenä.
 
Vinkki
Hankkimalla Pestävän High Perfomance-suodattimen, voit saavuttaa 98% puhdistustehon ilman hajuhaittoja. Suodatin voidaan pestä helposti astianpesukoneessa kerran kuukaudessa – yhdessä rasvasuodattimien kanssa – ja sen jälkeen kuivata tunnin ajan uunissa 90 asteen lämpötilassa.

OVH

Witt Tube ohjehinta € 1.399,-
Pestävä High Performance-suodatin ohjehinta € 135,-

Jaa uutinen:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

perjantai 23. lokakuuta 2020

Missä on liesituuletin?

Liesituuletin on keittiössä tärkeä laite, sillä se poistaa rasvaa, käryä ja höyryä. Se voi helposti tuntua välttämättömältä pahalta, mutta siitä ei tarvitse luopua kokonaan. Witt Bloom -kattoliesituuletin on lähes huomaamaton ja hyvin minimalistinen, ... Lue lisää

perjantai 18. joulukuuta 2020

Säilytä keittiösi avarana hillityllä liesituulettimella

Lisää keittiöösi ylellinen designelementti. Korkea putken muotoinen liesituuletin, joka on tulvillaan hyödyllisiä ominaisuuksia ja yksityiskohtia.Lue lisää