BESV – hollantilainen premium-sähköpyöräbrändi: laatua ja innovaatioita

Sähköpyörä on monipuolinen matkakumppani, liikuitpa sitten kaupungissa, maastossa tai metsässä. BESV on erikoistunut korkealaatuisiin sähköpyöriin, joita löytyy laaja valikoima: City, Urban/SUV, eMTB, Gravel ja Trekking.

BESV on uusi sähköpyörämerkki, jonka ainutlaatuiset sähköpyörät on suunniteltu täyttämään kaikentyyppisten ajajien tarpeet. Brändi panostaa erityisesti eurooppalaiseen käsityötaitoon, innovatiivisiin teknologioihin ja ensiluokkaiseen ajokokemukseen. Mallisto sisältää sähköpyöriä dynaamisista citypyöristä monipuolisiin trekking-pyöriin, tehokkaisiin SUV-sähköpyöriin, vankkoihin gravel-pyöriin ja eMTB-sähkömaastopyöriin, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan. BESV tarjoaa pyöriä kaikenlaisiin seikkailuihin ja kuljetustarpeisiin, ja kasvavana sähköpyörävalmistajana sen kohdeasiakkaita ovat vaativat pyöräilijät ympäri maailman.

"Me Wittillä olemme ylpeitä saadessamme toimia BESV:n edustajana ja maahantuojana Pohjoismaissa", sanoo Jesper Tvilum (Product Manager E-Commute). "Tuotemerkin sähköpyörät ovat korkealaatuisia, ja poikkeuksellisen laaja valikoima tarjoaa kaikille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa kaikilla tasoilla.” 

BESV:n pääkonttori sijaitsee pyöräilykulttuuristaan ja huippuluokan innovaatioistaan tunnetussa Hollannissa, ja yrityksellä on käytössään vertaansa vailla oleva tietotaito ja asiantuntemus polkupyörien valmistuksesta. BESV tekee tiivistä yhteistyötä kokeneiden insinöörien, suunnittelijoiden ja materiaalitoimittajien kanssa varmistaakseen, että jokaisen pyörän valmistuksessa noudatetaan äärimmäistä huolellisuutta ja että pyörät täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset.

Laadun ja innovaatioiden lisäksi BESV on sitoutunut myös kestävään kehitykseen ja ympäristöystävälliseen liikenteeseen. Sähköpyörät ovat keskeinen osa vihreän liikkuvuuden vallankumousta, ja BESV on ylpeä siitä, että se voi osaltaan pienentää hiilidioksidipäästöjä tarjoamalla sähköpyöriä houkuttelevana vaihtoehtona perinteisille ajoneuvoille.

BESV

BESV on eurooppalainen sähköpyöräbrändi, jonka pääkonttori sijaitsee Hollannissa. BESV keskittyy eurooppalaiseen laatuun, innovaatioihin ja ensiluokkaiseen ajokokemukseen ja tarjoaa laajan valikoiman sähköpyöriä kaikissa luokissa. BESV on sitoutunut valmistamaan sähköpyöriä, jotka täyttävät kuljettajien tarpeet ja ylittävät heidän odotuksensa – aina urbaanista työmatkaliikenteestä seikkailuretkiin.

Ohjevähittäishinta:

Hinnat alkaen: 3 199 €

--

Linkki YouTube-videoon: https://youtu.be/hTX6uIYhfSM

 

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

maanantai 27. helmikuuta 2023

Segway-Ninebot lanseeraa uuden sähköskootterin, uuden Gokartin ja 4 uutta KickScooter-sarjaa

Uusien mallien myötä Segway-Ninebot vahvistaa asemaansa mikroliikkuvuusratkaisujen alalla ja laajentaa samalla uusille markkinoille vuonna 2023. Lue lisää

perjantai 27. lokakuuta 2023

Aja älykkäämmin, aja vihreämmin: esittelyssä Ninebot eKickScooter E2 Pro D – ympäristöystävällinen työmatkakumppanisi

Suomi, 27.10.2023 - Segway-Ninebot, yksi maailman johtavista mikroliikkuvuusratkaisujen valmistajista, esittelee nyt uuden Ninebot eKickScooter E2 Pro D:n, joka on varustettu uusimmilla teknologioilla. Tämä nykyaikaiseen kaupunkilaiseen elämäntyyliin ... Lue lisää