Segway-Ninebot lanseeraa uuden sähköskootterin, uuden Gokartin ja 4 uutta KickScooter-sarjaa

Uusien mallien myötä Segway-Ninebot vahvistaa asemaansa mikroliikkuvuusratkaisujen alalla ja laajentaa samalla uusille markkinoille vuonna 2023.

Suomi, 27.2.2023 – Korkean teknologian yritys Segway-Ninebot on yksi maailman johtavista sähköisen liikkuvuuden tuotteiden valmistajista. Sen teknologiset mikroliikkuvuusinnovaatiot varmistavat paitsi erinomaisen ajokokemuksen myös ajamisen hauskuuden. Saavutettuaan 10 miljoonan valmistetun KickScooterin virstanpylvään yritys vahvistaa nyt nykyistä tuotetarjontaansa neljällä uudella KickScooter-sarjalla. Lisäksi Segway-Ninebot laajentaa valikoimaansa uudella L3e-A1-ajoneuvoluokan sähköskootterilla ja upouudella Gokart PRO:lla, joka tarjoaa hauskoja ajohetkiä koko perheelle.

MAX G2 – ultimaattinen työmatkamalli
Tässä uudessa KickScooter-mallissa on panostettu parhaaseen mahdolliseen ajokokemukseen. Ajoneuvo on varustettu tehokkaalla takavetomoottorilla (enimmäisteho 900 W), joka mahdollistaa jopa 22 %1:n nousukyvyn. Lisäksi sen ominaisuuksiin kuuluvat 10 tuuman itsekorjautuvat sisärenkaattomat renkaat ja entistä pidempi toimintasäde hiljattain kehitetyn RideyLong™-teknologian ansiosta. High performance -moottorin, uusien pitkän matkan formularenkaiden ja optimoitujen ohjausalgoritmien yhdistelmä mahdollistaa jopa 70 km:n1 ajomatkan yhdellä latauksella.

Menestyksekkääseen edeltäjäänsä verrattuna MAX G2 tarjoaa joukon uusia ominaisuuksia, jotka merkitsevät kuljettajalle parempaa hallintaa, turvallisuutta ja mukavuutta. Hydraulinen etujousitus ja kaksinkertainen takajousitus lisäävät ajomukavuutta entisestään. Sisäänrakennetut suuntavilkut leveämmässä ohjaustangossa, varkaudenestohälytin ja Traction Control -luistonestojärjestelmä (TCS) takaavat optimaalisen turvallisuuden. Applen ”Find My” -toiminnon2 avulla KickScooter on aina helppo löytää.

Tehokas KickScooter vaativalle työmatkalaiselle
F2-sarja koostuu kolmesta mallista: F2, F2 Plus ja F2 Pro. Malleissa on vakautta parantava leveämpi ohjaustanko sekä sisäänrakennetut suuntavilkut ja 10-tuumaiset itsekorjautuvat sisärenkaattomat renkaat, jotka tekevät työmatkaliikenteestä turvallisempaa ja takaavat optimaalisen ajomukavuuden. Tehokas moottori ja suuri akkukapasiteetti muodostavat täydellisen tasapainoisen yhdistelmän vaativalle työmatkaliikkujille. Takaveto, levyjarru edessä ja elektroninen takajarru sekä liukkaille pinnoille suunniteltu Traction Control -luistonestojärjestelmä varmistavat F2-sarjan maksimaalisen turvallisuuden. F2 Pro -mallissa on lisäksi mukavuutta parantava etujousitus. Kaikki tämä yhdistettynä Applen ”Find My” -toimintoon2 on suunniteltu sinua ja sinun turvallisuuttasi ajatellen.

Oman elämänsä tutkimusmatkailijalle
Segway-Ninebot tuo tehokkaan työmatkaliikkumisen entistäkin paremmin kaikkien saataville. Edullinen E2-mallisto, joka koostuu E2- ja E2 Plus -KickScootereista, on uskomattoman käytännöllinen, kiitos surf-muotoilun, hiljattain suurennetun kojelaudan, kestävien ja paremmin iskuja vaimentavien renkaiden, kaksoisjarrujärjestelmän sekä tehokkaan moottorin. Malli sopii täydellisesti lyhyempien työmatkojen taittamiseen.

Hauskaa lapsille
C2-sarja tarjoaa kaksi uutta KickScooteria: C2 ja C2 Pro. Jokaiselle lapselle löytyy oma KickScooter, iästä ja pituudesta riippumatta. Molemmat C2-sarjan mallit on varustettu turvallisuusominaisuuksilla, ja esimerkiksi rumpujarrut ja tavallista tukevampi runko antavat mielenrauhaa lapsen ajaessa KickScooterilla. Lisäksi C2 Pro -mallissa on nopeudenrajoitin, jonka voi asettaa sovelluksen kautta (integroidulla Bluetooth-kaiuttimella). C2 Pron ohjaustanko on säädettävissä, joten KickScooter voi "kasvaa lapsesi mukana".

Sähköskootteri on tulevaisuutta
Sähköajoneuvojen osuus on kasvanut vain kuudessa vuodessa kolmesta 38 prosenttiin Euroopan tärkeimmillä markkinoilla L1e-B-luokassa, ja Segway on saavuttanut vain yhden vuoden aikana johtavan markkinaosuuden. Nopeaa siirtymistä bensiinimoottoreista sähköskoottereihin odotetaan myös tehokkaammassa L3e-A1-luokassa. Segway-Ninebotin uusin malli kuuluu juuri tähän luokkaan.

Tehokkaan E300SE-sähköskootterin kiihtyvyys on äärimmäisen nopea: 0–50 km/h vain 2,89 sekunnissa1. Mallissa on jopa 130 km:n1 toimintasäde, enimmäisnopeus 105 km/h ja mahdollisuus asentaa kolmas akku istuimen alle, mikä pidentää ajomatkaa noin 50 %. Jokainen akku on varustettu älykkäällä akunhallintajärjestelmällä (BMS), joka tarjoaa lisäsuojaa, maksimoi turvallisuuden ja pidentää akun käyttöikää. Edessä ja takana on hydrauliset levyjarrut, joiden J.JUAN dual piston -kaliiperi tehostaa jarrutusta tarpeen mukaan.

Iso ja tukeva istuin näyttää tyylikkäältä ja tuntuu mukavalta, ja 34 litran säilytyslokerossa on tilaa tavaroille tai kahdelle avokypärälle. ”RideyGo!”-järjestelmän Airlock-ominaisuus mahdollistaa sähköskootterin käynnistämisen ja sammuttamisen automaattisesti Bluetooth-yhteyden avulla.

Tunne tuuli hiuksissasi Ninebot Gokart PRO:lla
Kaikilla Gokart-faneilla on nyt lupa intoilla, sillä Ninebot Gokart PRO on pian tulossa Euroopan markkinoille! Täysin uudistettu Gokart PRO tarjoaa ennenkokemattoman gokart-elämyksen. Sekä kokoa että nopeutta voidaan säätää, joten Gokart PRO mukautuu niin lasten kuin aikuistenkin tarpeisiin. Sovelluksessa on valittavissa neljä erilaista ajotilaa "safe-mode" -tilasta "race-mode" -tilaan. 40 km/h1:n sports performance, 1,02 G:n kiihtyvyys1 ja driftaustoiminto tekevät tästä mallista takuulla ylivoimaisen verrattuna perinteisiin 125 cc:n gokarteihin.

--

1 Kaikki tässä mainitut suorituskykyä koskevat tiedot riippuvat ajajan ominaisuuksista ja ajo-olosuhteista.

2 Tulevan laiteohjelmistopäivityksen tai sertifioinnin kautta, vain iOS-laitteille.

Noudata paikallisia liikennesääntöjä ja muita sääntöjä, jotka koskevat tuotteen käyttöä julkisilla alueilla.

Linkki korkearesoluutioisiin kuviin

Max G2: https://we.tl/t-jZfsPfRQrJ
F2: https://we.tl/t-Vlb35d4w5M
E2: https://we.tl/t-7zPL8oqHcJ
C2: https://we.tl/t-4ywbqZKxX5
E300SE: https://we.tl/t-bsT5PPaEmF
Gokart PRO: https://we.tl/t-qEqs6uaKh6

Linkki videoon: https://youtu.be/LE66nHWBl1Q
Linkki digitaaliseen lehdistötilaisuuteen: https://www.youtube.com/watch?v=v1F7B7zk-_s

--

Segway-Ninebot ensimmäistä kertaa MWC:ssä
Segway-Ninebot esittelee uusimmat tuotteensa 500 m²:n kokoisella osastollaan Barcelonan Mobile World Congressissa, missä messuvierailla on myös mahdollisuus koeajaa niitä testiradalla. Messut ovat avoinna 27.2.–2.3.2023, ja osastomme on MWC Halli 3, nro 3D20. Lisäksi striimaamme digitaalisen lehdistötilaisuuden 27.2. klo 11.00 CET osoitteessa www.segway.com.

Segway-Ninebot
Segway-Ninebotin missio on ”helpottaa ihmisten liikkumista ja tehdä elämästä mukavampaa ja mielenkiintoisempaa”, ja sen myötä yritys on keskittynyt erityisesti palvelurobotteihin ja älykkäisiin lyhyen matkan kulkuvälineisiin. Maailmankuulun aineettoman omaisuutensa avulla Segway-Ninebot kehittää ja parantaa jatkuvasti tuotteitaan voidakseen tarjota uusia mikroliikkuvuusratkaisuja suurkaupungeissa ympäri maailman. Lisätietoja: www.segway.com.

SEGWAY ja Segway ‘flyguy’ -logo ovat Segway Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tavaramerkit, joita Segway ei omista, ovat niiden omistajien omaisuutta.

Hinnat ja saatavuus

Uudet mallit tulevat saataville vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla. Tuotetiedot, hinnat ja saatavuus Euroopan markkinoilla voivat vaihdella maasta toiseen. Lisätietoja löydät osoitteesta www.segway.com

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 5. lokakuuta 2022

Segway-Ninebotin premium-KickScootereiden valikoima laajenee P-sarjalla

Segwayn uudet P-sarjan KickScooterit edustavat sähköskoottereiden premium-standardia, jossa etusijalla ovat turvallisuus ja erinomaiset ajo-ominaisuudetLue lisää

perjantai 30. kesäkuuta 2023

BESV – hollantilainen premium-sähköpyöräbrändi: laatua ja innovaatioita

Sähköpyörä on monipuolinen matkakumppani, liikuitpa sitten kaupungissa, maastossa tai metsässä. BESV on erikoistunut korkealaatuisiin sähköpyöriin, joita löytyy laaja valikoima: City, Urban/SUV, eMTB, Gravel ja Trekking. Lue lisää