Segway-Ninebotin premium-KickScootereiden valikoima laajenee P-sarjalla

Segwayn uudet P-sarjan KickScooterit edustavat sähköskoottereiden premium-standardia, jossa etusijalla ovat turvallisuus ja erinomaiset ajo-ominaisuudet

Suomi – 5.10.2022 - Huipputeknologiayritys Segway-Ninebot on yksi maailman johtavista sähköisten kulkuvälineiden valmistajista. Yritys on mikroliikkuvuuden teknologisten innovaatioiden edelläkävijä, ja sen tuotteet tarjoavat kuluttajille erinomaisen ajokokemuksen. Segway on valmistanut tähän mennessä jo 10 miljoonaa KickScooteria, ja viime kesänä yritys lanseerasi GT-sarjan, KickScooter-mallistonsa uuden lippulaivasarjan. Syksyllä Segway tuo Euroopan markkinoille uuden premium-sarjan, joka koostuu kahdesta mallista: P65E ja P100SE.

P-sarja: edistyksellinen KickScooter-tuotesarja vaivattomaan liikkumiseen niin kaupungissa kuin maaseudullakin
Segway KickScooter P-sarjaan kuuluu kaksi mallia: P65E on tarkoitettu kaupunkiliikenteeseen (toimintasäde jopa 65 km), kun taas P100SE sopii myös kaupunkien välisten matkojen ajamiseen (toimintasäde jopa 100 km). P-sarja on tuotemerkin muihin KickScootereihin verrattuna muotoilultaan täysin uudenlainen: sarjan tuotteissa on painotettu ergonomiaa ja ajomukavuutta, ja sähköskootterin korkea runko, leveä ohjaustanko ja suuri jalusta tekevät ensiluokkaisesta ajokokemuksesta entistäkin turvallisemman.

P-sarjan monista mahtavista ominaisuuksista osa on yhteisiä molemmille sarjan malleille. Kummassakin mallissa on uudet isommat SegPower Cross Season -renkaat (10,5 tuumaa edessä & takana), jotka on suunniteltu mahdollistamaan KickScooterin käyttö kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden. Muihin malleihin verrattuna renkaissa on huomattavasti enemmän pitoa, mikä ehkäisee luistoa märillä ja lumisilla teillä. Lisäksi renkaiden sisäpinnalla oleva geelikerros vähentää merkittävästi puhkeamisriskiä, eivätkä renkaat vaadi yhtä paljon huoltoa. Molemmissa malleissa on myös häikäisemätön 10 W:n LED-etuvalo, joka lisää näkyvyyttä eri valaistusolosuhteissa, sekä DRL-päivävalo (Daytime Running Light), joka tekee kuljettajan näkyväksi kaikkina vuorokauden aikoina. Malleissa on nyt uudet sisäänrakennetut vilkut (edessä ja takana) turvallisen työmatkaliikkumisen takaamiseksi. Turvallisuutta parantaa kummastakin mallista löytyvä kaksinkertainen jarrujärjestelmä, joka käsittää levyjarrun edessä ja sähköjarrun takana. P100SE:ssä on lisäksi jarrutusturvallisuutta parantava ylimääräinen levyjarru takana. Sekä P65E:n että P100SE:n tukeva runko kestää jopa 120 kilon kuormituksen. Käyttäjäkokemuksen parantamiseksi molempiin malleihin on kehitetty myös muutamia muita älykkäitä ominaisuuksia: kuljettaja voi käyttää joko NFC-korttia tai Segway-Ninebotin APP-mobiilisovellusta KickScooterinsa lukitsemiseen ja avaamiseen. Lisäksi elektronisia laitteita voi ladata ajon aikana KickScooterin USB C -portin kautta.

Segway KickScooter P65E: Hyvä kumppani niille, jotka haluavat tutustua ympäristöönsä
P65E painaa noin 28 kg ja taittuu kokoon helposti vain 3 sekunnissa, mikä tekee siitä kätevän vaihtoehdon työmatkojen taittamiseen kaupungeissa. Uutuusmallin enimmäisnopeus on 25 km/h ja tyypillinen toimintasäde jopa 65 km, joten se kuljettaa käyttäjänsä määränpäähän helposti ja kohtuullisessa ajassa. 500 W:n moottori sopii erinomaisesti kaupunkiajoon ja 980 W:n maksimiteholla sähköskootteri selviää jopa 22 %:n nousuista, joten P55E-mallia voi käyttää lähes kaikissa tieolosuhteissa. Lyhyt latausaika (vain 4 tuntia) jättää kuljettajalle juuri sopivasti aikaa esimerkiksi reittisuunnitelmien laatimiseen ennen matkaan lähtemistä!

Segway KickScooter P100SE: Pidempi toimintasäde kutsuu pidempiin seikkailuihin!
KickScooter P100SE on huipputason malli kaikille, jotka etsivät vankkaa ja luotettavaa kumppania kaupunkialueille suuntautuville tutkimusretkilleen. Mallin enimmäisnopeus on 25 km/h ja toimintasäde jopa 100 km, mutta muun muassa kaksoistukivarsilla varustetun etu- ja takajousituksen ansiosta pitkäkin matka sujuu mukavasti missä tahansa maastossa. 650 W:n nimellisteho riittää mainiosti leppoisaan kaupunkiajeluun, ja peräti 1350 W:n enimmäisteho varmistaa, että P100SE ei hätkähdä edes 23 %:n nousukulmaa. Teknisesti edistyksellisen designin lisäksi P100SE:ssä on erityisesti Segway-faneille suunniteltu ominaisuus: ”Welcoming Light” -toiminnolla voit halutessasi heijastaa takarenkaiden sivuille ”Segway”-tekstin. Valologon voi aktivoida tai sammuttaa kätevästi Segway-Ninebot-mobiilisovelluksessa.

--

Segway-Ninebot
Segway-Ninebotin missio on ”helpottaa ihmisten liikkumista ja tehdä elämästä mukavampaa ja mielenkiintoisempaa”, ja sen myötä yritys onkin keskittynyt erityisesti palvelurobotteihin ja älykkäisiin lyhyen matkan kulkuvälineisiin. Segway-Ninebot kartuttaa jatkuvasti maailmankuulua tietopääomaansa ja kehittää entistäkin parempia tuotteita tarjotakseen uusia mikroliikkuvuusratkaisuja isoissa kaupungeissa ympäri maailman. Lisätietoja: http://www.segway.com

SEGWAY ja Segway ‘flyguy’ -logo ovat Segway Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tavaramerkit, joita Segway ei omista, ovat niiden omistajien omaisuutta.

Saatavuus ja hinnat

  •  Ohjevähittäishinta, P65E: 1349 €
  • Ohjevähittäishinta, P100SE: 1999 €

 

Segway P65E ja P100SE tulevat myyntiin marraskuun alussa.

 

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 30. syyskuuta 2021

Segway-Ninebot esittelee uuden Ninebot KickScooter F-sarjan – valtteina sisärenkaattomat ilmarenkaat ja UPEA muotoilu

Maailman johtava micromobility-ratkaisujen valmistaja Segway-Ninebot tuo markkinoille nyt uudelleenmuotoillun F-sarjan Kickscooterin. Lue lisää

maanantai 27. helmikuuta 2023

Segway-Ninebot lanseeraa uuden sähköskootterin, uuden Gokartin ja 4 uutta KickScooter-sarjaa

Uusien mallien myötä Segway-Ninebot vahvistaa asemaansa mikroliikkuvuusratkaisujen alalla ja laajentaa samalla uusille markkinoille vuonna 2023. Lue lisää