Segway-Ninebot esittelee uuden Ninebot KickScooter F-sarjan – valtteina sisärenkaattomat ilmarenkaat ja UPEA muotoilu

Maailman johtava micromobility-ratkaisujen valmistaja Segway-Ninebot tuo markkinoille nyt uudelleenmuotoillun F-sarjan Kickscooterin.

Uusi F-sarja, Powered by Segway

Ninebot KickScooter F-sarjan potkulautojen tutun tyylikkään Segway-designin paranneltua runkoa piristävät oranssit yksityiskohdat. 10 tuuman sisärenkaattomat ilmarenkaat ja tehokas jarrutusjärjestelmä takaavat entistäkin paremman ajokokemuksen ja turvallisuuden sekä pidemmän käyttöiän.

Valitse sinulle parhaiten sopiva sähköpotkulauta: F20D, F30D tai F40D

Ninebot KickScooter F-sarja koostuu useista eri malleista, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan sähköpotkulaudan.
Kaikkien mallien enimmäisnopeus on 20 km/h, minkä lisäksi ne on varustettu ohuella värinäytöllä ja turvallisuustoiminnoilla, kuten sertifioiduilla E-MARK- ja Z-MARK-heijastimilla, LED-valolla ja soittokellolla. Kickscooterin kolmesta eri ajotilasta ja kävelytilasta voit valita sen, joka soveltuu parhaiten sääolosuhteisiin ja käyttötarpeeseen. Eri mallit tarjoavat valinnanvaraa sen suhteen, millainen toimintasäde yhdellä latauksella on mahdollista saavuttaa (F20D jopa 20 km; F30D jopa 30 km ja F40D jopa 40 km).  Lisäksi malleissa on eri moottoritehot ja paremmat nousukykyominaisuudet.

Muut ominaisuudet ja tekniset tiedot

Ninebot KickScooter F-sarjan potkulaudat on varustettu jarruvivulla, jolla ohjataan sekä sähköjarrua (eturengas) että levyjarrua (takarengas). Tämä varmistaa tehokkaan, vakaan ja turvallisen jarrutuksen. Lisäksi Segwayn ympäristöystävällinen energian talteenottojärjestelmä varmistaa, ettei sähköä kulu hukkaan, ja Smart Battery Management -akunhallintajärjestelmä (BMS) huolehtii akun suorituskyvystä ja kestävyydestä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä potkulaudan akku on sijoitettu astinlautaan. Tämä laskee sähköpotkulaudan painopistettä, mikä vuorostaan parantaa ajovakautta ja turvallisuutta.

10 tuuman renkaat

Ninebot KickScooter F-sarjan tuotteissa on 10 tuuman renkaat, jotka vaimentavat iskuja ja parantavat ajokokemusta tekemällä ajamisesta mukavampaa ja vakaampaa. Kaikissa malleissa on ainutlaatuiset sisärenkaattomat ilmarenkaat,  joiden sisäpinnalla oleva ylimääräinen geelikerros vähentää merkittävästi puhkeamisriskiä.  

Segway-Ninebot

Segway-Ninebotin missio on ”helpottaa ihmisten liikkumista ja tehdä elämästä mukavampaa ja mielenkiintoisempaa”, ja sen myötä yritys onkin keskittynyt erityisesti palvelurobotteihin ja älykkäisiin lyhyen matkan kulkuvälineisiin. Maailmankuulun henkisen omaisuutensa avulla Segway-Ninebot kehittää ja parantaa jatkuvasti tuotteitaan voidakseen tarjota uusia micromobility-ratkaisuja suurkaupungeissa ympäri maailman. Lisätietoja: www.segway.com.

SEGWAY ja Segway ‘flyguy’ -logo ovat Segway Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Tavaramerkit, joita Segway ei omista, ovat niiden omistajien omaisuutta.

 

Ohjevähittäishinnat:

  • F20D: EUR 469,-
  • F30D: EUR 599,-
  • F40D: EUR 669,-
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

tiistai 14. syyskuuta 2021

Segwayn sähköskootteri/sähkömopo on fiksu valinta

Segwayn uudet sähköskootterit/sähkömopot tekevät sähköiseen liikkumisvälineeseen siirtymisestä helppoa. Katseet kääntävä muotoilu, uudet innovatiiviset teknologiat, hiljainen käyntiääni, jopa 25 tai 45 kilometrin tuntinopeus ja 75–140 kilometrin toim ... Lue lisää

keskiviikko 5. lokakuuta 2022

Segway-Ninebotin premium-KickScootereiden valikoima laajenee P-sarjalla

Segwayn uudet P-sarjan KickScooterit edustavat sähköskoottereiden premium-standardia, jossa etusijalla ovat turvallisuus ja erinomaiset ajo-ominaisuudetLue lisää