Segwayn sähköskootteri/sähkömopo on fiksu valinta

Segwayn uudet sähköskootterit/sähkömopot tekevät sähköiseen liikkumisvälineeseen siirtymisestä helppoa. Katseet kääntävä muotoilu, uudet innovatiiviset teknologiat, hiljainen käyntiääni, jopa 25 tai 45 kilometrin tuntinopeus ja 75–140 kilometrin toimintasäde yhdellä latauksella – valinta ei voisi olla helpompi.

Segwayn sähköskootterit/sähkömopot ovat uusi, ympäristöystävällinen ja fiksu tapa liikkua. Niiden etuja ovat nopea sähköinen kiihtyvyys, kätevä lataus suoraan pistorasiasta, LED-värinäyttö ohjaustangossa, älypuhelinohjaus sekä verraton ajonautinto ja turvallisuus.

Segwayn sähköskootterien/sähkömopojen huippuominaisuuksiin kuuluvat lisäksi innovatiivinen RideyGo!-järjestelmä ja Segway–Ninebot-sovellus. Airlock-järjestelmä lukitsee sähköskootterisi/sähkömoposi automaattisesti lähtiessäsi ja avaa sen palatessasi. Sinun ei siis tarvitse etsiä avaimia tai älypuhelinta taskuistasi – nouse vain kyytiin, paina KÄYNNISTÄ ja aja!

Sovellus puolestaan tarjoaa tärkeitä tietoja sähköskootteristasi/sähkömopostasi: mihin pysäköit, kuinka pitkän matkan voit vielä ajaa, tiedot kaikista ajetuista matkoista jne.

Segwayn sähköskootterit/sähkömopot toimivat sähköllä, ja niissä on helposti irrotettava litiumakku. Voit ladata akun kätevästi kytkemällä sen pistorasiaan kotona tai työpaikalla, joten sinun ei tarvitse pysäköidä varta vasten latauspisteen läheisyyteen. Helppoa, vai mitä?

Akun innovatiivinen sijainti, Smart Battery Management -järjestelmä, AHRS-varkaussuoja, edistykselliset turvallisuustoiminnot, iso LED-värinäyttö ja tehokkaat LED-valot takaavat ykkösluokan ajoelämyksen ja tekevät Segwayn sähköskoottereista/sähkömopoista fiksun valinnan.

 

Tekniset tiedot

Segwayn sähkömopo on saatavilla viidessä upeassa värissä sekä 25 km/h- että 45 km/h-versioina.

Segwayn sähköskootterista on saatavilla kolme eri mallia ja eri värejä. Kaikki mallit ovat saatavilla joko 25 km/h- tai 45 km/h-versiona. Valitse klassinen Jet Black, tyylikäs Atlantic Blue tai sähäkkä Intense Red.

Valinta on sähköinen, ja se on sinun...

 

 

Ohjevähittäishinta

  • Segwayn sähkömopo: Ohjevähittäishinta: 2.099 €
  • Sähköskootterin ohjevähittäishinta on alkaen 2.999 €
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 9. syyskuuta 2021

iRobot esittelee Roomba® j7+ -robottipölynimurin iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence -alustalla – Siivoa tarpeidesi mukaan missä ja milloin vain haluat, ja saat enemmän aikaa itsellesi

iRobotin edistyksellisin robottipölynimuri Roomba j7+ havaitsee ja kiertää esteet, kuten johdot ja lemmikkien tuotokset. Lue lisää

torstai 30. syyskuuta 2021

Segway-Ninebot esittelee uuden Ninebot KickScooter F-sarjan – valtteina sisärenkaattomat ilmarenkaat ja UPEA muotoilu

Maailman johtava micromobility-ratkaisujen valmistaja Segway-Ninebot tuo markkinoille nyt uudelleenmuotoillun F-sarjan Kickscooterin. Lue lisää