iRobot esittelee Roomba® j7+ -robottipölynimurin iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence -alustalla – Siivoa tarpeidesi mukaan missä ja milloin vain haluat, ja saat enemmän aikaa itsellesi

iRobotin edistyksellisin robottipölynimuri Roomba j7+ havaitsee ja kiertää esteet, kuten johdot ja lemmikkien tuotokset.

iRobot Genius 3.0 tekee robotista entistäkin älykkäämmän, mukautettavamman ja hallittavamman.

Suomi, 9.9.2021 – Robotin tulisi aina ymmärtää ohjeesi ja yksilölliset mieltymyksesi ja siivota kotisi juuri niin kuin sinä haluat. Markkinoiden johtava kotitalousrobottien valmistaja iRobot corp. (NASDAQ: IRBT) mahdollistaa nyt entistä tehokkaamman siivouksen hallinnan uudella Roomba® j7+ -robottipölynimurilla, joka on täynnä upouusia toimintoja – powered by iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence. iRobot Genius 3.0 on yhteensopiva kaikkien WiFi-yhteydellä varustettujen iRobot-robottien kanssa.

iRobot Roomba j7+ -robottipölynimurin tyylikäs design sopii jokaiseen kotiin. Se on tarkkaavainen, yhteistyöhaluinen ja perusteellinen siivousapuri, joka tarjoaa erinomaisen siivouspalvelun kerta toisensa jälkeen. Roomba j7+ on powered by iRobot Genius 3.0 ja varustettu PrecisionVision-navigoinnilla, jonka ansiosta se osaa enemmän ja enemmän jokaisella käyttökerralla. Robotti oppii nopeasti parhaan tavan navigoida ympäristössään ja muistaa huoneet ja huonekalut/esineet. Oppimansa perusteella se osaa siivota juuri siellä, missä siivousta tarvitaan eniten. Se voi aloittaa siivouksen automaattisesti, kun lähdet kotoa, ja lopettaa, kun palaat kotiin. Roomba j7+ paneutuu siivousmieltymystesi ymmärtämiseen ja siivoussääntöjesi opettelemiseen. Se esittää sinulle kysymyksiä, toimii antamasi palautteen perusteella ja painaa mieleensä, miten sen jatkossa pitäisi reagoida samassa tilanteessa. Se havaitsee ja kiertää niin johdot kuin lemmikkien tuotoksetkin, mikä antaa sinulle mielenrauhaa ja varmuuden siitä, että työ tulee tehtyä oikein ja huolellisesti.

”Smart Home -tuotteet eivät useinkaan täytä kuluttajien odotuksia, sillä niiltä puuttuu kodin konteksti, ne eivät pysty oppimaan itsenäisesti, ja ne vaativat monimutkaista ohjelmointia perustavanlaatuisiin toimintoihin. Me ymmärrämme kotien ja elämäntapojen yksilöllisyyden ja haluamme tarjota älykkäitä ja käyttäjäystävällisiä tuotteita, jotka todellakin toimivat käyttäjän asettamien rajojen sisällä”, sanoo iRobotin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Colin Angle ja jatkaa: “Roomba j7+ ja iRobot Genius tarjoavat enemmän räätälöintimahdollisuuksia ja uusia ulottuvuuksia kodin automatiikkaan. Lisäksi ne oppivat ajan myötä entistäkin älykkäämmiksi ja voivat siten tarjota intuitiivisemman siivouskokemuksen, jolloin käyttäjälle jää enemmän aikaa keskittyä juuri hänelle tärkeisiin asioihin."
   
iRobot Genius 3.0 Home Intelligence
iRobot Genius on saatavilla kaikkiin iRobotin WiFi-yhteydellä varustettuihin robottipölynimureihin ja robottimoppeihin1.  iRobot vahvistaa näin asemaansa huippumodernin tekoälyn ja henkilökohtaisten siivouskokemusten markkinoilla. Roomba j7+:n kanssa yhteensopivan iRobot Genius 3.0 -alustan uusimmat digitaaliset toiminnot ovat:

  • Clean While I’m Away/Siivoa poissa ollessani – Robotti mukautuu sinun aikatauluihisi. Älypuhelimesi voi nyt käynnistää ja sammuttaa robotin automaattisesti. Sinun tarvitsee vain rajata määrätty alue kotonasi, ja älypuhelin havaitsee sijaintipalvelunsa perusteella, milloin se on rajatun alueen sisäpuolella tai ulkopuolella ja joko aloittaa tai lopettaa siivouksen puolestasi.
  • Smart Map Coaching and Room Name Suggestion/Smart Map -apuri ja nimiehdotukset huoneille – Robotti opastaa sinua siivoustehtävien luomisessa ja mukauttamisessa Smart Map -älykarttoja muokkaamalla. Näin varmistetaan, että kartta on optimoitu älykästä ja tehokasta navigointia varten. Robotti auttaa Smart Map -älykarttojen laatimisessa myös ehdottamalla automaattisesti nimiä eri huoneille, kun se on oppinut tuntemaan kotisi pohjapiirroksen ja on valmis muodostamaan Smart Map -älykartan.
  • Cleaning Time Estimates/Siivousaikojen arviointi – Onko aika vähissä? Unohditko käynnistää robottisi, ja nyt vieraat ovat jo matkalla? Uusi Cleaning Time Estimates -toiminto näyttää arvion siitä, kuinka paljon aikaa siivoamiseen tarvitaan. Toiminto on saatavilla robotteihin, joissa on Imprint Smart Mapping1. Kunkin huoneen/valittujen huoneiden siivoamiseen kuluva aika on mahdollista tarkistaa iRobot Home -sovelluksessa.
  • Quiet Drive/Hiljainen ajo – Jos haluat robottisi siivoavan määrätyn alueen, mutta kaipaat samalla lepoa ja rauhaa, voit komentaa sen kulkemaan imurointipaikalle ja takaisin lähes äänettömästi. Quiet Drive -toiminto poistaa pölynimurikomponentit käytöstä siksi aikaa, kun robotti matkustaa suorittamaan siivoustehtävää ja palaa takaisin työn valmistuttua.

"Ihmisillä on tärkeämpääkin tekemistä kuin huolehtia imuroinnista, ja siksi kehitimme  Roomba j7+  robottipölynimurin: tarkkaavaisen ja yhteistyökykyisen imurin, joka asettaa sinun tarpeesi etusijalle”, sanoo iRobotin tuotepäällikkö Keith Hartsfield. ”Roomba j7+ on powered by Genius, ja se tarjoaa useita ominaisuuksia, joita tiedämme sinun haluavan huipputason robotilta. Se on tehokas handsfree-siivousjärjestelmä, joka havaitsee ja kiertää esteet. Se mukautuu sinun tarpeisiisi, siivoaa omien mieltymystesi ja aikataulujesi mukaisesti ja oppii ajan myötä vain älykkäämmäksi. Lisäksi robotin tyylikäs ja elegantti muotoilu sopii jokaiseen kotiin. Kaikki tämä varmistaa, että siivous sujuu sinun tavallasi ja yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.”

iRobot Genius tekee Roomba j7+ -robottipölynimurista älykkäämmän

Havaitsee ja kiertää esteet
Roomba j7+ powered by iRobot Genius oppii tuntemaan kotisi ja reagoimaan siihen silmänräpäyksessä PrecisionVision-navigaation avulla. Se tarkoittaa, että robotti-imuri havaitsee ja kiertää esteet, kuten johdot ja lemmikkien tuotokset. Jos esimerkiksi latausjohto unohtuu lattialle, Roomba j7+ osaa tunnistaa ja ohittaa sen jouhevasti. Ja jos uusi koiranpentu jättää käytävään pienen ”yllätyksen”, Roomba j7+ osaa varoa sitä. Se pystyy tunnistamaan ja näkemään seinät/kalusteet ja jarruttamaan tarvittaessa, mikä varmistaa huolellisen siivouksen esineiden ympärillä ja seinänvierustoilla. Kun tämä yhdistetään Imprint™ Smart Mappingiin ja iRobot Home  sovellukseen tai äänikomentoihin, Roomba j7+ oppii tuntemaan kotisi pohjapiirroksen kuin omat taskunsa. Näin voit kätevästi valita, mitkä huoneet haluat robotin milloinkin siivoavan. iRobot Genius -alustan jatkuvien ohjelmapäivitysten ansiosta PrecisionVision-navigointi muuttuu myös ajan myötä entistäkin älykkäämmäksi, jolloin Roomba j7+ voi havaita ja tunnistaa entistäkin suuremman määrän erilaisia esteitä ja tarjota entistäkin paremman siivouskokemuksen.

Pitää sinut ajan tasalla ja noudattaa ohjeitasi
Siivoustulos on sitä parempi, mitä enemmän Roomba j7+ -robottipölynimuria käytetään. Älykkään iRobot Geniusin ansiosta Roomba j7+ oppii interaktiivisesti mieltymyksesi ja räätälöi itse työnsä niiden mukaisesti – ja sinun tarvitsee vain nauttia puhtaista lattioista. Kun Roomba j7+ havaitsee esteen, se lähettää siitä kuvan iRobot Home  sovellukseen, jolloin voit ohjata robotin joko kiertämään esteen tai imuroimaan sen ympäriltä. Voit antaa iRobot Home -sovelluksessa palautetta ja kertoa, miten Roomba j7+ -imurin tulisi jatkossa toimia samassa tilanteessa. Näin olet aina tietoinen lattialla olevista esteistä, kuten lemmikkien tuotoksista. Toiminto auttaa myös varmistamaan, että robotti hoitaa työnsä hyvin.

Niin älykäs, että se osaa ennustaa siivoustarpeesi
Me huolehdimme siivoustarpeistasi – myös niistä, joita et ole vielä itse huomannutkaan.
iRobot Geniusin avulla Roomba j7+ oppii, mitkä alueet haluat pitää puhtaana, ja lähettää sinulle sitten yksilöllisiä siivousehdotuksia. Se ottaa huomioon myös ajankohdat, jolloin kotisi saattaa tarvita siivousta useammin – esimerkiksi siitepölykaudella tai kun lemmikkisi karvanlähtö on erityisen runsasta. Roomba j7+ muistaa, mitkä huoneet haluat sen siivoavan ja mihin aikaan, jolloin se voi ehdottaa sinulle räätälöityjä siivoussuunnitelmia, kuten keittiön siivoamista aamiaisen jälkeen. iRobot Genius aktivoi Roomba j7+ -robottipölynimurin ja kysyy, haluatko sen siivoavan sillä aikaa kun itse olet poissa kotoa. Se lopettaa siivouksen automaattisesti, kun palaat kotiin. Näin voit nauttia puhtaista lattioista kotiin tultuasi, eikä itse siivous häiritse sinua. Imprint® Link -teknologia (vain iRobotilta) voi käynnistää myös iRobot Braava Jet® m6 -robottimopin automaattisesti, kun Roomba j7+ on ensin imuroinut lattiat.

Suunniteltu ensiluokkaiseksi
Roomba j7+ robottipölynimuri ja ulkoinen Clean Base® -pölysäiliö on suunniteltu sopimaan jokaiseen kotiin. Robotin design on paitsi linjakkaan tyylikäs myös intuitiivinen, sillä sitä käytetään vain yhdellä painikkeella. Clean Base on suunniteltu kokonaan uudelleen, ja nyt se mahtuu pöydän alle ja vie vähemmän tilaa. Clean Basen uniikki muotoilu ja näppärät nahkaremmit sointuvat kauniisti kodin sisustukseen. Erillisessä säiliössä sinulla on aina ylimääräinen AllergenLock-pussi kätesi ulottuvilla. Clean Basen ansiosta voit unohtaa siivoamisen kuukausiksi kerrallaan; se nimittäin tyhjentää Roomba j7+ -robottipölynimurin pölysäiliön automaattisesti suljettuun pölypussiin, johon mahtuvat roskat, pölyt ja tomut jopa 60 päivän ajalta. Ulkoinen Clean Base -pölysäiliö vähentää huoltotarvetta, eikä sinun tarvitse liata käsiäsi pölysäiliön tyhjentämisessä. Heitä vain täysi pölypussi roskiin ja laita uusi tilalle.

2Jotkin iRobot Geniusin digitaaliset toiminnot toimivat vain Imprint® Smart Mapping -roboteissa, joita ovat esimerkiksi Roomba i7/i7+, Roomba s9/s9+, Roomba j7/j7+ -robottipölynimurit ja Braava Jet -robottimopit.

iRobot Corp.
iRobot® on maailman johtava brändi kotitalousrobottien alalla. Yritys suunnittelee ja rakentaa robotteja, jotka inspiroivat ihmisiä ehtimään enemmän sekä kotona että kodin ulkopuolella. iRobot® loi kotitalousrobottien tuotekategorian vuonna 2002 esitellessään Roomba-robottipölynimurin, ja tähän päivään mennessä iRobot® on myynyt jo yli 30 miljoonaa kotitalousrobottia ympäri maailman. iRobotin® tuotteissa, kuten Roomba®-robottipölynimureissa ja Braava®-robottimopeissa, hyödynnetään patentoituja teknologioita ja edistyksellisillä konsepteja siivouksen, kartoituksen ja navigoinnin saralla.
iRobotin® -insinöörit rakentavat roboteista ja teknologioista ekosysteemejä, jotka tekevät kodeista älykkäämpiä. Lisätietoa iRobot®-tuotteista löytyy osoitteesta www.irobot.fi.

Witt
Witt A/S on Pohjoismaiden vahvin bränditalo. Toimimme edustajana useille kansainvälisille brändeille, mutta kehitämme ja myymme tuotteita myös omalla nimellämme. Monille eri tuotemerkeillemme on yhteistä se, että ne valmistavat laadukkaita tuotteita ja laitteita kotiin ja panostavat tyylikkääseen muotoiluun. Witt on suunnitellut muun muassa oman kodinkonemalliston, jonka design on pohjoismaisen puhdaslinjainen, sekä palkitun slowjuicer-mehustinmalliston. Witt A/S:llä on aina monta rautaa tulessa, ja koko yritystä ohjaa uteliaisuus siitä, mitä uusia ja mielenkiintoisia tuotteita voimme tarjota asiakkaillemme – ja viime kädessä loppukäyttäjälle. Pääkonttorimme sijaitse Tanskan Gødstrupissa, mutta kansainvälinen myyntimme suuntautuu kaikkiin Pohjoismaihin, Isoon-Britanniaan, Irlantiin ja Benelux-maihin.

 

iRobot-sijoittajille
Tietyt lausunnot tässä lehdistötiedotuksessa ovat ennakoivia eivätkä pohjaudu historialliseen tietoon. Tällaiset lausunnot ovat Yhdysvaltain PSLRA-lain (Private Securities Litigation Reform Act of 1995) tietosuojasopimusta (safe harbor) koskevien määräysten mukaisia. Tämä lehdistötiedote sisältää nimenomaisia tai implisiittisiä ennakoivia lausuntoja koskien iRobot Corporationin odotuksia johdon suunnitelmien, tavoitteiden ja strategioiden suhteen, mukaan lukien odotuksia tuotteiden ja toimintoihin julkaisuhetkien suhteen ja näiden toimintojen erityisiä mahdollisuuksia. Nämä lausunnot eivät ole lupauksia tai takuita, vaan ne sisältävät joukon riskejä ja epävarmuuksia, joista monet eivät ole meidän hallinnassamme. Tämän seurauksena todelliset tulokset voivat poiketa huomattavasti näissä ennakoivissa lausunnoissa mainituista tuloksista. Olemassa olevia ja mahdollisia sijoittajia varoitetaan luottamasta kohtuuttomasti näihin ennakoiviin lausuntoihin, jotka perustuvat tämänhetkisiin näkemyksiin. iRobot ei ole velvollinen päivittämään tai tarkistamaan tällaisia tulevaisuutta koskevia lausumia esiin tulevien uusien tietojen, tilanteen muutosten tai muiden seikkojen vuoksi. Lisätietoja näistä ja muista iRobot-yritystä koskevista riskitekijöistä on raporteissa, jotka olemme toimittaneet julkiseen arkistoon Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissiossa (Securities and Exchange Commission), mukaan lukien mutta ei ainoastaan yrityksen viimeisimmässä vuosikertomuksessa 10-K-raportissa.

 

 

 

Hinnat ja saatavuus

  • Ohjevähittäishinta, iRobot Roomba j7+: 1 099,-
  • Ohjevähittäishinta, iRobot Roomba j7 (ilman ulkoista Clean Base® -pölysäiliötä): 799,-

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

tiistai 8. kesäkuuta 2021

ME TIEDÄMME, kuka voittaa EM-kisat… TIEDÄTKÖ SINÄ?

HUOMIO! Kaikki jalkapallofanit… Nyt se hetki koittaa, kauan odotetut EM-kisat käynnistyvät. Tunnelma kohoaa ja jännitys tiivistyy. Seuraa otteluita livenä ja löydä voittajat yhdessä ROOMBerto Carlosin kanssa. Lue lisää

maanantai 8. marraskuuta 2021

Vuoden robottipölynimuri kerää joukoittain palkintoja

Norjalainen ElektronikkBransjen on valinnut iRobot Roomba j7+:n "Vuoden tuotteeksi 2021/2022", ja lisäksi se on voittanut tanskalaisen idenytsin "Kodin suosikit 2021" -palkinnon. Lue lisää