Vuoden robottipölynimuri kerää joukoittain palkintoja

Norjalainen ElektronikkBransjen on valinnut iRobot Roomba j7+:n "Vuoden tuotteeksi 2021/2022", ja lisäksi se on voittanut tanskalaisen idenytsin "Kodin suosikit 2021" -palkinnon.

Vuoden tuote 2021/2022 ─ ElektronikkBransjen

iRobot Roomba j7+ voittaja luokassa: Vuoden 2021-2022 pienelektroniikkalaite

Norjalainen ammattilehti ElektronikkBransjen on valinnut 18. kerran "Vuoden joululahjan" ja vuodesta 2006 lähtien myös "Vuoden tuotteen" useissa eri kategorioissa. Ammattimainen tuomaristo arvioi tuotteet ja kiinnittää erityistä huomiota:

•    Tuotteiden ominaisuuksiin
•    Tuotteiden kykyyn tuoda jotain uutta markkinoille
•    Suosioon kuluttajien keskuudessa
 

Kodin suosikit 2021 ─ idenyt

iRobot Roomba j7+ voittaja luokassa: Älykoti

idenyt kertoo: "Ei ole epäilystäkään ─ idenytin lukijat kääntyvät Roomba® j7+ -robottipölynimurin puoleen, kun he haluavat puhtaan kodin! Suosittu robottipölynimuri mukautuu muuttuvaan aikatauluusi ja siivoaa silloin, kun et ole kotona. Se esimerkiksi havaitsee, kun puhelimesi lähtee kotoa, ja suorittaa imuroinnin poissa ollessasi. Kun palaat kotiin, se latautuu automaattisesti. Näin siivous ei häiritse sinua ja samalla voit aina nauttia puhtaista lattioista.”

Tek.no / Alt om Data
Tek.no on testannut Roomba j7+:a, ja robottipölynimuri on saavuttanut tunnustetun laatuleiman: "TEK.NO:n suosittelema" huikealla arvosanalla 9 ja seuraavilla kommenteilla: "Ylivoimaisesti miellyttävimmän näköinen testaamamme robottipölynimuri ja telakointiasema".

Alt om Data antaa Roomba j7+ -robottipölynimurille viisi tähteä testissään, jossa he kuvailevat tuotetta seuraavasti: "Älykäs robottipölynimuri ja upeaa muotoilua".
 


"Olen uskomattoman ylpeä siitä, että Roomba j7+ on voittanut niin haluttuja palkintoja", sanoo Ida Birgitte Holm, Witt A/S:n kategoriapäällikkö.

"Roomba j7+ on imuroinut ihmisten sydämiä ympäri maailmaa jättäen jälkeensä puhtaat lattiat ja antaen sinulle enemmän aikaa itsellesi. Ammattilaiset ovat antaneet arvionsa: iRobot Roomba j7+ on aivan ylivoimainen", he kertovat.

 

Viitteellinen myyntihinta

iRobot Roomba j7+: 1 099,-

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 9. syyskuuta 2021

iRobot esittelee Roomba® j7+ -robottipölynimurin iRobot Genius™ 3.0 Home Intelligence -alustalla – Siivoa tarpeidesi mukaan missä ja milloin vain haluat, ja saat enemmän aikaa itsellesi

iRobotin edistyksellisin robottipölynimuri Roomba j7+ havaitsee ja kiertää esteet, kuten johdot ja lemmikkien tuotokset. Lue lisää

keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Holiday Tree -toiminto – pitää joulukuusen pystyssä ja neulaset pois lattialta

iRobot Roomba j7/j7+ havaitsee joulukuusen ja kiertää sen ketterästi. Se määrittää automaattisesti kuusen alle Clean Zone -vyöhykkeen ja imuroi tarpeen mukaan itsepintaisimmatkin kuusenneulaset. Lue lisää