Holiday Tree -toiminto – pitää joulukuusen pystyssä ja neulaset pois lattialta

iRobot Roomba j7/j7+ havaitsee joulukuusen ja kiertää sen ketterästi. Se määrittää automaattisesti kuusen alle Clean Zone -vyöhykkeen ja imuroi tarpeen mukaan itsepintaisimmatkin kuusenneulaset.

Joulu on jo ovella, ja se tietää luonnollisesti kiireitä lahjaostosten, koristelun, tunnelmoinnin ja joulusiivouksen merkeissä.

iRobot haluaa kantaa kortensa kekoon jouluvalmistelujen hyväksi esittelemällä kaksi uutta toimintoa, jotka auttavat sinua selviämään joulusta turhia stressaamatta. Uusimman iRobot Genius -päivityksen myötä Roomba j7- ja j7+ robotti-imurit ovat entistäkin älykkäämpiä, sillä nyt ne pystyvät havaitsemaan joulukuusen lisäksi lattialla olevat kengät ja sukat ja kiertämään ne kätevästi.

Uusien toimintojen ansiosta sinä voit keskittyä nauttimaan täysin rinnoin joulutunnelmasta tietäen, että kotisi on aina valmiina vastaanottamaan jouluvieraat.

  • Holiday Tree -toiminto – Onko aito kuusi se ainoa oikea, mutta neulassavotta hirvittää? Nyt Roomba j7 ja j7+ siivoavat pyynnöstäsi ärsyttävät ja itsepintaiset kuusenneulaset. iRobot Genius ehdottaa automaattisesti kuusen ympärille Clean Zone -vyöhykettä ja määrittää vyöhykkeen keskelle kielletyn alueen. Näin joulukuusi pysyy pystyssä ja lattia puhtaana neulasista.
  • Kiertää älykkäästi sukat ja kengät – Odotatko jouluvieraita? Silloin eteinen voi helposti täyttyä kengistä. Roomba j7/j7+ osaa nyt havaita kengät ja sukat ja kiertää ne älykkäästi. Tämä laajentaa listaa asioista, jotka robotti-imuri osaa välttää – johtojen ja lemmikkien jätösten lisäksi se osaa kiertää nyt myös joulukuusen ja lattialla olevat sukat ja kengät.
  • Siirrä Smart Maps -älykartat helposti – Meillä on hyviä uutisia kaikille, jotka toivovat pukilta uutta iRobot-robottia! Smart Map  älykarttojen siirtäminen robotista toiseen onnistuu nyt helposti ja vaivattomasti (ml. Braava jet m6 -robottimoppi). Uusi robottisi osaa suunnistaa kodissasi välittömästi ja on heti valmis siivoamaan – aivan kuin se olisi aina ollut osa perhettänne.

Nauti joulusta ja tunnelmasta ja anna iRobot Roomba j7/j7+ -robotti-imurin huolehtia siivouksesta, Näin sinulle jää enemmän aikaa itsellesi, perheellesi ja joulunvietolle.

 

Ohjevähittäishinta

  • iRobot Roomba j7: EUR 799,-
  • iRobot Roomba j7+: EUR 1 099,-
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

maanantai 8. marraskuuta 2021

Vuoden robottipölynimuri kerää joukoittain palkintoja

Norjalainen ElektronikkBransjen on valinnut iRobot Roomba j7+:n "Vuoden tuotteeksi 2021/2022", ja lisäksi se on voittanut tanskalaisen idenytsin "Kodin suosikit 2021" -palkinnon. Lue lisää

torstai 3. helmikuuta 2022

Helppo ratkaisu kevätsiivoukseen

Roidmi RS70 helpottaa siivousta huomattavasti. Uuden huippumallin valtteja ovat optimaalinen puhdistuskyky, entistäkin parempi akkukapasiteetti ja sähköinen moppisuulake sekä siihen kuuluva automaattinen puhdistusasema. Täydellinen ratkaisu kevätsiiv ... Lue lisää