Helppo ratkaisu kevätsiivoukseen

Roidmi RS70 helpottaa siivousta huomattavasti. Uuden huippumallin valtteja ovat optimaalinen puhdistuskyky, entistäkin parempi akkukapasiteetti ja sähköinen moppisuulake sekä siihen kuuluva automaattinen puhdistusasema. Täydellinen ratkaisu kevätsiivoukseen!

Johdoton Roidmi RS70 -pölynimuri tuo joustavuutta jokapäiväiseen siivoukseen. Roidmilla imuroit nopeasti ja kätevästi murut keittiön pöydän alta aamiaisen jälkeen, yletyt näppärästi vaikeasti saavutettaviin paikkoihin niin lattianrajassa kuin korkeammallakin, ja puhdistat myös autosi perusteellisesti. Imurin Soft Roller V-harja sopii kaikille pinnoille, pölysäiliön tyhjennys käy kuin itsestään yhdestä painikkeesta painamalla, ja anturiohjattu LED-valo valaisee tarvittaessa hämärät kohdat. Roidmi RS70 on yksinkertaisesti täydellinen pölynimuri niin jokapäiväiseen käyttöön kuin tehostettuun kevätsiivoukseen.

Optimaalinen puhdistuskyky

Roidmi RS70:n edistyksellinen ja innovatiivinen teknologia tekee lattioiden puhdistamisesta helppoa ja vaivatonta. Ainutlaatuinen sykloniteknologia ja hiiletön moottori takaavat erinomaisen suorituskyvyn, pidemmän käyttöiän ja hiljaisemman äänen sekä estävät imurin imutehon heikkenemisen ajan myötä.

Entistäkin parempi akkukapasiteetti

Uusi BMS-X 2.0 -akkujärjestelmä optimoiduilla LG/Samsung-litiumakuilla varmistaa 80 minuutin käyttöajan vakiotasolla, mikä vastaa peräti 450 m2:n kokoisen alueen imurointia yhdellä latauksella.

Pidä lattiat hohtavan puhtaina sähköisellä moppisuulakkeella

RS70:n moppisuulake on varustettu bionisella tippateknologialla, joka estää vuodot. SmartChip-teknologia hallitsee vedensyöttöä ja pitää pyöreät moppityynyt jatkuvasti kosteina, mutta ei märkinä. Lattia kuivuu moppauksen jälkeen välittömästi.

Kahden pyörivän moppityynyn avulla sama laite hoitaa sekä imuroinnin että lattioiden pesun ja poistaa itsepäisimmätkin tahrat ja roiskeet. Lisäksi imuriin kuuluu automaattinen puhdistusasema, joka puhdistaa ja kuivaa moppisuulakkeen käytön jälkeen. Kätevää ja käytännöllistä!

Ohjevähittäishinta

Roidmi RS70: EUR 599,00

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Holiday Tree -toiminto – pitää joulukuusen pystyssä ja neulaset pois lattialta

iRobot Roomba j7/j7+ havaitsee joulukuusen ja kiertää sen ketterästi. Se määrittää automaattisesti kuusen alle Clean Zone -vyöhykkeen ja imuroi tarpeen mukaan itsepintaisimmatkin kuusenneulaset. Lue lisää

maanantai 2. toukokuuta 2022

Hoida kevätsiivous ja hemmottele äitiä samalla kertaa!

Kevät on täällä – ja se tuo tullessaan kevätsiivoukset, allergiasesongin ja äitienpäivän. iRobot Roomba -robotti-imuri hoitaa nämä kaikki yhdellä kertaa. Se siivoaa automaattisesti, kerää tehokkaasti siitepölyn ja allergeenit ja ilahduttaa äitiä äiti ... Lue lisää