Miksi kombiuuni on hyvä valinta?

Yhdistelmäuunit ovat suositumpia kuin koskaan. Ei ihme, sillä ne tarjoavat tervetullutta lisäkapasiteettia keittiöön! Kombiuuni on joustava vaihtoehto perinteiselle uunille ja erinomainen ratkaisu pienempään keittiöön.

Etkö ole vielä hypännyt yhdistelmäuunitrendin kelkkaan? Tavallisen uunisi koko, kapasiteetti, nopeus, toiminnot voivat olla ihan riittäviä – ja se on hienoa. Ei ole tarpeen keksiä erityistarpeita. Mutta kun talo on täynnä vieraita ja keittiössä valmistetaan paljon ruokaa kerralla – ja vieläpä eri lämpötiloissa tai eri toiminnoilla – yhdistelmäuunista on iso apu. Kun sinulla on käytössäsi lisäuuni, voit valmistaa ruokaa samanaikaisesti kahdessa uunissa ja saada kaikki ruoat valmiiksi samaan aikaan ilman, että osa ruokalajeista jäähtyy odotettuaan valmiina 15–20 minuuttia.

Jos tulet jonain iltana myöhään kotiin ja haluat lämmittää pienen annoksen ruokaa, mikroaaltouuni on nopeampi (ja halvempi) vaihtoehto kuin perinteinen uuni. Lisäksi yhdistelmäuuni ei vie paljon tilaa keittiössä. Se tarjoaa kaikki tavanomaiset uunitoiminnot ja säästää aikaa, tilaa – ja rahaa pienempien sähkölaskujen muodossa. 

Yhdistelmäuunin nerokkain ominaisuus on sen monikäyttöisyys. Sen sijaan, että investoisit kahteen tai useampaan erilliseen uuniin, yhdessä kombiuunissa on kaikki tarvittava. Yleisimmin käytetty yhdistelmä on mikroaaltouuni ja tavallinen uuni. Jos harkitset yhdistelmäuunin hankkimista, Brandtin valikoimassa on luotettava mikro-kombiuuni (Brandt BKC7154BB), joka tarjoaa liudan älykkäitä ominaisuuksia. 40 litran täysemaloitu sisäpinta tekee puhdistamisesta lastenleikkiä.

Brandt

Brandt on tunnettu ranskalainen kodinkonevalmistaja, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1924. Sittemmin Brandt on levinnyt muuallekin Eurooppaan ja on nykyisin yksi Euroopan suurimmista ja kokeneimmista kodinkonevalmistajista. Brändin valikoimaan kuuluvat uunit, mikroaaltouunit, liedet, astianpesukoneet, jääkaapit/pakastimet ja paljon muuta. Jokainen Brandtin innovatiivinen tuote heijastaa vahvaa osaamista ja tietämystä ympäristöasioissa. Brandt pyrkii olemaan sosiaalisesti vastuullinen tuotemerkki, joka asettaa etusijalle ihmisten väliset suhteet, olennaiset innovaatiot, laadun ja kestävyyden samalla ympäristövaikutukset huomioiden.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

perjantai 10. maaliskuuta 2023

Hyödynnä hukkatila integroitavalla jääkaapilla

Hukkatila on... hukattua tilaa. Fisher & Paykelin uusi integroitava jääkaappi-pakastinsarja mahdollistaa optimaalisen tilankäytön. Laitteet ovat tavallista korkeampia, leveämpiä ja tilavampia, mutta sopivat silti täydellisesti integroitavaksi keittiö ... Lue lisää

torstai 23. marraskuuta 2023

Witt Hvidevarer A/S:n valikoimassa nyt myös aito karhu

Sloganistaan ”STRONG AS A BEAR” tuttu Varimixer TEDDY on yleiskoneiden aatelia. Lue lisää