Witt Hvidevarer A/S:n valikoimassa nyt myös aito karhu

Sloganistaan ”STRONG AS A BEAR” tuttu Varimixer TEDDY on yleiskoneiden aatelia.

Witt Hvidevarer A/S ja Varimixer ovat tehneet sopimuksen Varimixerin viiden litran TEDDY-yleiskoneen valmistus- ja myyntioikeuksista. Yleiskone lanseerataan myös uusissa väreissä ja uudella pintarakenteella nimellä Witt Varimixer TEDDY.

Nuori tanskalainen mekaanikko Palle Hoff Wodschow perusti vuonna 1915 yrityksen, jonka sittemmin maailmanmaineeseen nousseiden tuotteiden sanottiin olevan vahvoja kuin karhu – ”STRONG AS A BEAR”. Aluksi tuotanto keskittyi ammattilaisille tarkoitettuihin sekoittimiin, mutta nykyään Varimixin valikoimassa on koneita sekä ammattikäyttöön että kuluttajille. Voimastaan ja toimivuudestaan tunnetuissa koneissa komeilee edelleen karhumerkki, joka symboloi satavuotista tanskalaista käsityöperinnettä ja korkeaa laatua sekä uraauurtavaa muotoilua ja toimintoja.

Suosittu viiden litran Varimixer TEDDY tuotiin markkinoille 20 vuotta sitten, ja viime 10 vuoden aikana laitteiden myynti on kasvanut merkittävästi. Kuluttajat ovat ihastuneet yleiskoneeseen, jonka erikoisvalmisteinen ja erittäin tehokas moottori pystyy sekoittamaan myös raskaita ja sitkeitä ainesosia hyvin alhaisilla nopeuksilla, toisin kuin useimmat muut pienet sähkövatkaimet.

”Olemme innoissamme sekä yhteistyöstämme Varimixerin kanssa että ’TEDDY-karhun’ lisäämisestä valikoimaamme. Näen tuotteessa paljon mahdollisuuksia, ja lisäksi se sopii täydellisesti yhteen mm. Wittin pizzauunien kanssa”, sanoo Claus Tange, Witt Hvidevarer A/S:n Managing Director. 

Laatutuotteiden kehittäjänä ja jakelijana tunnetun Witt Hvidevarer A/S:n maailmanlaajuinen verkosto auttaa varmistamaan suositun yleiskoneen jatkuvan kasvun ja menestyksen. Witt Varimixer TEDDY -koneita myydään jatkossakin sekä HoReCa- että kuluttaja-asiakkaille. 

Lisäksi Witt Hvidevarer A/S ja Varimixer investoivat yhdessä TEDDY-yleiskoneen tuotekehitykseen, josta hyötyvät sekä ammattikäyttäjät että kuluttaja-asiakkaat.

”Witt Varimixer TEDDY on suunniteltu kestämään kovaa työtä – päivästä toiseen ja vuosikymenestä toiseen. Se on yksinkertaisesti paras, vahvin ja tehokkain kotisekoitin”, Claus Tange toteaa.

Lisätietoja:

Claus Tange
Managing Director – Witt
claust@witt.dk

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

perjantai 26. toukokuuta 2023

Miksi kombiuuni on hyvä valinta?

Yhdistelmäuunit ovat suositumpia kuin koskaan. Ei ihme, sillä ne tarjoavat tervetullutta lisäkapasiteettia keittiöön! Kombiuuni on joustava vaihtoehto perinteiselle uunille ja erinomainen ratkaisu pienempään keittiöön.Lue lisää

keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Witt ostaa vakiintuneen urheilualan yrityksen

Witt ostaa viborglaisen active aid -yrityksen, joka muuttaa Gødstrupiin ja tulee osaksi Witt-konsernia. Lue lisää